Liga zbohatliku - 1.kolo Act 5 superunikati

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Fraxinus
Adviser
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:
Re: Liga zbohatliku - 1.kolo Act 5 superunikati

Příspěvek od Fraxinus » 13.02.2013, 02:30 hod.

Jinak moje Tifa je už na levlu 70 a čeká na zkompletování setu Orphan's Call, který zajistí jak vysoký MF, tak schopnost přežít...chybí jen pásek.
Defense +-3500, Life ~900, Mana ~250, rezisty proměnlivé, často střídám equip. Skilly: FA-10,SA-20,CHA-20,CM-15, SF-5. Zbytek 1 bod jako prereq nebo teleport. Lučištnice konečně nosí edge a je to znát.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 13.02.2013, 09:04 hod.

Já už naivně četla, že má 3500 life, tak jsem si řekla, že ji ten Fraxinus hezky připravil :green:
HC grál: 537/516 (-21)

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 13.02.2013, 14:24 hod.

Je mi to líto, ale já se nakonec turnaje nezúčastním. Všechno je v pi*i. Buchl mě HDD a nemám nic...savy...asi 4000 mp3...fotky...dokumenty...radši nad tím ani nechci dál přemýšlet. Těžko dám do 2 dnů dohromady nějakou postavu, se kterou bych kosil Pindla. Navíc...asi na to ani nemám náladu něco rozjíždět. Celé hledání přišlo vniveč. Všechny HC postavy...v HC příbězích...všechny itemy...Infinity...Ice...CtA...Assa na lvl 94 :cry: :cry: :cry: Asi mě mrdne...

DeathHero
The Butcher
BattleTag:DeathHero#2204

Příspěvek od DeathHero » 13.02.2013, 14:30 hod.

@Dark_Deamon to je mi lito dokazu si predstavit jak to boli :cry:
Achievements: 7400 (92%)

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 13.02.2013, 14:35 hod.

Hmmm, tak to je mi dost líto :( Ztratit tak pěkné a vydřené postavy.. uf. Nedivím se Ti, že nemáš vůbec chuť hrát. Také bych neměla. A to ani nemluvím o těch jiných věcech, které jsi ztratil :( A to je ten disk totálně v háji, že nepůjde ani recuva?

Jsem myslela, že máš nějakou zálohu, když jsme se o tom jednou bavili :-| Já už si udělala i zálohu zálohy pro jistotu.

Kdybys třeba měl chuť si zahrát, tak mohu poskytnout postavu i s nějakými věcmi na hledání.

ZOMB
Warlord
BattleTag:zomb#2334

Příspěvek od ZOMB » 13.02.2013, 14:40 hod.

Dark_Deamon: Upřímnou soustrast...
Nedávno jsem taky přišel o všechny svoje rozjeté postavy... znovu se mi jet ty samé nechtěly, takže teď jezdím jiné a experimentuju :)
Chápu, že za dva dny nestihneš naexpit postavu na Pindla na hellu, jsem v podobné situaci...
Kdyby ses náhodou rozmyslel a odhodlal se k tomu začít novou postavu, alespoň bych v tom nebyl sám :D
Fanoušek, hráč a modder hry Diablo 2
Obrázek

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 13.02.2013, 14:44 hod.

raisen: HDD je totálně na sr*čku. Děkuju za nabídku postavy, ale asi by mě to nebavilo, když by nebyla moje. Zklamání je neskutečné, i když je to jenom hra. Navíc mám teď životně nemocnýho hafana (fenka zlatýho retrívra), takže mám spíš jiný starosti než turnaj. Všechno se nějak se*e :( Možná, až zklamání odezní, tak začnu s hledáním odznova...ufff...to zas bude. Nakonec to asi bude na ty 3 životy, jak to píšu v té mé anketě na webu :D Jak ale říkám...starosti jsou teď jiný.

Edit: Zomb: Jn...je to naprd. Nepřál bych to nikomu. Teď ale určitě nic rozjíždět nebudu, i když by se dala nějaká Sosa za 2 dny nějak ošéfovat.

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 13.02.2013, 14:48 hod.

Tak to přeji, ať se pejsek uzdraví a ať je v pořádku.

