https://www.diabloii.net/forums/threads ... ld.844094/
Me se vzdy libila tato myslenka, jen bych ji vratil k originalu a povolil pouze sety, a veci se zelenou grafikou - jinak receno zeleny jouly a emeraldy...
Edit: Palacha bez skillu jsem tu jel jako HC pribeh, dohrat se to samozrejme da do NM a dal, ale v podstate je to jen horsi support pro merce nez v Naked challenge, kterou hral IW/Superdawe a ted treba Bliinky, nerikam, ze to jde snadno, jen rikam, ze je to o mercovi a jeho zabijeni, coz nemusi kazdyho bavit
MF turnaj vol. 9
Moderátor:Dark_Deamon
Re: MF turnaj vol. 9
Ahoj všichni, chci se omluvit za nulovou aktivitu během turnaje, ale po tom co mi RIPnula javazonka (opět kuli nízkým rezistům a své síle ... FE + CE dohromady) jsem z osobních důvodů neměl moc náladu pokračovat. Omlouvám se kolegovy z týmu, ale letos to bohužel nevyšlo... pomalu se zase vracím ke svému hledání a rád bych něco rozjel, tak uvidím jak to pomalu půjde. Hodně štěstí při všech vašich projektech 

HC grál
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)

Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
Re: MF turnaj vol. 9
Děkuji Dark_Deamonovi za pořádání tak skvělého turnaje. Gratuluji třem nejlepším a smekám před jejich výsledky, hlavně těch 2104 bodů na HC je opravdu neuvěřitelných. Navíc připojuji ještě jednu obrovskou gratulaci těm dvěma šťastlivcům co našli ten modrej nesmysl
Jinak co se týče mého působení v turnaji, tak mně toho sice zas tolik nepopadalo, ale rychle padlo to co bylo potřeba pro hladký průchod, navíc padla Cham a Ber, takže na to jak "málo času" jsem tomu dal jsem spokojen.

Jinak co se týče mého působení v turnaji, tak mně toho sice zas tolik nepopadalo, ale rychle padlo to co bylo potřeba pro hladký průchod, navíc padla Cham a Ber, takže na to jak "málo času" jsem tomu dal jsem spokojen.