Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)
Moderátor:Dark_Deamon
-
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- Kontaktovat uživatele:
Chci se zeptat ohledně ostatních skillů(v pravidlech jsem to nenašel, ptal se na to snad Attia, ale odpověď nebyla jednoznačná). Mám některé skilly přidělené, ale chci jiné(u sorceress by to byl static field, telekineze a teleport, u necra cursy), pochopil jsem dobře, že mohu dát do každého skillu bod a po namaxování vylosovaných skillů do nich dát více bodů? U necromancera by to pak znamenalo mít v curses po bodu u každého skillu(ještě před maxováním golemů v mém případě). Chci se ujistit jestli to chápu správně, takto by se dal totiž do určité míry "obejít" build(do míry dost omezené, vzhledem k 1 bodu u každého skillu) a znamenalo by to, že zadané skilly se můžou začít klikat až na např. 20 levelu.
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Re: Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)
Až budeš mít 20 nebo 10 bodů ve skillech, které ti losování přisoudilo, tak si pak další body můžeš dávat kam je ti libo. Jinak ve všech ostatních můžeš mít max 1 bod. Doufám, že to je pochopitelný
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Asman: Přesně jak píše Dark_Deamon.
redw: Proto bych na tvém místě upřednostnil golema. Ten toho vydrží víc. Normal normálně podle mě přejdeš se zubama, dál pak bude hlavní killer merc s tím golemem nebo kostěnými mágy...nebo můžeš místo nich maxovat třeba bone spear nebo cokoliv.
Cirdan: Nebude to tak zlé. Maxuj holy fire nebo lightning a když to nepůjde nablízko, tak tím lukem ho usmažíš s jednou z těch aur v pohodě.
redw: Proto bych na tvém místě upřednostnil golema. Ten toho vydrží víc. Normal normálně podle mě přejdeš se zubama, dál pak bude hlavní killer merc s tím golemem nebo kostěnými mágy...nebo můžeš místo nich maxovat třeba bone spear nebo cokoliv.
Cirdan: Nebude to tak zlé. Maxuj holy fire nebo lightning a když to nepůjde nablízko, tak tím lukem ho usmažíš s jednou z těch aur v pohodě.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Ještě mi není úplně jasná jedna věc. Unikáty, které najdu, musím dát primárně sobě, nebo je mohu dát pomocníkovi jako prvnímu?
HC grál: 537/516 (-21)
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Když se ti nebudou hodit do konceptu, dej je jako první mercovi. Ale pamatuj, že tím dost možná merce zbavíš MF věcí.
...Ancients, go, go go!
Tak mě to spíše napadlo v souvislosti s tím, že bych našla nějaké kopí. Tak jsem si říkala, jestli s tím musím běhat já
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Ale když bys našla jedno brnění, a potom ještě jedno, tak to druhé už mercovi nasadit musíš (nebo mu dáš staré svoje a druhé si necháš sama). Na to nezapomenout.
...Ancients, go, go go!
Jasně, na to myslím. A pro pomocníka z druhého nebo třeba pátého aktu musím mít schované nějaké párátko do rukou z prvního aktu, co?
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Jo, jistota je jistota.
...Ancients, go, go go!
Zdravím,
mám problém. Mám nainstalované plugy a na to, že nemůžu najít savy od postav, které mám vytvořené, když zapnu hru přes ikonu plugy, jsem is už zvykl, ale to, že se mi nikam neuloží screen (na což jsem přišel teď) si asi jen tak nezvyknu, protože k turnaji jsou screeny potřeba.
Poradíte mi kde by to mohlo být nebo jak na to? :-) Klidně můžete poradit i s tím, kde by mohli být ty savy díky
mám problém. Mám nainstalované plugy a na to, že nemůžu najít savy od postav, které mám vytvořené, když zapnu hru přes ikonu plugy, jsem is už zvykl, ale to, že se mi nikam neuloží screen (na což jsem přišel teď) si asi jen tak nezvyknu, protože k turnaji jsou screeny potřeba.
Poradíte mi kde by to mohlo být nebo jak na to? :-) Klidně můžete poradit i s tím, kde by mohli být ty savy díky
HC grál
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Tak savy by mely být ve složce "save" a screenshoty se ukládají do složky "Mod Plugy". Aspoň tak to normálně ukládá mě.
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Do druhého threadu jsem přidal textovou verzi losu, aby byl v jednom příspěvku přehled v tom, kdo co má.
...Ancients, go, go go!