Myslela jsem si to :) Však ona se chuť na hraní Diabla zase vrátí, tak jako vždy :)

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 13.02.2013, 14:57 hod.

Démone, cítím s tebou. Třeba budeš připraven už na druhý event. ;)
A trochu mám obavy, že se to jednoho dne stane i mě, můj HDD už kroutí svojí 7. sezónu.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

BliiNky
Burning Soul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BliiNky » 13.02.2013, 15:50 hod.

Tak to mě mrzí kámo :( Ona ta náhoda je hroznej blbec, já si dělal zálohu zrovna v sobotu, přičemž v pondělí mi odešel HDD, takže jsem si mohl naštěstí oddychnout.

Jinak když se ti bude chtít, tak vyhnat za dva dny char na hell Pindla se dá. Ať už nějaká Sosa, nebo třeba i Java. Já tu svojí, se kterou teď tak blbnu po nocích, dostal na NM Mepha za jeden den (když vezmu v potaz přestávky na jídlo atd. tak to mohlo být možná 16 hodin čistýho času, možná i míň, vše na P8).

Brzo se z toho oklep a hlavně ať se ti uzdraví ten hafan :wave:

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 13.02.2013, 18:01 hod.

DeathHero, Fraxinus, BliiNky: Díky, že se mnou cítíte. Jsem jak nějakej odstrašující případ. Vsadím se, že vy už máte po dnešku všechno zálohovaný :) Největší ironií ale je, že jsem teď o víkendu chtěl provést zálohu a udělat reinstal XP. Má totiž dojet od mladé brácha a měl mi dovézt extérní disk. Moje DVD mechanika totiž v ntb odešla asi po 2 letech...baterka asi po roce. Jakoby to nějaká vyšší síla věděla. Takže teď tu sedím u půjčenýho pc od bráchy, kterej vypadá jak suvenýr z Černobylu...monitor od tamaď je 100% :D Postup je jasnej: 1) nainstalovat Winamp, because no music = no life a 2) nainstalovat Diablo 2 :)

Jen než předělám a vymažu celou svoji webovku... :roll:

Jinak hafance léky zabraly, takže se mi dneska bude líp usínat. Nicméně...jestli někdy uvidím, jak někdo háže ven otrávený kosti nebo maso, tak mu usadím sekyru do zad. Nechápu, jak můžou být lidi takový svině. Ale to sem asi nepatří.

RIP: Fakt sorry, ale tento event nestihnu. Je to ironie...řek bych, že jsem byl člověk, kterej se na toto nejvíc těšil :(

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 13.02.2013, 19:27 hod.

@ZOMB: Vitej a ber to i takto, muzes se prihlasit do tohoto eventu a pokud stihnes udelat nejaky vysledek - dobra, pokud ne, budu Te klasifikovat za 0 bodu a skoncis posledni, to se neda nic delat...Preju hodne stesti

@Daemon: To me opravdu mrzi...Pripojuju se k Eli a pokud by ses preci jen rozhodl behat s nejakou postavou, me stashe jsou Ti otevrene, urcite bysme dali dohromady slusny gear na nejakou postavu, zalezi jen na Tobe...

Co se tyce fenky, to me mrzi dvojnasob, ja mam take zlateho retrievera, je to pejsek, a nedovedu si predstavit, ze by s nim neco melo byt, to by bylo hrozny, je to clen rodiny a travim s nim na prochazkach spoustu casu...Takze preju samozrejme brzke uzdraveni ;)

Attia
The Butcher

Příspěvek od Attia » 13.02.2013, 19:44 hod.

@ Dark_Deamon: Já mám doma Russel Teriéra a dost často se mi stává že když chodím mezi barákama s pesanem tak vidím pod okny vysypaný zbytky kostí a jídla apod...bych nejradší ty sra*ky vzal a naházel to těm lidem zpátky do baráku ať jim to tam hnije...nechápu co je tak těžkýho na tom hodit kosti do koše místo toho je házet ven z okna...

naštěstí je můj pesan naučenej nežrat nic co mu nedám nebo mu nedovolím sežrat takže z tohodle úhlu jsem klidnej. Ale i tak když chodím po sídlišti ho sleduju pořád (když je na volno), protože náhoda je blbej a navíc ty kuřecí kosti jsou ostrý když se rozkřápou a mohly by pesanovi dost ublížit.

