MF turnaj vol.3
Moderátor:Dark_Deamon
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
RIP: Velká škoda. Každopádně s windem gl&hf.
Jinak včera jsem dojel do 4. aktu NM....a na nightmare to jde s foherem na players 8 celkem pomalu, průměrně kolem 3 hodin za akt. Každá potvora potřebuje tak 3-5 blesků a pokud dotyčné nejsou nemrtvé, je to pižlačka, a když je rychlý bosspack zkombinovaný s malým prostorem, tak i honička.
Ale budu se muset urychleně naučit taktiku, jak foherovat panenky, aniž by mi vybuchovaly pod nohama...ten delay, než blesk dopadne a než se rozletí holy bolty je fakt šílenej, než se castění dokončí, mám ty dollky všechny pod zadkem. A když mi jednou všechny čtyři vybuchly pod zadkem naráz, zbylo jen méně jak 100 života. Na hellu by to znamenalo zcela určitě konečnou.
Jinak včera jsem dojel do 4. aktu NM....a na nightmare to jde s foherem na players 8 celkem pomalu, průměrně kolem 3 hodin za akt. Každá potvora potřebuje tak 3-5 blesků a pokud dotyčné nejsou nemrtvé, je to pižlačka, a když je rychlý bosspack zkombinovaný s malým prostorem, tak i honička.
Ale budu se muset urychleně naučit taktiku, jak foherovat panenky, aniž by mi vybuchovaly pod nohama...ten delay, než blesk dopadne a než se rozletí holy bolty je fakt šílenej, než se castění dokončí, mám ty dollky všechny pod zadkem. A když mi jednou všechny čtyři vybuchly pod zadkem naráz, zbylo jen méně jak 100 života. Na hellu by to znamenalo zcela určitě konečnou.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Re: MF turnaj vol.3
Fraxinus: Teď mě tak napadá...jak ty to vlastně budeš dělat s bodováním? Vím, že v tvém HC grálu runování zahrnutý nemáš a že nejsi jeho fanoušek, pokud teda pro turnaj nehodláš udělat nějakou vyjímku. Nebo prostě dojedeš postavu a konec?
Další úmrtí.....škoda ... RIP A hodně štěstí s druidem
Trochu jsem aktualizoval své výsledky a posunul jsem se na 91 bodů a jak můžete vidět podle fotek, tak už jsem se vydal do pouště (ikdyž zatím jen pod město ) Tímto opouštím NM Andariel, která mě potěšila především rukavicemi a botami z těch lepších setových předmětů Boty to jsou Rite of Passage myslím (a nakonec nejsou ani z Andariel ) a rukavice Magnus Skin takže spokojenost celkem
Trochu jsem aktualizoval své výsledky a posunul jsem se na 91 bodů a jak můžete vidět podle fotek, tak už jsem se vydal do pouště (ikdyž zatím jen pod město ) Tímto opouštím NM Andariel, která mě potěšila především rukavicemi a botami z těch lepších setových předmětů Boty to jsou Rite of Passage myslím (a nakonec nejsou ani z Andariel ) a rukavice Magnus Skin takže spokojenost celkem
HC grál
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Dark_Deamon: Udělám to následovně: jakmile dojedu s touto postavou hell, udělám report a zapíšu předměty do grálu.
A když mě to bude bavit, tak pak budu opakovat s touto postavou nájezdy, ale nálezy budu počítat jen do tohoto turnaje, do grálu ne.
A když mě to bude bavit, tak pak budu opakovat s touto postavou nájezdy, ale nálezy budu počítat jen do tohoto turnaje, do grálu ne.
...Ancients, go, go go!
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Tak to pak jo. No...třeba změníš názor na runování Takovej Pindl nebo Mausoleum (Holy Bolt) by se ti mohlo zamlouvat
To jsou podle me jedine lokace, kde by mel byt schopny neco dat
Naposledy upravil(a) Zedrak dne 12.02.2014, 14:28 hod., celkem upraveno 1 x.
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Zedrak:
smazáno....nemáš zač.
