Rad bych po skonceni turnaje napsal jeste par veci
1) Jako vzdy velke podekovani DDmu za jeho praci ohledne poradani turnaje, je to prave on a tento turnaj, co drzi D2 komunitu pohromade uz tolik let
2) Obhajil jsem lonske vitezstvi a nahral velkou porci bodu a nalezl spoustu velmi tezko nalezitelnych itemu, ale nic z toho by nebylo mozne bez neustaleho Crecova tlaku az do posledniho dne, to on ma v podstate polovicni zasluhu na mych vysledcich...neni velkych souperu, neni velkych vysledku a tady to platilo dvojnasob...takze by se sluselo vlastne podekovat
3) Muj cil byl obhajit lonske vitezstvi a to se podarilo...zahrat si Dual Tal rasha sorceress a bavit se u toho - a to se podarilo merou vrchovatou, alespon zpocatku, nez clovek upadne do šedi tisicu a tisicu jednotvarnych runu...Nasel jsem krom jineho Mang songa, Deaths web, Astreona a i krasny Death fathom, coz je myslim velmi slusny vykon...nahral 1764 bodu, coz je samozrejme muj rekord a treti nejlepsi vysledek ze vsech turnaju...a tak to pro me i zustane...uz pred turnajem jsem se rozhodl, ze tento bude pro me ten posledni...navzdory neduvere v toto oznameni mezi kolegy ve Skype grupe, je to tak...a idealni je skoncit na vrcholu, coz se mi ted podarilo...tento turnaj jsem vyhral 3x, v tomto pripade i v regulerni sorceress bitve, takze muzu odejit spokojeny s pocitem dokoncene prace...Vam vsem ostatnim samozrejme preju at se nadale turnaji bavite, a at Vam padaji jen same unikatni/setove vecicky a runy
4) Je super pozorovat progres ostatnich, a letos opet bylo super pozorovat Rattuse a jeho progres - a samozrejme neuveritelnou kliku na runy

ale stesti preje pripravenym a tak to ma proste byt...prekvapili me i dalsi, jako Abu ktery do toho dal tentokrat vsechno, V-tec jako novacek si take nevedl spatne, a Mie evidentne zmena systemu tymu take velmi prospela...Sajse a jeho top vykon a bednu je take nutne vyzdvihnout, ale priste uz to bude urcite HC
5) Pokud Vas zajimaji moje nalezy z turnaje celkove, tak je najdete
tady
Ted me ceka zaslouzena dlouha pauza od D2, a casem nejspis navrat a doufam i dokonceni me to be lvl 99 sorceressky
Mejte se fajne