MF turnaj vol.8
Moderátor:Dark_Deamon
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Já ráno sejmul Andulu a dokodrcal se do tunelů. Tam teď nalopu nějaké lvl a body . Přeci jen je to tam lepší než tancovacka s archerkama v pitu. Mám luxusní hrabenku ale 1 patro stair trap navíc sem z ní vymlatil nejvíc ko ...sem tam tam asi zajdu ale bojím archerek a PI bubaku. GL HF no Rips 

LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Re: MF turnaj vol.8
Slw: Ono BoS není fajn jen kvůli rychlosti kladení pastí, ale i kvůli navýšení pohybu, což se v ne jedné situaci velmi hodí. Navíc s Fade už jdeš s křížkem po funuse, když teď Abu potřebuje dát každej bod do Fire Blast. A i kdyby na to ty body měl, tak je to ztráta 20b v jedné synergii. Dát teď do Fade 1b už nic neřeší. Damage reduction by měl 1% a rezů by taky moc nepobral.
BliiNky: Díky
BliiNky: Díky

- Deathmerse
- Wraith
- BattleTag:Vochmurka@1314
Zdravím, tak se taky dodatečně přidávám.
Jen tak pro prču zkusím Whirlwind Barbíka (samozřejmně HC)
Jméno postavy Deathmerse
Jen tak pro prču zkusím Whirlwind Barbíka (samozřejmně HC)
Jméno postavy Deathmerse

- Slw
- Minion of Destruction
tjn DD, když není + shadow skill... 100 lidí-však to znáš
btw pro ostaní-padl mi templars v AT. trošku se mi klepaly ruce při identifikaci... tak zas příště 

I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Deathmerse: Vítej v turnaji. Poslal jsem ti PM, jejíž obsah patří sem: viewtopic.php?f=132&t=11991
Slw: Co na to říct. Velká škoda!
Slw: Co na to říct. Velká škoda!

- dawemorraless
- Na-Krul
Slw ....Škoda
vypadá to že ten krám je tady zakletej 

LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Slw
- Minion of Destruction
škoda-tjn. však ste ti indefikovali se mnou-víte jak sem byl vykulený
. Dawe zakletý není. on totiž padne mému alter egu pod Tvým vedením 

I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Po delší době trochu lepší drop v LK: https://www.twitch.tv/videos/215600902?t=04h35m08s
Tak jsem konečně z NM Mefa vymlátil Hone Sundan s Raven Frostem a další docela použitelnou výbavu. Doexpil jsem na 75 level, dokončil NM (251 bodů) a hupsl na Hell, kde jsem došel po hraběnku která dala pul kterou jsem hned použil na update Hone Sundanu (197% ED ) takže teď mam i docela slušnou DMG. Momentálně tedy 75level ACT 1 Hell a 247 bodů. Jsem zvědavej kde tu Fen(d)u ripnu
.

- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Málem bych ještě zapomněl na dárek k narozkám
https://www.twitch.tv/videos/215600902?t=34m39s

Zdravím vespolek, taky se rád přidám, snad nejdu pozdě
Začal jsem Wind Druida "Daddy" a taky jako obvykle HC.
Jelikož ho mám nahraného jen minimálně, tak to bude pro mě docela novinka - zatím se prodírám ve 2. aktu Normal a než bude Tornádo na nějakém rozumném levelu, tak to asi nebude nic moc.

Jelikož ho mám nahraného jen minimálně, tak to bude pro mě docela novinka - zatím se prodírám ve 2. aktu Normal a než bude Tornádo na nějakém rozumném levelu, tak to asi nebude nic moc.
MF Turnaj 5: Bonemancer, 215 bodů
MF Turnaj 6: Poison/Summon Nekro, 110 bodů
MF Turnaj 7: Javazon, 445 bodů
MF Turnaj 8: Wind Druid, 304 bodů
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
MF Turnaj 6: Poison/Summon Nekro, 110 bodů
MF Turnaj 7: Javazon, 445 bodů
MF Turnaj 8: Wind Druid, 304 bodů
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Tomovous: Vítej v turnaji. Poslal jsem ti PM, jejíž obsah patří sem: viewtopic.php?f=132&t=11991
Jelikož jsi se přihlásil až dnes, tak jsi v týmu s Deathmerse, kterej je v turnaji shodou okolností taky odedneška
Jelikož jsi se přihlásil až dnes, tak jsi v týmu s Deathmerse, kterej je v turnaji shodou okolností taky odedneška

