Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)
Moderátor:Dark_Deamon
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Fraxinus: No jo...jsem rychlej Upravil jsem to proto, že jsem si posléze všiml, že Frost Nova a Hydra je v jednom "bubnu" Takže je nemožné mít oboje. Oba to jsou hlavní skilly.
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Re: Turnaj potřetí
Ale můžeš je mít oba...z prvního bubnu se losujou oba hlavní skilly, z toho druhého oba vedlejší.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Super, tak mi nalosujte tu Frost Novu + Hydru jo? Díky A merca třeba z 5.aktu.
Potvrzuji svou účast na turnaji :-) Dost se na něj těším a je mi úplně jedno, jakou postavu budu mít a jaké skilly. No i když doufám, že to bude něco těžko hratelné, ať je to výzva :-)
HC grál: 537/516 (-21)
Já bych jen chtěl připomenout, že jsem se už zapsal, ale ještě nejsem zapsán
Edit: Jen bych se chtěl zeptat (jestli se už teda někdo neptal) jestli nemůžou vzniknout problémy u druida. Koukám, že třeba Fire claws mohou být vylosovány a přitom nemusíte dostat vlka ani medvěda:) Věřím, že jste si s tím dali velkou práci, ale pro zajímavost mě to zajímá :-) Díky
Edit: Jen bych se chtěl zeptat (jestli se už teda někdo neptal) jestli nemůžou vzniknout problémy u druida. Koukám, že třeba Fire claws mohou být vylosovány a přitom nemusíte dostat vlka ani medvěda:) Věřím, že jste si s tím dali velkou práci, ale pro zajímavost mě to zajímá :-) Díky
Naposledy upravil(a) Obter!vr dne 25.10.2012, 20:56 hod., celkem upraveno 1 x.
HC grál
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
To proto, že tu byl post, ať se potvrdí účast Už tě jdu připsat za raisen.
Se nám startovka pěkně zaplňuje. Doufám, že se přidá ještě někdo.
Se nám startovka pěkně zaplňuje. Doufám, že se přidá ještě někdo.
...Ancients, go, go go!
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Fraxinus: Myslím, že třeba Marast nebo DeathHero se připojí.
Edit: Líbí se mi, jak si přidal skilly, které bych si přál Jsem zvědav, jak moc se to po losování bude lišit.
Edit: Líbí se mi, jak si přidal skilly, které bych si přál Jsem zvědav, jak moc se to po losování bude lišit.
ta otázka s druidem je jednoduchá...ty sice budeš mít fire claw na 20 ale do vlka/medvěda stejně musíš dát 1bod aby ses tam dostal, takže přeměnu mít budeš...jen pokud ti nebude přát los, tak ji nenamaxuješ...;-) ale pokud bdueš muset dát 20b do fire claw, tak stejně musíš mít 1b ve vlkovi i medvědovi...;-)
to já ani nevím koho bych chtěl...možná paladina, ale fakt nevím...:-) netroufám si odhadovat co dostanu...;-) ale fakt mě láká jet na 1.07, protože mercové sice budou naprd ale zase nebudu potřebovat synergie...
jen teda nevím jak to udělám s tím pl8...:-(
to já ani nevím koho bych chtěl...možná paladina, ale fakt nevím...:-) netroufám si odhadovat co dostanu...;-) ale fakt mě láká jet na 1.07, protože mercové sice budou naprd ale zase nebudu potřebovat synergie...
jen teda nevím jak to udělám s tím pl8...:-(
nj máš pravdu ... už mi to moc nemyslí ... ta škola vážně vymejvá mozky ... i o prázdninách omlouvám seAttia píše:ta otázka s druidem je jednoduchá...ty sice budeš mít fire claw na 20 ale do vlka/medvěda stejně musíš dát 1bod aby ses tam dostal, takže přeměnu mít budeš...jen pokud ti nebude přát los, tak ji nenamaxuješ...;-) ale pokud bdueš muset dát 20b do fire claw, tak stejně musíš mít 1b ve vlkovi i medvědovi...;-)
HC grál
@Daemon:Co budes mit budes mit, takze treba v Tvem pripade hammerdina
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
RIP: Podle tvého předchozího příspěvku i těch předešlých reakcí (cca 2 týdny zpět) si tak říkám, jak moc to bude losovaný.
