Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)
Moderátor:Dark_Deamon
@ Dark_Deamon: jedeš jen na pl8? nebo jsi už snižoval?
@ Dragonius: neboj to doženeš...;-)
@ Dragonius: neboj to doženeš...;-)
Re: Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)
Snad jo, pojedu pořád na P8 (nebo to zkusim pořád), snad nebudu moc pozadu, ale je pravda, že příští týden je více času k hraní.
Ale otázka je ta, jak moc mi půjde spolupráce s mým necrem :-)
Ale otázka je ta, jak moc mi půjde spolupráce s mým necrem :-)
Štěstí přeje připraveným...
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Attia: Jedu furt na p8. Mám v plánu projet celý Normal + Nightmare na p8...potom se děj vůle boží
Dragonius: Věřím tomu, že ti to půjde A jestli se ti zdá, že máme moc bodů, tak ono to fakt celkem sype. Však pak uvidíš sám
Dragonius: Věřím tomu, že ti to půjde A jestli se ti zdá, že máme moc bodů, tak ono to fakt celkem sype. Však pak uvidíš sám
Tak jsem už taky začal zatím jsem to zapíchnul ve stone field a budu pokračovat až zítra. Bodový zisk 66 bodů (všechno na players 8). Jinak s tou asskou je to jedna radost
Udělal jse nějaké screeny všechny odkazy na ně jsem dal do průběžného přehledu. Kdyžtak Fraxinus mohl by jsi prosím na ně kouknout, jestli takle vyhovujou hlavně screeny lokací, že jsem to prošel celé. Díky moc.
Udělal jse nějaké screeny všechny odkazy na ně jsem dal do průběžného přehledu. Kdyžtak Fraxinus mohl by jsi prosím na ně kouknout, jestli takle vyhovujou hlavně screeny lokací, že jsem to prošel celé. Díky moc.
Sedím v práci u PC a sleduji Váš začínající průběh turnajem a už se nemůžu dočkat pondělí na vytvoření Smraďocha
- BladeMaster
- Wraith
Už som na 13. leveli a musím povedať, že takto ma Diablo bavilo snáď len pri jeho prvom pustení .
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
LoneWolf: Řek bych, že přesně takto to má vypadat
Dragonius: Taky se dočkáš Ale věřím, že koukat na to, jak ostatní hrají musí být dobrý mučení
BladeMaster: Zajímavé. Přesně to stejné běhalo hlavou i mě
Dragonius: Taky se dočkáš Ale věřím, že koukat na to, jak ostatní hrají musí být dobrý mučení
BladeMaster: Zajímavé. Přesně to stejné běhalo hlavou i mě
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Takže vidím, že už někdo dodal screeny...já je dodám za pár chvil, ale nejprv pár poznámek:
BladeMaster: OK, ale pozor na ty mezery na hranách lokací...zatím na normalu jde o houby, ale pak dál by se to mohlo stát jádrem sporů...pokud by např. došlo k rovnosti bodů....jinak ty charmy: Ty luckere jeden A velká pochvala za report
Lonewolf: OK s výhradou. Na screenshotech ti chybí rohy a hrany lokací. Aby se předešlo případným sporům, tak do budoucna udělej screeny radši dva. Zatím tyhle nech, ale další radši udělej sice nadvakrát jako to dělá Blademaster, ale celé. Jinak si vedeš také skvěle.
BladeMaster: OK, ale pozor na ty mezery na hranách lokací...zatím na normalu jde o houby, ale pak dál by se to mohlo stát jádrem sporů...pokud by např. došlo k rovnosti bodů....jinak ty charmy: Ty luckere jeden A velká pochvala za report
Lonewolf: OK s výhradou. Na screenshotech ti chybí rohy a hrany lokací. Aby se předešlo případným sporům, tak do budoucna udělej screeny radši dva. Zatím tyhle nech, ale další radši udělej sice nadvakrát jako to dělá Blademaster, ale celé. Jinak si vedeš také skvěle.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- BladeMaster
- Wraith
Fraxinus: Jasné, ja som si to aj všimol s tými rohmi na mapách. Musím si na to začať dávať pozor . A je ozaj pravda, že toľko charmov mi ešte nikdy na začiatku nepopadalo . Kiež by to šťastie s dropom vydržalo.
jáááj tak to asi přescreenuju lokace protože mi tam taky chybí rohy...sem netušil že jde až o takový detaily...;-) taky sem to screenoval na jedenkrát s tím že tam nejsou rohy...no nevadí proběhnu to znovu, zatím jedu v jedný hře takže tam monstra nejsou...
jinak mercině má už 36 mf :-D zatím ale nic :-D
jinak mercině má už 36 mf :-D zatím ale nic :-D
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Mě charmy padly dva a oba k ničemu...nechal jsem si ale dočasně jen jeden z nich.