RIP: Zapoměl jsi ještě na lokaci Ancient tunnels (plno nemrtvých) a Tal Rashovy hrobky (taky plno nemrtvých, navíc je tam velké káčko). Jen je škoda, že opravili tu vychytávku, když na sebe útočí dvě monstra s LE (díky atractu nebo confuse nebo konverzi). Dřív to byl prej ideální (a někdy i trochu nebezpečný) způsob likvidace skarabů.
smazáno....nemáš zač.
RIP: Zapoměl jsi ještě na lokaci Ancient tunnels (plno nemrtvých) a Tal Rashovy hrobky (taky plno nemrtvých, navíc je tam velké káčko). Jen je škoda, že opravili tu vychytávku, když na sebe útočí dvě monstra s LE (díky atractu nebo confuse nebo konverzi). Dřív to byl prej ideální (a někdy i trochu nebezpečný) způsob likvidace skarabů.
...Ancients, go, go go!
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Zedrak: Slušná helma na Normal
Fraxinus: AT by taky mohly jít, to je fakt. Do Tal's hrobek bych asi nechodil. Přišlo by mi to jako ztráta času, když to není alvl 85, tudíž tam nemůže padnout vše. A proč nezkusit štěstí v loterii o Zod nebo Tyrael's Might
Fraxinus: AT by taky mohly jít, to je fakt. Do Tal's hrobek bych asi nechodil. Přišlo by mi to jako ztráta času, když to není alvl 85, tudíž tam nemůže padnout vše. A proč nezkusit štěstí v loterii o Zod nebo Tyrael's Might
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Na tyhle dvě položky je dobrá Sewers pod Kurastem. Zodka už mi tam jednou padla. Teď nevím, jak je na tom s TC, ale doufám, že dobře a Tyrael's tam padne taky.
...Ancients, go, go go!
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
A3 - Sewers lvl 1 (alvl 84), Sewers lvl 2 (alvl 85). Tam vlastně až na ty lítající potvory je to taky undead, ale asi by mi tam moc nevoněly Dollsky
Je pravda, ze v AT se to undeadama jen hmezi, na to jsem uplne zapomnel...Ale i tak je ale asi nejlepsi cil na cena/vykon Pindl
Tak jsem trosku runoval na NM a celkem jsem se posunul a když mě to přestalo bavit vrátil jsem se na hell a hned druhý run padla vex což je moje zatím nejvyšší runa.
IGNI- pěkny ulovek
je to tady prví rip a v lower kurats umm celkem ostuda sak stane se ze Ted trochu pozlobím Hc hrace- dám esc a jedu dál
je to tady prví rip a v lower kurats umm celkem ostuda sak stane se ze Ted trochu pozlobím Hc hrace- dám esc a jedu dál
HC Grál - Nesbírám
učastníkem MF turnaj vol.5 až do dnes
uvidim jestli se dostanu do LK mám před sebou ty scaraby, trosku jsem zesilil a dovybavil tak uvidime....ja uz ripnul nesčetněkrát
Jak jste natom ze score ja jsem uz na krásném čísle 222
HC Grál - Nesbírám
Ahojte, riplím hrdinom nech je zem ľahká a hlavne aby Vám to s novými postavami odsýpalo lepšie.
IGNI: blahoželám, pekná runa. Ja mám najvyššiu IST z NM Chaos Sanctuary.
A teraz k veci toto je prosím pekne Quest drop z Andariel. MF cca 330%.
IGNI: blahoželám, pekná runa. Ja mám najvyššiu IST z NM Chaos Sanctuary.
A teraz k veci toto je prosím pekne Quest drop z Andariel. MF cca 330%.
Klasika - žádný rozdíl mezi dropem z Normal, Nightmare či Hell
HC grál: 537/516 (-21)
jeden z pěknějších dropů...
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je mazec Oblivion Knighti ve WK, když na ně sešlu confuse, tak sesílají amplifu na svoje vlastní nemrtvé rytíře Super. Škoda, že už nesesílají lower resist.
A půjdu zejtra brázdit hell.
A půjdu zejtra brázdit hell.
...Ancients, go, go go!