MF turnaj vol.5
Moderátor:Dark_Deamon
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
MF turnaj ukončen.
Re: MF turnaj vol.5
Sakryš, zrovna jsem dropl Tyraels´Might
MF Turnaj 5: Bonemancer, 215 bodů
MF Turnaj 6: Poison/Summon Nekro, 110 bodů
MF Turnaj 7: Javazon, 445 bodů
MF Turnaj 8: Wind Druid, 304 bodů
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby měl někdo delší chvilku, tak jsem do tématu s výsledky vložil odkaz na album všech 727 fotek, které jsem během turnaje pořídil.
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Gz stupni vítězů a čest poraženým přístě to se mnou bude lepčí mezi svátkama potrenuju a pak vám to nandám muhehehehe btw napadlo mě pravidlo portu aby to to nebyla taková brutální nájezdovka která mě osobně moc nebaví tzn vybrali by se porty který lze vzít např A3 džungle bazar travincal A1 plains dark wood a inner closter(evim esi je to dobře mám to v cz jako vnitřní nádvoří) co Vy na to
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Jak to vlastne myslis Dawe Nejak te moc nepobiram promin.
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Brát jen waypointy které budou dané ostatní nebrat např když budeš chtít jít mefa tak budeš muset jít z Travicalu
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Tak podívej. On je to taky nápad, že
Osobně jsem k němu ale dost skeptickej, protože hlavním lákadlem této hry je získávání run a unikátů. A ty se potřebuješ co nejrychleji dostat do oblastí, které mají nejvyšší alvl = area level. Jen tam ti totiž může napadat to nejcennější ze hry. Čím častěji danou lokaci budeš chodit a zabíjet tamější elity a šampiony, tím větší je šance na cennou věc.
Kde se waypoint standardně nebere, tak v Nihlatak´s temple, protože objevit se ve vchodu přímo u Pindleskinna je naprostá sebevražda. No posuď sám, jak moc zábavný by to všechno bylo.
Osobně jsem k němu ale dost skeptickej, protože hlavním lákadlem této hry je získávání run a unikátů. A ty se potřebuješ co nejrychleji dostat do oblastí, které mají nejvyšší alvl = area level. Jen tam ti totiž může napadat to nejcennější ze hry. Čím častěji danou lokaci budeš chodit a zabíjet tamější elity a šampiony, tím větší je šance na cennou věc.
Kde se waypoint standardně nebere, tak v Nihlatak´s temple, protože objevit se ve vchodu přímo u Pindleskinna je naprostá sebevražda. No posuď sám, jak moc zábavný by to všechno bylo.
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
Z meho pohledu by to pravidlo bylo proti smyslu povoleni teleportu, prece ho nepovolim jen proto, abych se portil jak trotl pres 3 mapy, ne?!
@Majkie: Jak uz jsem psal ve vysledkovem threadu, super prace, drzel jsem Ti palce, at jsi na bedne, skoda ze to nevyslo
@Majkie: Jak uz jsem psal ve vysledkovem threadu, super prace, drzel jsem Ti palce, at jsi na bedne, skoda ze to nevyslo
@RIP: Diky Honzo, to potesi tak snad v dalsim turnaji na tu bednu pujdu. Ale kazdopadne klobouk dolu pred Tebou a DD, jelikoz ve srovani s poctem runu s vami, jsem bazant
Štěstí přeje připraveným...
Snad konverzace hned neuhasne... Pochlubte se kousky, ze kterych mate radost. At uz je to slovem nebo fotkou
achjo dostal jsem se tu az ted po týdnu takze výsledky nedopsány doufám že mě neukamenujete pac mam skoro nulovej výpis na výsledkách ale konečný vysledek je 400 bodu tímto ukončuji prosebe turnaj díky všem za učast a hlavně ddmu za vytvoření ... svátky se blíží tak všem přeji hezké prožití a prřecevzetí na nový rok bude : slibuji že budu vypisovat tabulku na netu poctivě , a neodkládat na poslední chvíly.. tak doufám že přáíští vás tu bude ještě víc
HC Grál - Nesbírám
učastníkem MF turnaj vol.5 až do dnes
učastníkem MF turnaj vol.5 až do dnes
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Smilee: Pěkné předsevzetí Koukal jsem na výsledky a stejně by ti to nepomohlo v lepším umístění, takže to až tak mrzet nemusí.