Ano, logika říká, že takhle by to mělo být ... ale proč to tak není?Dark_Deamon píše:Tak savy by mely být ve složce "save" a screenshoty se ukládají do složky "Mod Plugy". Aspoň tak to normálně ukládá mě.
HC grál
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
PlugY jsem nikdy nepoužíval...ale zkusil jsi zkontrolovat nastavené cesty v registrech? Pokud má někdo víc diablů v kompovi, tak vidí ve všech jen tu jednu složku....je to jen má teorie.
...Ancients, go, go go!
hele nevím jak se to kontroluje ty cesty v registrech :-) ... na tyhle věci moc nejsem ... Jinak můžu napsat další info o problému: když hru pustím přes game.exe tak to neukládá screeny a savy nejsou, ale když to pustim před Diablo II.exe tak běží vše normálně (ani v jednom případě to nevyužívá např rozšířenou truhlu, ale postavy, které jsem vytvořil v plugy.exe jsou i v game.exe, ale v diablo II.exe nejsou)
HC grál
Tak mame rozlosovano
Pro me tedy pozdeji, protoze jsem jako uz tradicne az treti den na netu a musim se priznat, ze jsem sledoval los na videu jen do te doby, nez jsem videl Fraxiho, muj build, a Bliinkyho, dal jsem to nevydrzel
Ja za sebe musim rict, ze jsem maximalne spokojeny...Merce jsem dostal takovou, jakou jsem chtel, druidy skoro vubec nehraju, ale s Rabies mam cerstvou zkusenost a Armagedon jsem nikdy nepouzival, ale jen fakt, ze jde pouzivat v premenene forme mi dava velkou sanci to dojet az do konce...Uz se moc tesim a preju vsem hodne stesti...Zitra sice budu po nocni, ale asi neodolam
Edit:Pokud si nekdo bude chtit prohodit postavy, tak penalizace klidne muze byt 250b pro kazdeho, souhlasim
Pro me tedy pozdeji, protoze jsem jako uz tradicne az treti den na netu a musim se priznat, ze jsem sledoval los na videu jen do te doby, nez jsem videl Fraxiho, muj build, a Bliinkyho, dal jsem to nevydrzel
Ja za sebe musim rict, ze jsem maximalne spokojeny...Merce jsem dostal takovou, jakou jsem chtel, druidy skoro vubec nehraju, ale s Rabies mam cerstvou zkusenost a Armagedon jsem nikdy nepouzival, ale jen fakt, ze jde pouzivat v premenene forme mi dava velkou sanci to dojet az do konce...Uz se moc tesim a preju vsem hodne stesti...Zitra sice budu po nocni, ale asi neodolam
Edit:Pokud si nekdo bude chtit prohodit postavy, tak penalizace klidne muze byt 250b pro kazdeho, souhlasim
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Ještě malá poznámka pro Fraxe (ostatním bude možná taky k užitku ) - můj nick se čte krátce, nikoliv dlouze, jako jsi ho četl ve slosovacím videu. Ty dvě „i“ nemají prodlužovat, spíš přispívají k typografické úhlednosti slova. To samozřejmě ale nikdo nemohl vědět - tak jenom pro pořádek
Obter!vr: Já tam lezu takto: Dám ve startu hledat regedit - Počítač - HKEY_LOCAL_MACHINE - Software - Blizzard Entertainment a tam už je Diablo a dívám se, co je napsáno o "Save Path".
Díky, ale možná problém bude v tom, že tam nemám Blizzard Entertainment ... asi to skusim všechno odinstalovat, nainstalovat znovu a ono to třeba něco udělá ... díky za rady, pokračování až v sobotu ... zatím se tu mějteraisen píše:Obter!vr: Já tam lezu takto: Dám ve startu hledat regedit - Počítač - HKEY_LOCAL_MACHINE - Software - Blizzard Entertainment a tam už je Diablo a dívám se, co je napsáno o "Save Path".
HC grál
Jak jsem tak koukal na los, tak Eli, ty to budes mit dost zajimavy, pekny Mojomancer Vse ale vesmes hratelne, chce to trochu improvizace...
Cim vic koukam na skilly meho druida, tim vic se mi libi, i ten Arctic blast, proste bud to budu rezat sam a nebo mrazit vsechno pro mercinu
Cim vic koukam na skilly meho druida, tim vic se mi libi, i ten Arctic blast, proste bud to budu rezat sam a nebo mrazit vsechno pro mercinu