MF turnaj vol.8

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
dawemorraless
Na-Krul
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DaweMorrales #2722
Re: MF turnaj vol.8

Příspěvek od dawemorraless » 05.01.2018, 10:04 hod.

Já ráno sejmul Andulu a dokodrcal se do tunelů. Tam teď nalopu nějaké lvl a body . Přeci jen je to tam lepší než tancovacka s archerkama v pitu. Mám luxusní hrabenku ale 1 patro stair trap navíc sem z ní vymlatil nejvíc ko ...sem tam tam asi zajdu ale bojím archerek a PI bubaku. GL HF no Rips :wave:
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 05.01.2018, 11:33 hod.

Slw: Ono BoS není fajn jen kvůli rychlosti kladení pastí, ale i kvůli navýšení pohybu, což se v ne jedné situaci velmi hodí. Navíc s Fade už jdeš s křížkem po funuse, když teď Abu potřebuje dát každej bod do Fire Blast. A i kdyby na to ty body měl, tak je to ztráta 20b v jedné synergii. Dát teď do Fade 1b už nic neřeší. Damage reduction by měl 1% a rezů by taky moc nepobral.

BliiNky: Díky ;)

Deathmerse
Wraith
BattleTag:Vochmurka@1314

Příspěvek od Deathmerse » 05.01.2018, 14:24 hod.

Zdravím, tak se taky dodatečně přidávám.

Jen tak pro prču zkusím Whirlwind Barbíka (samozřejmně HC)

Jméno postavy Deathmerse :)

Slw
Minion of Destruction

Příspěvek od Slw » 05.01.2018, 14:26 hod.

tjn DD, když není + shadow skill... 100 lidí-však to znáš :) btw pro ostaní-padl mi templars v AT. trošku se mi klepaly ruce při identifikaci... tak zas příště :green:
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 05.01.2018, 15:50 hod.

Deathmerse: Vítej v turnaji. Poslal jsem ti PM, jejíž obsah patří sem: viewtopic.php?f=132&t=11991

Slw: Co na to říct. Velká škoda! :(

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 05.01.2018, 16:31 hod.

Slw ....Škoda :{ vypadá to že ten krám je tady zakletej :OXO
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Slw
Minion of Destruction

Příspěvek od Slw » 05.01.2018, 17:37 hod.

škoda-tjn. však ste ti indefikovali se mnou-víte jak sem byl vykulený :shock: :shock: :shock: . Dawe zakletý není. on totiž padne mému alter egu pod Tvým vedením :green:
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 05.01.2018, 18:37 hod.

Po delší době trochu lepší drop v LK: https://www.twitch.tv/videos/215600902?t=04h35m08s

Rattus
Wraith

Příspěvek od Rattus » 05.01.2018, 18:51 hod.

Tak jsem konečně z NM Mefa vymlátil Hone Sundan s Raven Frostem a další docela použitelnou výbavu. Doexpil jsem na 75 level, dokončil NM (251 bodů) a hupsl na Hell, kde jsem došel po hraběnku která dala pul kterou jsem hned použil na update Hone Sundanu (197% ED ) takže teď mam i docela slušnou DMG. Momentálně tedy 75level ACT 1 Hell a 247 bodů. Jsem zvědavej kde tu Fen(d)u ripnu :D.

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 05.01.2018, 19:11 hod.

Málem bych ještě zapomněl na dárek k narozkám 8-) https://www.twitch.tv/videos/215600902?t=34m39s

Tomovous
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Lord Najmi#2665

Příspěvek od Tomovous » 05.01.2018, 19:51 hod.

Zdravím vespolek, taky se rád přidám, snad nejdu pozdě :wave: Začal jsem Wind Druida "Daddy" a taky jako obvykle HC.

Jelikož ho mám nahraného jen minimálně, tak to bude pro mě docela novinka - zatím se prodírám ve 2. aktu Normal a než bude Tornádo na nějakém rozumném levelu, tak to asi nebude nic moc.
MF Turnaj 5: Bonemancer, 215 bodů
MF Turnaj 6: Poison/Summon Nekro, 110 bodů
MF Turnaj 7: Javazon, 445 bodů
MF Turnaj 8: Wind Druid, 304 bodů
Diablo 2 - MF turnaj

RIP RIP RIP RIP RIP

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 05.01.2018, 21:14 hod.

Tomovous: Vítej v turnaji. Poslal jsem ti PM, jejíž obsah patří sem: viewtopic.php?f=132&t=11991

Jelikož jsi se přihlásil až dnes, tak jsi v týmu s Deathmerse, kterej je v turnaji shodou okolností taky odedneška :)

ZOMB
Warlord
BattleTag:zomb#2334

Příspěvek od ZOMB » 05.01.2018, 23:49 hod.

