Koncept turnaje - Iron man/lady challenge

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Fraxinus
Adviser
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:
Re: Koncept turnaje - Iron man/lady challenge

Příspěvek od Fraxinus » 14.12.2014, 14:49 hod.

Dol? Jak k prdu?? Copak ty nesníš o fortitude? :lol:

Jinak pěkný postup. A kdoví, třeba ti výpadek elektřiny zachránil život.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 14.12.2014, 19:40 hod.

Jasne Forti, to mam v planu :lol: Jo, a diky Fraxi ;)

Tak, toto bych pro me nazval TOP dropem turnaje...Hwanina Bill je supr - indestructible, hodne dmg, velka rychlost :love: - padl ze championa, ktereho vyprodukovala Evil urn, Cleglaws mec a Tancred helma padly z Bossaka Death mauleru, ta helma byla vyhorkovana (FI) ;)

Edit: A takto bych definoval zatim mou nejhorsi situaci...Pri vstupu jsem byl ponekud lehkomyslny a narazil na tento Bosspack, navic byli Mana burn a navic mercine stala tak blbe, ze strilela jen do sloupu v okamziku, kdy Bannuk blokoval vlastnim telem mostik, aby nemohli dal, nakonec mi dochazely flasky a napady, takze jsem je musel pustit bliz k cervenemu portalu, preskupit se skrz nej, vlezt zpatky, rozehnat je Howlem a zbabele utect na druhou stranu...Na sreenu uz je konecna faze, kdy to byla hracka...Ufff :lol:

Welwet
The Butcher

Příspěvek od Welwet » 15.12.2014, 11:40 hod.

RIP: při totožné situace umřel můj merc a následně můj vengoš, akorát teda na tom mostě od nich chytl 2 rány a byl tuhej..a jak jsem se je snažil rozehnat a odlákat tak jsem zůstal v obklíčení a bylo po mě no :lol:

BliiNky: tak a´t se daří , jsem zvědavej...a jinak si podobně jako RIP myslím že u toho medvěda žádnej bod zlomu není :lol:

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 16.12.2014, 09:26 hod.

Victory!

Myslim, ze o poslednich par bitvach v Normalu se da rict asi toto - monstra trpelive rozdelena/roztahana pomoci Howl a Taunt, pote zastunovana pomoci War cry, pripadne snizena obrana a utok pomoci Battle cry (ta druha varianta byla pouzita na Ancienty, Listerovu vlnu a Baala)...

Cela obtiznost tedy vycistena na p8 (vcetne Ancients, smaozrejme :lol: ), hura do NM :lol: , kravky dam jedine v pripade, ze najdu nejaky dalsi Tome of town portal, takze se k nim budu muset pripadne vratit...Snad to sepisu v prubehu dneska...

GL
Naposledy upravil(a) RIP dne 16.12.2014, 13:14 hod., celkem upraveno 1 x.

BliiNky
Burning Soul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BliiNky » 16.12.2014, 11:40 hod.

Gratuluju, moc rád si to přečtu :wave: Já momentálně finišuju A1 a je to hodně větší zábava, než s méďou :)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 16.12.2014, 19:55 hod.

Tak mam po srande, i Bannuk to ma za sebou, screen sem nebudu ani davat, protoze se za tenhle smrtak stydim jak snad za nic jinyho na svete, sice jsem mel par slivovic ktery to mohly ovlivnit, ale to uz je fakt vrchol, uznavam, jsem totalni sracka a looser...

Takze vsem zbylym preju hodne stesti, ctvrty pokus uz opravdu delat nebudu, to, ze jsem proste levej jak savle jsem si uz dostatecne overil :roll: :OXO

Smilee
Gorebelly
BattleTag:Smilee

Příspěvek od Smilee » 16.12.2014, 21:27 hod.

Zdravím, Rip: Dobrej nápad jak budu moct tak se přidám , ted sem celej den v práci přemýšlel co udělám za charr
Jinak všem ostatním preju Hodně štěstí a dobrou zábavu
HC Grál - Nesbírám
učastníkem MF turnaj vol.5 až do dnes

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 17.12.2014, 15:07 hod.

@Smilee: Vitej ;)

Tak se mi to nejak rozlezelo v hlave a jeste asi zkusim assku podobnou te, co hral Deamon, sice nic od toho necekam, protoze takhle spatnyho hrace jako ja aby clovek pohledal, ale asi jen tak for fun to zkusim :roll: At je tu trochu nejaka diverzita charu ;)

BliiNky
Burning Soul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BliiNky » 18.12.2014, 10:26 hod.

Pověz nám tu story RIPE, není se zač stydět ;) A hodně štěstí s asskou 8-)

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 18.12.2014, 11:30 hod.

Bohužel stává se...hodně štěstí s assou.

zatím pauzíruju a jestli přežiju akt 4 NM, bude to malý zázrak....asi budu muset výrazně snížit players, protože většině potvor ty blesky skoro nic nedělají a lahve ubývají a ubývají...ještě jsem ani nedolezl k nejbližšímu waypointu, ani k Izimu.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 18.12.2014, 13:49 hod.

