Jméno : Conqueror Izabela_I
Level : 77
Build : Lighting, Kick, Fade a Shadow Master
Progress : 2Akt, 2 a 6 Quest Hell (Tal Rashovy hrobky)
Legendary item : Stormguild, Axe of fechmar, Skewer or krintiz, Sparking mail, Dimoaks hew, Skystrike, Peasant crown, Wenom ward, War hat, Splint mail, Edge bow, Kite Shield, Crown of thieves, Ragues bow, Jo staff, Spectral shard,
Set item : Light gauntlets, Sanders riprap, Vidalas fetlock, Cathans seal, Sanders superstition, Civerbs cudgel, Irathas Cuff, Mavinas tenet, Cleglaws claw, Isehats horns, Isenhats case, Cathans mesh, Sigons gage, Sigons vrap, Laying of hands, Milaegas diadem, Trang-ouls scales,
Okaz : http://smrtonoska.rajce.idnes.cz/Diablo_II
Petch : 1.13d
Hardcore!
Hrálo : Se mně po většinu hru velice dobře. Hell je pro mně docela jednoduchýl, ale je dosti koplikovaný když zabíjím nepřátele imuní na lighting. Chtěl jsem to dotáhnout k titulu Guardian, ale to se mně nepodařilo a vůbec toho nelituji. Prostě jsem to nestihl, ale postave je živá a to je pro mě daleko důležitější. A navíc jsem se přibližíl ke svému rekodru, který sem udělal s HC Jewamou. Zabita, až Menfistem, level postavi 80. Hráči a hráčky Diablo II, Diablo II Lod atd. her věste, že když je tam hardcore charakter tak hra je i dohratelná. Hraní s Hardcore charakterem je vlastně v daných hrách výzvou, měl by jí příjmnout každý hráč, který to s hraním diablovek myslí vážně. Na naučení daných her to ten nejlepší způsob, jak se hru naučit hrát. Výhdou Hardcore charakteru je to, že tam nejsou žádné postihy co se týče expů a zlata, zlato můžete v klidu nosit u sebe. Ukládat do truhly, až vám začne vypadávat. Navíc to vnáší do hry status "Game Over" tedy ukončení celé hry při smrti hardcore postavy. Normální postavy jsou pouze živé a Game Over tím pádem přestává existovat. Prostě pro mně zpráva hra má mít Game Over, jinak to pro mně není akční hra, která je založená na akci. I strategie to mají a nikomu to nevadí!
Elite item : 17
Set Item : 17
S pozdravem
MF turnaj - progres a vysledky
Moderátor:Dark_Deamon
-
- Quill Rat
- BattleTag:Smrtonoska
- Kontaktovat uživatele:
Guardian Lakira VII, Level 97, Assa, Battle.net
Guardian Rozdrtit III, Level 90, Pal, Battle.net
Život vzniknul jen, proto aby zaniknul!