DD: Pěkné dropy 
Už taky po vzoru daweho obcházíš celé LK?
Jinak můj berserker prošel obtížností normal mým oblíbeným iterativním postupem, kdy mám svá vytipovaná stanoviště, která vždy jedu na vyšší /players kvůli expům, přičemž prostor mezi nimi vždy co nejrychleji proběhnu na /players 1. Takže jsem levelil následovně:
8-15 Rakanishu
15-19 Countess
24-30 Sarina
32-50 Pindleskin
U Pindleskina to bylo zezačátku trošku těžší, začínal jsem na /players 3, až něco napadalo a našel jsem lepší zbraň, zvýšil jsem na 5, ale merc byl pořád mnohem lepší bijec než já. Kolem levelu 45 jsem našel Bonesnap (konečně crushing blow!), tak jsem si řekl, že teď by to chtělo ještě ten Bloodletter
No a co se nestalo, o pár runů později fakt padl
Takže poté jsme to tam s mercem bili na /players 8 hlava nehlava a poslední levely k 50 byly radost. Dost ještě potěšila unikátní hůlka Suicide Branch (+1 skills, 50% fcr) která šla hned na switch, takže se BO a Find Item castí mnohem rychleji. Jinak padlo ještě pár run (3x Amn, 2x Sol, 1x Dol).
Zatím mé postřehy k berserkerovi - na levelu 50 mám už vymaxovaný Berserk, life přes 1k. Už dlouho se mi nestalo, abych aktivně používal tak moc skillů, že by mi na to nestačilo 8 klávesových zkratek
Už se těším, až dám mercovi do ruky Insight, nebudu se muset starat o manu a budu moct Howlovat až do zničení hlasivek, a tudíž i efektivněji zacházet s davem a tedy i zabíjet. Sobě musím ještě sehnat Shael na Rhyme. U zbraní a charmů si musím dávat pozor na to, abych neměl žádné +cold damage, jelikož pak zbytečně přicházím o mrtvoly bossáků, nad nimiž bych mohl vítěžně zařvat. Aktuálně to tedy není úplně ideální, obzvlášť u Pindla jsem víc než Berserk používal spíš Concentrate, jelikož jak jich bylo kolem mě hodně a všichni šli do mě, tak jsem furt blokoval a pořád mi to přerušovalo Berserk, což u Concentrate nenastávalo. Snad to bude časem lepší a bude co nejvíc fightů 1 vs 1, i když u Pindla to asi hrozit nikdy nebude.
Přede mnou jsou ještě ancientové a Baal. Jsem zvědavý, co mě pak čeká na NM, hlavně si musím dávat pozor na šílené FE (hlavně u councilů) a duo CE + LE. Po Pindlovi vidím další menší zastávku u Andy NM, další pak u Mepha NM a poslední zastávku na NM vidím u Pindla, kde nalevelím alespoň na 71. Alespoň tedy doufám, že do té doby někde nezařvu.
Vám ostatním přeji příjemné hraní, dobré dropy (ale zas ne tak dobré, abyste mi moc utekli
) a hlavně žádné ripy 

Už taky po vzoru daweho obcházíš celé LK?

Jinak můj berserker prošel obtížností normal mým oblíbeným iterativním postupem, kdy mám svá vytipovaná stanoviště, která vždy jedu na vyšší /players kvůli expům, přičemž prostor mezi nimi vždy co nejrychleji proběhnu na /players 1. Takže jsem levelil následovně:
8-15 Rakanishu
15-19 Countess
24-30 Sarina
32-50 Pindleskin
U Pindleskina to bylo zezačátku trošku těžší, začínal jsem na /players 3, až něco napadalo a našel jsem lepší zbraň, zvýšil jsem na 5, ale merc byl pořád mnohem lepší bijec než já. Kolem levelu 45 jsem našel Bonesnap (konečně crushing blow!), tak jsem si řekl, že teď by to chtělo ještě ten Bloodletter

Takže poté jsme to tam s mercem bili na /players 8 hlava nehlava a poslední levely k 50 byly radost. Dost ještě potěšila unikátní hůlka Suicide Branch (+1 skills, 50% fcr) která šla hned na switch, takže se BO a Find Item castí mnohem rychleji. Jinak padlo ještě pár run (3x Amn, 2x Sol, 1x Dol).
Zatím mé postřehy k berserkerovi - na levelu 50 mám už vymaxovaný Berserk, life přes 1k. Už dlouho se mi nestalo, abych aktivně používal tak moc skillů, že by mi na to nestačilo 8 klávesových zkratek

Přede mnou jsou ještě ancientové a Baal. Jsem zvědavý, co mě pak čeká na NM, hlavně si musím dávat pozor na šílené FE (hlavně u councilů) a duo CE + LE. Po Pindlovi vidím další menší zastávku u Andy NM, další pak u Mepha NM a poslední zastávku na NM vidím u Pindla, kde nalevelím alespoň na 71. Alespoň tedy doufám, že do té doby někde nezařvu.
Vám ostatním přeji příjemné hraní, dobré dropy (ale zas ne tak dobré, abyste mi moc utekli

Ahoj tak já se zatím dokodrcal do magotu na hell a nějaký čas to tu zapíchnu. Chci se zeptat, má smysl chodit magot 1,2,3 nebo jen 3? Chci dropnout TR brnko..
- dawemorraless
- Na-Krul
Pietro...chod to klidně celý i v 1a2 patře se dají najít tc 87 (pouze z bosspacků). Já se neflákám jezdím pit tunely. Body začli lézt nahoru i díky těmto bombičkám....ruce fortitude pro mercíka pecka GL HF No Rips 

LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Konečně jsem zaznamenal nějaké body, co se mi doteď podařily nasbírat. Neni to mnoho, ale zatím se spíše soustředím na přežití než na MF (zatím asi 80%). Tady je jeden amulet, který padl na normal z Nihlathaka a který používám doteď (hotové NM).
Na hell jsem zatím nešel, protože mám dobré mapy na Mepha a třeba i pro runy na countessu (kdyby bylo ještě potřeba).
Album fotek zde.
GL všem
Na hell jsem zatím nešel, protože mám dobré mapy na Mepha a třeba i pro runy na countessu (kdyby bylo ještě potřeba).
Album fotek zde.
GL všem

HC grál
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)

Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
- Slw
- Minion of Destruction
výborně kolego! v tabulce dvojic si polepšíme 

- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Takže dobrý večer...

- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Taky vidím, bude to Milabrega, nebo Iratha?
To načervenalý pod tím je nečitelný.
To načervenalý pod tím je nečitelný.

...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)