Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)
Moderátor:Dark_Deamon
nemluvě o tom že nechápu na co si stěžuješ...dej 1b do zealu, pak maxuj holy fire a jsi vysmátej na celý normál možno i nightmare...myslím že tu jsou jiný lidi který budou mít těžký začátky...ty to máš veeelice jednoduchý ten rozjezd...;-)
- Cirdan
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Cirdan #2807
Re: Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)
No, každopádně dostanu Holy Fire na 20 (mám ho jako primární), ale pak bych nemusel body šetřit, ale dát je třeba do Zealu (i když jich moc nebude) a pak na lvl 24 dát respec, opět namaxovat HF + dát body do druhého primárního a obou sekundárních.
Zima se blíží.
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Respec nedělej, a ten kdo by obecně mohl díky verzi, tak by musel tu postavu udělat stejně jako před respecem, takže tato volba tak jako tak postrádá smysl.
Takže respec NE.
Takže respec NE.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
ty kokso :-D já jsem happy :-D první unikát a zrovna ten nejlepší jakej mi snad moh padnout teď :-D Uniq Spear The Dragon Chang :-D sem čuměl jak puk když jsem viděl že pad uniq a zrovna Spear :-D
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Lucker se nezapře Blahopřeji k nálezu.
Naposledy upravil(a) Fraxinus dne 02.11.2012, 16:56 hod., celkem upraveno 1 x.
...Ancients, go, go go!
Tak já jsem svým kosťákem právě zabil Blood Raven, prolezl jsem Kryptu a Mausoleum a mířím ke Coldcrow a Cave lvl 2... zatím to je v pohodě, kostry už toho víc vydrží + podporuje je golem a už se těším na lvl 12 a s ním na Mágy (které budu maxovat)
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Cirdan: Nezapomeň ale, že dokud nebudeš mít Holy Fire a Holy Shock (20), Meditation a Conversion (10) na hodnotách, jaké ti byly vylosovány, tak můžeš mít ve všech ostatních kouzlech jen 1 bod, tudiž i v Zealu. Potom si můžeš dávat body kam je libo
Attia: Také gratuluju
Jinak pohybovat se mezi Scarabama s 0 light resistem je chuťovka
Attia: Také gratuluju
Jinak pohybovat se mezi Scarabama s 0 light resistem je chuťovka
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Ty a ty tvoje chuťovky
@Attia - Nice
Edit: V životě jsem neměl takovou radost z nálezu chipped topazu
@Attia - Nice
Edit: V životě jsem neměl takovou radost z nálezu chipped topazu
Naposledy upravil(a) BliiNky dne 02.11.2012, 17:12 hod., celkem upraveno 1 x.
Já to jdu konečně na chvilku zkusit s tím mým mojomancerem :-) Tak jsem zvědavá, jak to půjde.
HC grál: 537/516 (-21)
co budeš k tomu golemovi používat jako útočnej skill potom? nějaký kostry nebo CE?
Konečně jsem sprovoznil ty screeny takže už můžu začít ... sice se mi postavy ukládají kdo ví kam, ale to je vedlejší ... hlavní je (pro turnaj) že to dělá ty screeny a já je můžu najít ... ale vzhledem k tomu, že asi za hodinu jdu na stužkovák (my maturanti:D) tak začnu až zítra ... tak se tu mějte a hodně štěstí a unikátů všem
HC grál
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
Kostry nebudou. A golema spíše budu mít jen jako brzdný štít. I po vymaxování má totiž pořád 201 life (nebo tak nějak) a ta jeho damage také zrovna slavná nebude. CE možná jako podporu, ale uvidím, jestli mi něco padne a kam se dostanu. Mám v hlavě jeden nápad, ale zatím nechci předbíhat :-)
HC grál: 537/516 (-21)
Tak Smraďoch jede, zatím tedy jen rozjez (7lvl), ale jedeme dál :-)
Zatím mi používám oštěpy a je to lahoda
Zatím mi používám oštěpy a je to lahoda
Štěstí přeje připraveným...
tak jsem právě udolal Andy (nic mi mrcha nedala jen nějaký rare crapy)...lvl 20 a jeden unikát. Vše na pl8. jdu zapracovat data do reportu :-D
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Konečně Horadric Cube a celkem už 3 unikátní kousky
Javurek: Velmi stylové jméno postavy
Javurek: Velmi stylové jméno postavy
Mě droply unikátní botky hned v Cave lvl 2 z obyč fallena
Tak jsem konečně začal hezky v klidu pomalinku, už maxuju mastery na házení a házím jsem v cold plains. zatím vše p8.
upravenej report za 1 akt.
jinak co by jste si přály ve hře zvládnout kromě titulu Guardian a výhry v turnaji?
já mám takovej cíl složit Silence do Matriarchal Spearu který by měl v základu +3 javelin and spear skills, to by pro mě byla pecka největší...
jinak co by jste si přály ve hře zvládnout kromě titulu Guardian a výhry v turnaji?
já mám takovej cíl složit Silence do Matriarchal Spearu který by měl v základu +3 javelin and spear skills, to by pro mě byla pecka největší...
Tak Cain vysvobozen a pro dnešek končím a já bych si asi nejvíc prál se dostat přes 4 act což se mi díky mému štěstí na los nepovede