@Bliinky: To fakt nejde, takovouhle skolackou chybu nejde udelat, chlast nechlast :roll: Nejradsi bych si dal par facek :OXO

@Fraxi: Preju hodne stesti, snad dokoncis NM coz je z meho pohledu v tomto turnaji obrovsky uspech ;)

BliiNky
Burning Soul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BliiNky » 18.12.2014, 23:30 hod.

@R.I.P. - Ber to tak, že mi ostatní se z toho můžeme poučit ;)

Jinak můj barbar (pojmenovaný Ragnarr btw.) před chvílí zdolal A1. Andy byla piece of cake, navíc jsem při průletu Inner Cloister a prvního levelu Catacombs našel v průběhu 15 minut tři unikáty - The Gnasher, Crushflange a Nagelring (28 % MF!). Spokojenost a těším se na další hru. I vám ostatním hodně štěstí na motivující dropy :wave:

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 19.12.2014, 06:46 hod.

Tak to jsou supr nalezy, gratuluju ;)

Gnasher nasel Bannuk tesne pred tim, nez zemrel, stejne jako Mosers blessed circle a jeste jeden unikat, kterej si uz nepamatuju...

Jinak nechat se serezat skupinou 40falenu, kdyz ma clovek Howl, na tom se neni co naucit, to je proste debilita...Ze tam bylo taky mana burn je vec jina, a ze reakce po chlastu taky nebyly nejrychlejsi, to asi taky ovlivnilo, ale je to stupidita jak hovado, kterou dokazu udelat jenom ja :roll: :oops:

BliiNky
Burning Soul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BliiNky » 19.12.2014, 17:05 hod.

Ripů z blbosti, alkoholovýho opojení, nebo zkrátka jen kvůli tomu, že pode mnou rupla židle, za sebou mám požehnaně. Nejsi sám, i když pro naštvanost/lítost mám pochopení, kór v tomhle turnaji. Ty to ale dáš, coby organizátor máš tu křesťanskou povinnost :twisted:

Ragnaarr jinak dneska namlátil Radamentovi a s příšerákama vymetl podlahu až po Halls of the Dead. Cestou se povedlo posbírat Two handed sword s dvěma dírama a runy El a Tir, takže Steel už se leskne :) V Dry Hills mě teda málem sejmul LI bosák supů, ale zachránit se to podařilo hezky po moravsku - panáčkem slivovice. Teď, když mám kostku a místo panáčků regulérní flašky, můžu se zas cítit o něco bezpečněji.

GL zbytku účastníků :wave:

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 20.12.2014, 14:03 hod.

Act 1 dohran, nikde zadny problem, ale taky zadne poradne dropy, jen dve setovky, Andariel jak je jejim dobrym zvykem dala jen s*it rare :roll:

BliiNky
Burning Soul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BliiNky » 21.12.2014, 16:00 hod.

Far Oasis - Claw Viper Temple cleared. A našel jsem Hand of Broc :wave:

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 21.12.2014, 19:43 hod.

Jsme na tom uplne stejne, jen ja jsem nasel pouze Biggins bonnet ....

Edit: Tak jsem se posunul zase o kousek dal, Palac a 1/4 Arcane sanctuary vycistena, mam Arctic kombo (brnco a pasek), takze dohromady asi 110%MF, snad to bude padat...Nejvyssi runa zatim ETH :roll:

Smilee
Gorebelly
BattleTag:Smilee

Příspěvek od Smilee » 24.12.2014, 11:01 hod.

Rip: Pěkný MF tak hodně štěstí :lol:
HC Grál - Nesbírám
učastníkem MF turnaj vol.5 až do dnes

BliiNky
Burning Soul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BliiNky » 24.12.2014, 19:43 hod.

@Smilee - vítej v turnaji a hodně štěstí :)

Ragnarrovi se dnes povedlo dokončit A2. Hlavně čištěný hrobek zabralo hodně času, ale všechno se zvládlo beze ztrát na životech. A jeden duch mi ještě v Arcane Sanctuary hodil Nokozan Relic.

Šťastný a veselý :wave:

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 25.12.2014, 11:31 hod.

@Bliinky: Gratuluju ;)

Jinak Assage vycistila tri falesne hrobky, v jedne z nich padlo ze zlate truhly Angelic brnco + Berserkers sekera, myslim, ze existuje nejaky bug, ktery dokaze zpusobit i to, ze muze vypadnout i 5 unikatu, ale i tak spokojenost...Tedy byla, do te chvile, nez CoS v kombinaci se sarkofagem mumii skoplo hru :roll: Nastesti v teto lokaci se to da i bez toho, abych musel zabijet monstra 2x, ale i tak to stve, tolik patchu a tenhle skill porad blokuje hru, a to nejen u Ancients, ale ruzne ve hre...Podobnou zkusenost mam s Deliriem, prakticky se nedalo moc pouzivat :roll:

Jinak vsem zbyvajicim bratrum ve zbrani preju hodne stesti, a samozrejme take Stastne a Vesele Vanoce ;)

Odpovědět

Zpět na „Turnaje“