Já dnes z turnaje převedl vše zajímavé do grailer truhly a mám jen jeden přínos a to je jedna Sur runa. Za měsíc a půl jsem ale čekal mnohem víc.
Já dnes z turnaje převedl vše zajímavé do grailer truhly a mám jen jeden přínos a to je jedna Sur runa. Za měsíc a půl jsem ale čekal mnohem víc.
tak jsem si hezky precetl cely vlakno a musim rict, ze pristi turnaj to zkusim taky, konecne jsem zprovoznil plugy tak si to priste nenecham ujit
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
- Neposunuse
- Gorebelly
O své nálezy jsem se snažil podělit už v průběhu turnaje. Link na prakticky všechny mé nálezy je v mém bodovacím příspěvku, nebo i zde. Je tam pár pěkných run a dva TC87, víc parádních věcí se mi nepovedlo najít. A jak už jsem psal dříve, za mně také bohužel žádný grailer. Ale to se spraví v následujícím turnaji.
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Já žádné nálezy co by stály za to nemám, padlo mi 6 grailerů, ale to s mým progresem neni zázrak
"I shall purge this Land of the Shadow!"
@Mia: Kazdy kus se pocita a pristi turnaj muzou padnout dalsi a pak dalsi
Zdarec, k D2 jsem se vrátil po dlouuuuhé době a rovnou HC, zatím ťuk ťuk bez RIPu Jelikož jsem tady na foru přetrvával výhradně v D3 koutku, tak bych si MF turnaje ani nevšiml, kdy DD nepostoval reklamu i tam - takže díky DD za úspěšnou informační kampaň!!!!
MF jsem dřív při hraní D2 nikdy tolik neřešil, neběhal jsem správné lokace a spíš se jen tak bavil hrou - až teď jsem ten 1,5 měsíce strávil na mé poměry slušným zaujetím a hlavně chozením MF lokací - takže drop byl z mého pohledu super, z pohledu zavedených MF gard nic moc, ale já jsem spokojen bohužel/bohudík mě nebaví dělat 100ky/tisíce runů - hrozně rychle mě to omrzí a musím dělat něco jiné holt
Screeny ze hry bohužel nemám, takže ty nej pecky jen slovem - JAH, MAL, BK Sacred Charge, Gut Siphon, Nosferatu - + jsem hrozně rád za všechny excep set předměty, páč chci rozjet pár dalších postav a budou se určitě hodit
Snad se uvidíme na dalším turnaji! díky za super soutěž!
MF jsem dřív při hraní D2 nikdy tolik neřešil, neběhal jsem správné lokace a spíš se jen tak bavil hrou - až teď jsem ten 1,5 měsíce strávil na mé poměry slušným zaujetím a hlavně chozením MF lokací - takže drop byl z mého pohledu super, z pohledu zavedených MF gard nic moc, ale já jsem spokojen bohužel/bohudík mě nebaví dělat 100ky/tisíce runů - hrozně rychle mě to omrzí a musím dělat něco jiné holt
Screeny ze hry bohužel nemám, takže ty nej pecky jen slovem - JAH, MAL, BK Sacred Charge, Gut Siphon, Nosferatu - + jsem hrozně rád za všechny excep set předměty, páč chci rozjet pár dalších postav a budou se určitě hodit
Snad se uvidíme na dalším turnaji! díky za super soutěž!
MF Turnaj 5: Bonemancer, 215 bodů
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP