Dark_Deamon píše: ↑29.12.2021, 14:30 hod.
Mě obklíčili a cikánská férovka byla na světě.
Dark_Deamon píše: ↑29.12.2021, 14:30 hod.
Jako druhej char jsem si vzal ještě větší chujovinu a sice Zeal Sorc.
Hodně štěstí

Co si pamatuju různé turnaje, tohle bývá vždycky tvoje záložní varianta, nějak ti to nedává spát
Jinak všichni ostatní pěkně jedete, já se ke hraní taky konečně dostal.
Můj Partyzán (dřevcový WW barb) na levelu 52 dokončil normal, trvalo to 10 hodin - s barbarem bývá postup holt pomalejší. Jel jsem dle své obvyklé taktiky - expení u Rakanishu na level 12, u komtesy na level 18 (a nasbíral runy na Stealth), druhý akt jsem víceméně proběhl, ve třetím aktu jsem naexpil 20->30 u Sariny, čtvrtý akt jsem proběhl, 30->40 jsme naexpil u Eldritche a 40->51 jsem naexpil u Pindla. Na dropy si zatím nestěžuju, padly mi 37% Chance Guards, Goblin Toe, Death pásek a 2 Sol runy (důležité pro vaření Insight). Bohužel mi nikde nepadla Partizana, abych si ho mohl uvařit, do Polearmy nebo Halberdu ho dávat nechci.
Ze skillů mám zatím 20b v mastery, 5b Natural Resistence, 5b Find Item, 8b BO. Až vymaxuju BO, budu maxovat WW, a pak Shout. Zatím tedy do NM vyrážím s dost chabou zbraní, ale snad mi brzo padne pěkná Partizana - pro mě i pro merce. Čekám, že se u NM Andy chvíli zdržím, abych nasbíral nějaké základní věci (Sigon set, ideálně i IK helma, třeba i ten SoJ bude).
Skóre dodám až po konci NM - znám se
Hodně štěstí a žádné ripy