MF turnaj vol.7

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
kolij
Burning Soul
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Kolij#2462
Re: MF turnaj vol.7

Příspěvek od kolij » 03.01.2017, 12:05 hod.

Tomovous: No jde to pomalu, mám teď hromadu učení, tak asi na delší dobu na to budeš sám :roll:
Zatím jenom přepisuju body, barvičkovat se mi nechce a počkám co vymyslí ten Javurek :D

Welwet
The Butcher

Příspěvek od Welwet » 03.01.2017, 12:08 hod.

Deathmerse: RIP, co bude dalšího? gl a´t se daří víc ;)

Crec: pěkný ;)

já jsem se právě zasekl za javu na mefovi/ NM, už bych asi měl přes 100 bodů, ale víceméně nemám nic na další progress..gl ;)

Antabus
Burning Soul
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Antabus#2689
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Antabus » 03.01.2017, 12:49 hod.

DAWE, KISUVKA: tak chlapi, nekažte to, taktika ne :twisted: uchlácholit ho, aby tolik neběhal a my ho mohli dohnat :!: :P

GFFT
Quill Rat
BattleTag:GFFT

Příspěvek od GFFT » 03.01.2017, 12:55 hod.

Konečně Guardian a můžu jít dělat steaky. Andarielka na 100 hodila Gheeda, ale baronka ze skoro 100 dala max Amn. Sotva jsem přeplazil 150 bodů jak mi to teď nepadá. Snad dneska stihnu dobarvit.

Ancienti s conv aurou mě potrápili trochu víc, i když to bylo hlavně tím, že jsem na zem hodil jen jeden pásek. Naštěstí Madawcovi jsem se schoval za sloup a jelikož byl LI tak ho ukosil merc. Madawc teda bojoval se sloupem :D

Gratz všem k progresu.

Jimmi
Wraith
BattleTag:JimmiSVK#2473

Příspěvek od Jimmi » 03.01.2017, 13:39 hod.

Deathmerse:RIP ..si siel ko pila...som pozeral ze cez 300 bodov si stihol a tahal si nas team:)

Ja som sa prebral zo silvestra az vcera tak som trochu zabojoval po praci. Ale stihol som zatial len cca 66 bodov ale budem sa snazit prihodit co najviac bodov pre nas necromancer team..(teda ak si si ho vybral za novu postavu ako si pisal )

Nabehol som vcera po praci na NM k durielovi s ocakavanim tvrdeho boja....a na moje pocudovanie sa nic take neudialo(na normal ma celkom ponahanal).
Klial som ako dlazdic decrepify a moje kostry spravili hromadny rape...Duriel sa ani nepoho a vsetky kostry sa na naom vystriedali....zakoncil ho merc s novo najdenym 4 socketovym partizanom a insight:)

dawemorraless
Na-Krul
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 03.01.2017, 13:42 hod.

GFFT gratz ku guardianovi :wave: @Antabus zkušenosti z minula Javurek taky začal se sosou o 3 týdny později pěkně mě prohanel a skončil druhej.Mě minule zachránili runy hlavně ta zodka no.
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 03.01.2017, 13:52 hod.

Fraxinus píše:Dark_Deamon: Bez urážky, ale mně to připadalo jako celkem pohodička, až takové psycho to nebylo, zažil jsem i tisíckrát horší průchody touto lokalitou. Prakticky téměř nic cold immune, bludičky se ti tam nevygenerovaly nijak zvlášť hnusně...
Jak píše dawe...Ty si v těchto úletech libuješ, kdežto já jsem zvyklej, že 2x kliknu a půlka mapy se smaží v plamenech :green:
Jinak plán byl takovej...měnit mapu, dokud to bude bez cold immune. To bych tam byl totiž ještě dnes.

GFFT: Taktéž gratulace k Guardian :)

Co se týče Creca, tak su klidný. Mef mu už dá pendrek, takže bude muset změnit lokál a tam už to bude jiný kafe. Teď nastane ta situace, kdy vám padne 10 itemů, ale body bude psát jen za 1 z nich, takže z mého pohledu no stress 8-)

RIP: Neboj. Dám pár průzkumných runů v LK, jestli má cenu se tam za CtA honit a když ne, tak valím za Pindlem a tam už to nějak dopadne :)

TeS
Wraith

Příspěvek od TeS » 03.01.2017, 14:00 hod.

Tak nakonec jsem si vybral Sosu FoFb :roll: . Ale baví mě. S trapou jsem skončil ve 3 aktu.. Normál mám hotovo. Chce to ještě pár lvlu než půjdu na nm

Deathmerse
Wraith
BattleTag:Vochmurka@1314

Příspěvek od Deathmerse » 03.01.2017, 15:43 hod.

Jimmi: No snažil jsem se a jo, jedu teď Novamencera...uvidíme jak to půjde... Ten palát měl hroznou nevýhodu v tom, že jsem vše dlouho zabíjel, ale zase vydržel.

Tak gogo team DoubleNekro :P

lukesss
Quill Rat

Příspěvek od lukesss » 03.01.2017, 16:58 hod.

Jak tady sleduju ty dropy, tak nostalgie zacina ucinkovat... Je moznost se jeste pridat? :twisted: Sice je zkouskove, ale chvilka casu by se na hummra nasla :)

dawemorraless
Na-Krul
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 03.01.2017, 17:18 hod.

