Zdar!
Neni ted moc casu a do budoucna to vypada jeste hur, takze vsechny me projekty v D2 lezi vicemene u ledu...Za coz se omlouvam predevsim Antabovi a jeho Thresh questu...Slibuju, ze se tomu budu venovat, ale asi to bude na velmi dlouhe lokte...
Kdyz uz mam ale to malo casu na hrani, tak ho venuju takove zhovadilosti, ktera me napadla, ani to nenazyvam projektem, protoze je to tak cakle ze to nema dlouhou zivotnost, presto na drobne pobaveni to staci...
Takze vybral jsem si nejhorsi moznou variantu hrani, a to kombinaci z predeslych mych questu/turnaju...Jinymi slovy, snazim se jet postavu, ktera je
1) Naked - nesmi pouzivat vybaveni jakehokoliv druhu, tedy armor, zbrane, charmy, proste nic, co normalne v equipu mate
2) Smi pouzivat jen to, co sama najde na bitevnim poli - zde se jedna o Town portaly, healing, mana a rejuv flasky, mno a thawing, stamina, antidote flasky a klice, a tot vse...Jinymi slovy, vsechny tyto veci, ktere
jedine smi pouzivat, si musi nejdrive vyrubat z monster...Leceni ve meste i jakakoliv interakce s NPC, pokud se tedy nejedna o splneni questu, ktery se hodi, je ZAKAZANA
3) Aby toho nebylo malo, postava NESMI pouzivat merce

- proste kazdy sam za sebe, jak se rika
4)Je to tedy kombinace Naked/Ironman challenge v kombinaci s nepouzivanim merce
5) Skilly smim pouzivat jakekoliv
6) Kazda lokace smi byt navstivena pouze jednou - tedy jeden pruchod hrou
7) Pouzivat ESC na zachranu pred smrti je samozrejme ZAKAZANO
Ted kdyz jsem to shrnul, ve strucnosti jak se hraje...Prvni pokus byl s Fire blast asskou, A1 Normal jsem s ni dokoncil (samozrejme na p1), zabil jsem vsechny dulezite Bossy, bohuzel ale v A2 nejak dosla mana a bez te to neslo, a tak byl konec rychly...Ted zkousim Fire/summon Druida, a zatim to vypada podstatne lepe, tak uvidime...
Je mi jasne, ze dostat se nekam dal je celkem utopie, ale tak s mym nynejsim mnozstvim casu a na obcasne zapnuti D2 mi to staci...Druid je zatim lvl 12 a porazil Countess...
Mejte se fajne...Pokud to nekam povede a prijde mi to vhodne, tak neco napisu a doplnim obrazky...Zatim jedu full clears, ale to hlavne kvuli lvlu, jinak ale samozrejme p1...