MF turnaj podruhe
Moderátor:Dark_Deamon
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
RIP: Už tomu chybí jen to nové téma
Také se přidávám s přáním velkých úspěchů pro všechny soupeře a soupeřku
Také se přidávám s přáním velkých úspěchů pro všechny soupeře a soupeřku
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Re: MF turnaj podruhe
Jo, všiml jsem si. Celkem fofr. Jako nějaká telepatie
v pohodě. vím že to je o itemech, proto sem si myslel že by za to třeba moh bejt symbolickej třeba 1b. ale je mi to jedno, nepotřebuju to tam mít :-) jen mě to napadlo jako takovej maličkej event v tom MF turnaji.
jinak dodržování pravidel je samozřejmostí, nemám důvod je porušovat a dokazovat si tím něco. :-)
jinak dodržování pravidel je samozřejmostí, nemám důvod je porušovat a dokazovat si tím něco. :-)
Také všem přeji mnoho úspěchů a hlavně málo úmrtí HC hráčům, což bude asi drtivá většina, nebo možná i všichni
HC grál: 537/516 (-21)
Zdravím Vás, tak ak môžem pridám sa aj ja. Pravidlá som si prešiel a budem ich rešpektovať, takže pôjdem 1.13 a Plugy, samozrejme so všetkými pravidlami v rámci SP, takže žiadne realm RW a podobne.
Postava HC throw Barbarian bez skillu Find Item. Len času nebude toľko, hlavne prvý týždeň, ale čo už ide o zábavu.
Postava HC throw Barbarian bez skillu Find Item. Len času nebude toľko, hlavne prvý týždeň, ale čo už ide o zábavu.
Tak to jsem ráda, že nás bude ještě víc :-) Vypadá to na 9 - 10 lidí.
Naposledy upravil(a) raisen dne 09.09.2012, 18:32 hod., celkem upraveno 1 x.
HC grál: 537/516 (-21)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Tak to na poslední chvíli vypadá na celkem slušnou účast, což jen a jen dobře
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Tak to můžeme udělat tak, že kdo první picne Bejla na Hell, tak to prostě jen oznámí a my mu poplácáme po zádech a dotane od nás ode všech jen písemnou pochvalu, co vy na to?
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Do zacatku jeste tri hodiny, treba se nekdo prida jeste.. Jinak vitam novy ucastniky a vsem preji hodne dobry lov a dropy
Štěstí přeje připraveným...
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Jen pro připomenutí pravidel Takhle (Thresh Socket na hell ) teda nee.
Jinak. Ať se vám všem daří. Budu vás bedlivě sledovat.
Jinak. Ať se vám všem daří. Budu vás bedlivě sledovat.
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
A začínáme
...Ancients, go, go go!
Přesně tak, už jsem naběhl tak jsem zvědavý, kdo bude první s dropem...
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Tak hned z kraje mám zážitek, že by se z toho každej po.....
Vlezu se svou melee sosou do kláštera, pak do kasáren, jak tam jsou vždycky v těch dveřích 2 až 3 šamani s devilkinama. Tentokrát jsem tam viděl něco, že jsem jen s otevřenou pusou nevěřícně kroutil hlavou. 2 ze 3 šamanů byli bossové. OBA LIGHTNING ENCHANTED!!! Při pokusu o ústup od nich....devilkiny bylo nemožné zpacifikovat a úder do šamana znamenal ztrátu víc jak poloviny z mých asi 150 života. Static field devilkinům kvůli jejich vysokým rezistům skoro nic nedělal, navíc z obou bossů další salva....v místnosti nebylo skoro k hnutí. Mezitím vypiju tak polovinu lektvarů, co jsem měl...v tu se rozrazí dveře a z nich vylezou nějací klani, nejspíš je vylákal můj 6yardovej poloměr static fieldu....vidím na nich minion, říkám skvělý, takže 3 bosspacky na 200 yardech čtverečních...jak před nimi ustupuju k vchodovým dveřím, abych je likvidoval jednoho po druhém, tak když přišla řada na bosse...tak buch a pic ho...RIP. Ten zmetek byl totiž TAKY LIGHTNING ENCHANTED a na mě vyslal bolty nejen z mé rány zblízka, ale i za mou rogunu, co do něj začla pálit....a třetí salva během těch asi 10 milisekund přišla z odraženého útoku mého shiver armoru, nejspíš byla neviditelná. Tomu říkám 1 hit RIP.
Tohleto jsem ještě nikdy v životě v Diablu neviděl....