Vse bude losovat Fraxi a podle jeho slov take dokumentovat na youtube, takze nemusis mit strach
Vysvetlil by mi prosím niekto bod 6???turnaj vyzerá naozaj zaujímavo:-)
to agmar: Lze nastavovat hru pro 1-8 hracu, pokud napises "players X", kde X nahradis cislem 1-8... Hru hrajes sam, ale obtiznost, zkusenosti a dropy jsou, jako kdyby hralo X hracu.. Zaroven lokaci muzes projit jen jednou, takze ji nesmis opakovat, prave kvuli ziskani dropu pomoci MF (Magic Find) nebo jeho zlepseni a ziskani vice run. A jen se pridej, bude nas vice :-)
Štěstí přeje připraveným...
-
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, delší dobu jsem nehrál, rád bych se přihlásil, doufám, že se najde nějaký čas. Tím, že to není MF turnaj tak to snad nebude tak časově náročné. Ohledně věcí, můžu sbírat cokoliv a prodávat to? Případně kupovat bíloviny u vendorů? Jinak doufám, že nedostanu necra a přeju všem hodně štěstí.
Ahoj lidi vypadá to výborně, super nápad, takže bych si to nechtěl nechat ujít , prosím a zařazení do slosování ) Andario
k tomu bodu 6). Jde o to že ty si nastavíš třeba pl8 a na tohle plx musíš dokončit celou lokaci kterou začneš. Tzn že pokud vejdeš do Dark Woodu na pl8, musíš to pl8 dodržet než dočistíš celej dark wood. pokud si třeba nevěříš na raven, tak vyčistíš celej cold plains na lvl8. Uděláš screeny že tahle lokace byla vyčištěna na pl8 a tak se ti bude i počítat. Pak nastavíš pl1 a pudeš na blood raven. Tzn že pohřebiště se ti bude počítat na pl1 a podle toho bude i hodnocení.
pokud se třeba stane že začneš lokaci na pl8 a pak zjistíš že tam je nějakej bos kterýho nedáš a snížíš pl8 na pl1, bude se ti ta lokace počítat jako 0, tzn že za to budeš mít naprosto minimální body nebo vůbec žádný.
pokud se třeba stane že začneš lokaci na pl8 a pak zjistíš že tam je nějakej bos kterýho nedáš a snížíš pl8 na pl1, bude se ti ta lokace počítat jako 0, tzn že za to budeš mít naprosto minimální body nebo vůbec žádný.
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
agmar: Přesně jak říká Attia a Dragonius, tak to bude. Jestli chceš hrát také, tak potvrď, že do toho jdeš.
Asman, Andario, LoneWolf: Vítejte v turnaji jako všichni ostatní a hodně štěstí.
edit: Chtěl bych upozornit ty, kteří plánují hrát na verzi <1.10, že budou mít mnohem horší pozici než ostatní. Především jde o to, že mnoho unikátů, většinou exceptional a elite, nebudou moct najít vůbec a ty normal unique nejspíš nepůjdou upgradovat. Dále je tam problém, že je MF ve verzi 1.09, pokud si správně pamatuju, zhruba poloviční oproti pozdějším verzím a na 1.07 bůhvíjaký vůbec je, takže i to málo, co vám tam může padnout, vám nemusí padnout vůbec.
Asman, Andario, LoneWolf: Vítejte v turnaji jako všichni ostatní a hodně štěstí.
edit: Chtěl bych upozornit ty, kteří plánují hrát na verzi <1.10, že budou mít mnohem horší pozici než ostatní. Především jde o to, že mnoho unikátů, většinou exceptional a elite, nebudou moct najít vůbec a ty normal unique nejspíš nepůjdou upgradovat. Dále je tam problém, že je MF ve verzi 1.09, pokud si správně pamatuju, zhruba poloviční oproti pozdějším verzím a na 1.07 bůhvíjaký vůbec je, takže i to málo, co vám tam může padnout, vám nemusí padnout vůbec.
Naposledy upravil(a) Fraxinus dne 26.10.2012, 15:47 hod., celkem upraveno 1 x.
...Ancients, go, go go!
Ahoj sice nemam už na Diablo tolik času jako dřív, ale HC si občas dám, tak mě prosím zapište. Jsem zvědavej co se mi vylosuje a jak se s tím poperu. Není důležité vyhrát, ale zůčastnit se
- Cirdan
- Wraith
- BattleTag:Cirdan #2807
Tak se také hlásím. Škoda, že u druida nejde vylosovat vrány jako hlavní, to by byla sranda (docela mě pobavil build Sokolník).
Zima se blíží.