Takže hodně štěstí s fenečkou ať se jí daří...!!!

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 13.02.2013, 20:05 hod.

RIP: I tobě děkuju za nabídku s postavou. Je mi jasný, že by se uvařilo něco bojeschopného, ale já bych to asi vnitřně nerozdejchal. Na druhou stranu...fakt mě to štve, že se toho eventu nezúčastním...tak nějak se to ve mě pořád pere. Třeba takové Cold Amě by stačil i bílej Short Bow, kterej by se socketnul 3 Shael runama :) Stejně by toho Pindla přes Freezing Arrow ustřílela :) Ale asi ne...je to holt smůla no :roll:

Attia: Tak ona je vycvičená tak, že i kdybych po podlaze rozházel tuny masa, salámů, ale i jejich granulí nebo různých kapsiček, tak si mezi to lehne a nevezme si, dokud ji neřeknu, že může. Bude ji 6 let, je fakt dobře vycvičená. Nějakej kok*t to rozházel po výběhu. Navíc všude horda sněhu, tak jsem myslel, že hrabe nějakej klacek...Když jsem ale slyšel to křoupání, tak mi bylo jasný vo cen go, takže ruka do krku kam to až šlo, aby hodila šavlu, ale i tak se muselo hned na veterinu. Teď už ale vypadá dobře...naštěstí *smaj utírající si pot z čela*

No nic...jdu smazat svůj web na hodnotu 0% :cry:

ZOMB
Warlord

Příspěvek od ZOMB » 14.02.2013, 06:33 hod.

RIP: Děkuju za přivítání a zapsání do turnaje ;)

Nicméně zvážil jsem svoji situaci a dospěl jsem k tomu, že postup s postavou jde pomaleji než jsem čekal + plánuju opakované nájezdy s postavou ze kterých vytvořím statistiky (např. 50x Countess NM, 50x Andy NM, atd...), takže první event určitě nestihnu...

Všem ostatním přeju v prvním kole hodně štěstí ;)
Obrázek

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 14.02.2013, 18:31 hod.

Tak to Te teda vyskrtavam, protoze se jedna o prihlaseni na konkretni event, samozrejme budu s Tebou pocitat do dalsich ;)

Po te nestastne udalosti a nucenem Daemonove odhlaseni tu mame pouze dva tymy, takze pokud by mel nekdo zajem a chtel se na posledni chvili pripojit do souteze tymu a zaplnit tak Daemonovo uvolnene misto, budu rad, v opacnem pripade to asi pro toto kolo zrusim, soutez pouhych dvou tymu by nebyla moc zajimava

ZOMB
Warlord

Příspěvek od ZOMB » 14.02.2013, 18:41 hod.

Snad to do dalšího eventu stihnu :)
Obrázek

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 14.02.2013, 18:44 hod.

Tak mě napadlo, i když je to asi nereálný, protože to i tak asi nestihnu, ale...Člověk přece nemusí začít mordovat nějakýho superunikáta hned po půlnoci, ne? Může klidně začít poslední den a mastit to 20 hodin v tahu, ne? Takže...kdyby se mi čirou náhodou povedlo někoho dostat do 5.aktu (H) a udělat na někoho pár nájezdů, tak by se to mohlo započítat, což? Pokud by teda něco padlo :) I když moc nevěřím, že se tam do 2 týdnů s Kick Assou dostanu, kterou jsem dneska založil. Ale naděje umírá poslední...:)

ZOMB
Warlord

Příspěvek od ZOMB » 14.02.2013, 18:59 hod.

Dark_Deamon: Hodně štěstí a dobrých dropů ;)
Strašně Ti fandím a jsem strašně rád, že ses vzchopil i přes všechny ty potíže ;)
Obrázek

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 14.02.2013, 19:08 hod.

Kdyz ji twincknes, tak jo, drzimTi moc palce, protoze by to zachranilo soutez dvojic...Takze ma otazka zni - jake itemy ode mne potrebujes na urychleni progresu? Rad vypomuzu ;)

Odpovědět

Zpět na „Turnaje“