Lukesss určitě se můžeš přidat :wave: tož vitaj a hrrrrrr na ně >:D
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 03.01.2017, 17:34 hod.

lukesss píše:Jak tady sleduju ty dropy, tak nostalgie zacina ucinkovat... Je moznost se jeste pridat? :twisted: Sice je zkouskove, ale chvilka casu by se na hummra nasla :)
Určitě se můžeš přidat. Poslat jsem ti PM se score listem, které patří sem: https://diablofans.cz/forum/viewtopic.php?f=132&t=11825
Napiš tam pls menší info o postavě. Stačí název buildu a jestli hraješ SC nebo HC.

Ať se daří.

Javurek
Warlord

Příspěvek od Javurek » 03.01.2017, 17:58 hod.

Tak jsem konečně dokončil slibovaný převod z tabulkové formy od DD na text zde na forum. Je to upravený excelový soubor který DD všem posílal. Upravený je pouze druhý list tabulky kam se převádí všechny nálezy z listu 1 na takovou formu aby se to na foru zobrazilo jak jsme zvyklý. Pokud jde o barvy, je mi líto ale musí být ty co jsem tam už dal :) Unikáty jsou zlaté, sety zelené, runy červené. + finálové skóre má ještě barvu.

Mělo by to být vše v pořádku ale je možné že se najdou nějaké chyby tak kdyžtak napište. Buď je možné použít mnou upravenou tabulku a nálezy si tam znovu vypsat(ty body) nebo jen zkopírovat list č. 2 do vaší tabulky. Já to zkoušel a mělo by to tak fungovat. Každopádně si tu vaši původní raději zálohujte.

Pokud tedy budete chtít převést Vaše body do přehledu na forum, postup je následující.

1)Otevřít bodovací tabulku a přejít na list č. 2
2)CTRL+A
3)CTRL+C
4)Na foru ve vašem příspěvku smazat vše původní(opět raději doporučuji text někam zálohovat) kromě toho počátečního koho hrajete atd a na další čistou řádku CTRL+V a mělo by to vypadat viz níže.
5) Všechny názvy jsem ručně přepisoval a každá buňka má vzorec typu "=KDYŽ(List1!K42=1;"[color=#-BF8000]Felloak[/color] -";"Felloak -") " takže se chyby vyskytovat mohou, protože už jsem neměl sílu to vše buňku po buňce kontrolovat ( celá ráce na tom mi trvala tak cca 8 hodin :D, možná byl nějaký způsob jak to udělat rychleji, ale nejsem žádný excel guru :) )
6) Tady je odkaz na leteckou poštu ke stažení tabulky http://leteckaposta.cz/230837791

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 03.01.2017, 18:09 hod.

Javurek: Zkoušel jsem to a vše funguje v cajku. Skvělá práce!!

Kisuvka
Burning Soul

Příspěvek od Kisuvka » 03.01.2017, 19:39 hod.

Javurek píše: 5) Všechny názvy jsem ručně přepisoval a každá buňka má vzorec typu "=KDYŽ(List1!K42=1;"[color=#-BF8000]Felloak[/color] -";"Felloak -") " takže se chyby vyskytovat mohou, protože už jsem neměl sílu to vše buňku po buňce kontrolovat ( celá ráce na tom mi trvala tak cca 8 hodin :D, možná byl nějaký způsob jak to udělat rychleji, ale nejsem žádný excel guru :) )
Možná by fungovalo místo Felloak dát odkaz na buňku a dalo by se to místo vypisování rozkopírovat, příp si pomoct zaměněním řádků za sloupce a opačně a pak až rozkopírovat vzorce ;) jen mě to tak napadlo :D
Lvl 99 challenge No vitality melee challenge
Diablo II od 30.11.2003 8:55, 7500+ h
Unikáty: 100% 8-)
Setovky: 100% 8-)
Runy: 100% 8-)
Slova: 95,2% (-4) 1x Sur, 6x Jah
Celkem: 99,4% (-4)

Slw
Minion of Destruction

Příspěvek od Slw » 03.01.2017, 19:57 hod.

Javurek píše: ale nejsem žádný excel guru :) )
Ty jsi bůh excelu :green: úžasná práce
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.

Mia
Wraith
BattleTag:Mia

Příspěvek od Mia » 03.01.2017, 20:07 hod.

Naprosto úžasný! :love: máš můj obdiv :D
"I shall purge this Land of the Shadow!"

Dayo
Quill Rat
BattleTag:Dayo#2465

Příspěvek od Dayo » 03.01.2017, 20:07 hod.

Javurek naprosto skvělá práce!!!! Moc a moc děkuji, i já lama, jsem si s tím po několika pokusech poradila :green: ;)

ZOMB
Warlord
BattleTag:zomb#2334

Příspěvek od ZOMB » 03.01.2017, 20:09 hod.

Super práce :wave:

Jinak já teď gamblil 50x Circlet a povím vám... aby z těch padesáti bylo všech padesát magických, to se mi už pěkně dlouho nepovedlo :D
Fanoušek, hráč a modder hry Diablo 2
Obrázek

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 03.01.2017, 20:12 hod.

ZOMB: Všechno je jednou poprvé :D

Odpovědět

Zpět na „Turnaje“