Ještě že jsem dosud nenašel ani jeden unikát nebo set. Jdu na to odznova.
Vlezu se svou melee sosou do kláštera, pak do kasáren, jak tam jsou vždycky v těch dveřích 2 až 3 šamani s devilkinama. Tentokrát jsem tam viděl něco, že jsem jen s otevřenou pusou nevěřícně kroutil hlavou. 2 ze 3 šamanů byli bossové. OBA LIGHTNING ENCHANTED!!! Při pokusu o ústup od nich....devilkiny bylo nemožné zpacifikovat a úder do šamana znamenal ztrátu víc jak poloviny z mých asi 150 života. Static field devilkinům kvůli jejich vysokým rezistům skoro nic nedělal, navíc z obou bossů další salva....v místnosti nebylo skoro k hnutí. Mezitím vypiju tak polovinu lektvarů, co jsem měl...v tu se rozrazí dveře a z nich vylezou nějací klani, nejspíš je vylákal můj 6yardovej poloměr static fieldu....vidím na nich minion, říkám skvělý, takže 3 bosspacky na 200 yardech čtverečních...jak před nimi ustupuju k vchodovým dveřím, abych je likvidoval jednoho po druhém, tak když přišla řada na bosse...tak buch a pic ho...RIP. Ten zmetek byl totiž TAKY LIGHTNING ENCHANTED a na mě vyslal bolty nejen z mé rány zblízka, ale i za mou rogunu, co do něj začla pálit....a třetí salva během těch asi 10 milisekund přišla z odraženého útoku mého shiver armoru, nejspíš byla neviditelná. Tomu říkám 1 hit RIP.
Tohleto jsem ještě nikdy v životě v Diablu neviděl....
Ještě že jsem dosud nenašel ani jeden unikát nebo set. Jdu na to odznova.
...Ancients, go, go go!
Tak co to ctu, tak je to masakr.. Tak ten RIP sis snad vybral na zacatku a pak uz jen klidek.. Ale mas u me palec nahore, jak rychle hrou prochazis.. Ja se teprve dotrapil s Blood Raven a ani tuk... Jdu spat a pokracovani zitra
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
To já jdu zkusit odznova ještě teď, protože čekám na multiplayer s mými kamarády z jůesej.
Kdybych tohle viděl na hellu nebo nightmaru, neřeknu ani popel. Ale na normalu jsem takhle blbě vygenerované bosstvo viděl vůbec poprvé.
Kdybych tohle viděl na hellu nebo nightmaru, neřeknu ani popel. Ale na normalu jsem takhle blbě vygenerované bosstvo viděl vůbec poprvé.
...Ancients, go, go go!
Koukam, ze Vas to chytlo
Ja se dostanu k hrani mozna na chvili dneska vecer, spis az zitra vecer, pak za par dni jedu na tejden pryc, takze zrovna naskok mit asi nebudu
Skoda Fraxi, me uz se neco podobnyho stalo, jen jsem mel vetsi stesti, preju hodne stesti s dalsi soso
Ja se dostanu k hrani mozna na chvili dneska vecer, spis az zitra vecer, pak za par dni jedu na tejden pryc, takze zrovna naskok mit asi nebudu
Skoda Fraxi, me uz se neco podobnyho stalo, jen jsem mel vetsi stesti, preju hodne stesti s dalsi soso
tak já se teda přiznám bez mučení, že jsem si v 22:30 zapl red dwarfa, ať mi čekání uteče...a tak nějak sem to zařízl k křesle u pc :-D takže žačínám teď :-D
jinak RIP Fraxi, na druhou stranu myslím že máš aspoň "pěknej" zážitek :-)
jinak RIP Fraxi, na druhou stranu myslím že máš aspoň "pěknej" zážitek :-)
procházíte všechno? myslím jako všechny cave, hrobky, mausoleum proste jestli procházíte a zabíjíte všechno nebo pelášíte co nejdřív dál? a kolik už máte mf? :-)
edit: zrovna když jedu 2h zealota kterej začína na might+sacrifice tak mi vypadne tenhle kousek...no mě omejou...aspoň za to byly pěkný penízky
edit2: a o 5 minut později...co se mi tím snaží D2 naznačit????
edit: zrovna když jedu 2h zealota kterej začína na might+sacrifice tak mi vypadne tenhle kousek...no mě omejou...aspoň za to byly pěkný penízky
edit2: a o 5 minut později...co se mi tím snaží D2 naznačit????