Attia: Zatím ty, co máš, nech, ale další už pořádně
Moje mercyně má 18% MF a důsledně dodržuju zásadu, že poslední rána bossovi patří ji...ale zatím dle předpokladů houbeles. Jsem zvědav, zda tu bude mezi námi lucker, co najde v prvým aktu Gull.
Attia: Zatím ty, co máš, nech, ale další už pořádně
Moje mercyně má 18% MF a důsledně dodržuju zásadu, že poslední rána bossovi patří ji...ale zatím dle předpokladů houbeles. Jsem zvědav, zda tu bude mezi námi lucker, co najde v prvým aktu Gull.
...Ancients, go, go go!
to Dark_Deamon: naprosto jsi to vystihl :-) čtu ty příspěvky s takovou závistí, že vy už můžete a já ne.. Je to jak "zarach" z mládí ale alespoň se nenudím...
tak už je to jedno, proběhl jsem lokace a přescreenoval. Tak se jen nedivte že v lokacích blood moor až black marsh mám stejný life. manu, atd...další už budou v pořádku a průběžně...;-)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Taky mi asi u 3 map chybí kousek růžku, ale je to fakt poctivě projitý. Užívám si to jak když jsem to hrál před 10 rokama poprvé Když jsem procházel Cave, tak jsem si řekl: "Ty brďo, tady jsem nebyl už roky" Jinak s poslední ránou u bossů to praktikuju úplně stejně jako Fraxinus...také zatím nic Uvidím, co nabídnou Catacombs nebo jedovatá paní. Jinak The Countess dala Eth.
Edit: Moje ohnivá holka má MF 45%
Edit: Moje ohnivá holka má MF 45%
s tou cave sem myslel na to stejný :-D a taky v Hole lvl 1+2 :-D
tyhle lokace jsem dlouho nenavštívil :-D a celkově tenhle systém hraní ode zdi ke zdi, to honění za posledním fallenem kterýho už jsem zabil 8x :-D nervím u těch fallenů ale jsou to takový fajn nervy :-D
tyhle lokace jsem dlouho nenavštívil :-D a celkově tenhle systém hraní ode zdi ke zdi, to honění za posledním fallenem kterýho už jsem zabil 8x :-D nervím u těch fallenů ale jsou to takový fajn nervy :-D
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Já už mám v zabíjení fallenů svůj systém. Nejprve odpravit ty, kteří je mohou oživit, a pak dolikvidovat ty falleny, které ještě nezlikvidovala mercyně...Na nightmaru se pak o ně díky shadow warriorovi nebudu muset starat vůbec.
...Ancients, go, go go!
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
První unikát nalezen v Catacombs lvl 3 - Bardiche - Dimoak's Hew To se úplně hodí pro mercka z 2. aktu. Vypadl ze sarkofáku.
Naposledy upravil(a) Dark_Deamon dne 02.11.2012, 14:44 hod., celkem upraveno 1 x.
to Dark_Deamon: Gratulace k 1. unikátu tohle se určitě hodit bude rychlost a dexterity není nikdy dost...
pěkný...cg...;-)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Tak Andariel to má za sebou. I když jsem tam kvůli poslední ráně lítal minutu jak magor a Roguna se zaboha nemohla trefit , tak i přesto její poslední výsltřel žádné ovoce nepřinesl. Drop to byl hezkej...asi 6 rare kousků, Skull, chipped skull a tím to haslo. Škoda no. Jdu trošku poladit fotky lokací a všeho ostatního...
Edit: Tak už je vše aktualizováno...kdo chce, může hodit oko.
Edit: Tak už je vše aktualizováno...kdo chce, může hodit oko.