DD: Pěkné dropy :)
Už taky po vzoru daweho obcházíš celé LK? :D

Jinak můj berserker prošel obtížností normal mým oblíbeným iterativním postupem, kdy mám svá vytipovaná stanoviště, která vždy jedu na vyšší /players kvůli expům, přičemž prostor mezi nimi vždy co nejrychleji proběhnu na /players 1. Takže jsem levelil následovně:

8-15 Rakanishu
15-19 Countess
24-30 Sarina
32-50 Pindleskin

U Pindleskina to bylo zezačátku trošku těžší, začínal jsem na /players 3, až něco napadalo a našel jsem lepší zbraň, zvýšil jsem na 5, ale merc byl pořád mnohem lepší bijec než já. Kolem levelu 45 jsem našel Bonesnap (konečně crushing blow!), tak jsem si řekl, že teď by to chtělo ještě ten Bloodletter :D No a co se nestalo, o pár runů později fakt padl :twisted:
Takže poté jsme to tam s mercem bili na /players 8 hlava nehlava a poslední levely k 50 byly radost. Dost ještě potěšila unikátní hůlka Suicide Branch (+1 skills, 50% fcr) která šla hned na switch, takže se BO a Find Item castí mnohem rychleji. Jinak padlo ještě pár run (3x Amn, 2x Sol, 1x Dol).

Zatím mé postřehy k berserkerovi - na levelu 50 mám už vymaxovaný Berserk, life přes 1k. Už dlouho se mi nestalo, abych aktivně používal tak moc skillů, že by mi na to nestačilo 8 klávesových zkratek :D Už se těším, až dám mercovi do ruky Insight, nebudu se muset starat o manu a budu moct Howlovat až do zničení hlasivek, a tudíž i efektivněji zacházet s davem a tedy i zabíjet. Sobě musím ještě sehnat Shael na Rhyme. U zbraní a charmů si musím dávat pozor na to, abych neměl žádné +cold damage, jelikož pak zbytečně přicházím o mrtvoly bossáků, nad nimiž bych mohl vítěžně zařvat. Aktuálně to tedy není úplně ideální, obzvlášť u Pindla jsem víc než Berserk používal spíš Concentrate, jelikož jak jich bylo kolem mě hodně a všichni šli do mě, tak jsem furt blokoval a pořád mi to přerušovalo Berserk, což u Concentrate nenastávalo. Snad to bude časem lepší a bude co nejvíc fightů 1 vs 1, i když u Pindla to asi hrozit nikdy nebude.

Přede mnou jsou ještě ancientové a Baal. Jsem zvědavý, co mě pak čeká na NM, hlavně si musím dávat pozor na šílené FE (hlavně u councilů) a duo CE + LE. Po Pindlovi vidím další menší zastávku u Andy NM, další pak u Mepha NM a poslední zastávku na NM vidím u Pindla, kde nalevelím alespoň na 71. Alespoň tedy doufám, že do té doby někde nezařvu.

Vám ostatním přeji příjemné hraní, dobré dropy (ale zas ne tak dobré, abyste mi moc utekli :D) a hlavně žádné ripy ;)
Fanoušek, hráč a modder hry Diablo 2
Obrázek

Pietro
Wraith
BattleTag:PietroCZE#2776

Příspěvek od Pietro » 06.01.2018, 08:15 hod.

Ahoj tak já se zatím dokodrcal do magotu na hell a nějaký čas to tu zapíchnu. Chci se zeptat, má smysl chodit magot 1,2,3 nebo jen 3? Chci dropnout TR brnko..

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 06.01.2018, 08:56 hod.

Pietro...chod to klidně celý i v 1a2 patře se dají najít tc 87 (pouze z bosspacků). Já se neflákám jezdím pit tunely. Body začli lézt nahoru i díky těmto bombičkám....ruce fortitude pro mercíka pecka GL HF No Rips :wave:
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Obter!vr
Doom Knight

Příspěvek od Obter!vr » 06.01.2018, 12:27 hod.

Konečně jsem zaznamenal nějaké body, co se mi doteď podařily nasbírat. Neni to mnoho, ale zatím se spíše soustředím na přežití než na MF (zatím asi 80%). Tady je jeden amulet, který padl na normal z Nihlathaka a který používám doteď (hotové NM).

Na hell jsem zatím nešel, protože mám dobré mapy na Mepha a třeba i pro runy na countessu (kdyby bylo ještě potřeba).

Album fotek zde.

GL všem ;)
HC grál
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62) :love:
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)

Slw
Minion of Destruction

Příspěvek od Slw » 06.01.2018, 13:06 hod.

výborně kolego! v tabulce dvojic si polepšíme 8-)

BliiNky
Burning Soul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BliiNky » 06.01.2018, 19:42 hod.

Takže dobrý večer... :love:

Obrázek

ZOMB
Warlord
BattleTag:zomb#2334

Příspěvek od ZOMB » 06.01.2018, 20:03 hod.

Crown :love: :love: :love:
Fanoušek, hráč a modder hry Diablo 2
Obrázek

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 06.01.2018, 20:29 hod.

Taky vidím, bude to Milabrega, nebo Iratha?
To načervenalý pod tím je nečitelný. :lol:
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Odpovědět

Zpět na „Turnaje“