Ja bych take rad prispel s trochou do mlyna...
Nejdrive bych rad rekl, ze me moc mrzi, ze nejedes s tou amkou dal Deamone, ver tomu nebo ne, ale moc jsem Ti fandil (stejne jako Welwetovi), protoze jak jsem psal na zacatku turnaje, doufal jsem, ze titul se vrati tam, kam patri, tedy do rukou HC hrace

Je to da se rict pro me otazka cti

(vim, asi to tu moc lidi nechape, ale pro me je to prestizni turnaj, a tento je z tech, co se tu zatim poradaly, JEDNOZNACNE NEJLEPSI

)....Doufal jsem, ze se budu pohybovat nahore (coz se jeste muze stat a ja tomu porad verim) a budu moct do konce bojovat o tento triumf (cemuz uz tolik neverim, ale zazraky se deji

), presto bylo supr vedet, ze Ty jsi nahore spolu s Welwetem a tezce slapete Flammeovi na paty

Proto me mrzi dvojnasob, ze tu amu ukoncujes
Na druhou stranu, jednoznacne chapu Tvou touhu zkusit neco jineho, musim rict, ze ta fyzicky utocici ama to ma nejtezsi z tech charu, co jsem tu zatim jel, ale bavi me jednoznacne nejvic, nuti me premyslet o dalsich krocich, co je lepsi sehnat do lvl 20/50/70 atd

, proste nuti me byt kreativnejsi a to me bavi vic nez mlaceni Javou nebo nejakymi kladivky

Takze chapu i tuto stranku Tveho rozhodnuti...A navic na me dela dojem, ze jsi to na zacatku dost prepalil a ted se dostavilo jiste vyhorenicko...
Proto navrhuju (mozna divne), zkus si dat den dva voraz od hrani a uvidis, na co budes mit chut

(ikdyz v skrytu duse doufam, ze se vratis k te ame a budes bojovat o prvni flek

)
Thats all folks
Edit: Tak se jdu vyradit na strongman trening, vdycky me nabudi
toto video, asi si budu muset neco najit i na d2, at konecne zaberu