Příspěvek
od Fraxinus » 14.03.2020, 10:52 hod.
Sajs: rip a škoda, že tak brzy končíš. Děkuji za účast, ať se daří.
BliiNky: Dobrý. Ten čas je od levlu 1 nebo jen za 3. akt?
Co se týče mě, dohrál jsem normal, konečně. 5. akt se ukázal být poněkud náročnější a pomalejší, než jsem si původně myslel. Nezměnily na tom nic ani nalezené boty Sandersky. O otravných impech jsem už mluvil, ještě větší otrava byli lordi, zvláště nebezpeční nebyli bossové, ale šampioni. Situace se změnila nálezem Venom Gripu, s nímž jsem měl větší life steal a CB už i jinde než na Crushflangu. Hezký byl i nález Goldwrap pásku, jenže byl ethereální, a tak +10% IAS nebude. Překvapilo mě, že docela nároční byli Ancienti. To bylo snad poprvé, kdy jsem je musel roztahávat na normalu. Pak ve WK byli zas otravní ti lordi a 3. a 4. vlna u Baala, Lister kupodivu na rozdíl od koncilů a lordů nezlobil moc. Baal mi asi 3x vyslal bratříčka. Šel dolů sice pomalu, ale musel jsem si dávat pozor na jeho rychlé údery zblízka. Za 15 minut byl hotov. U krav se nic výjimečného nestalo.
Level 48, pl8, fc, life 368. Čas cca 26 hodin za všechny akty, holt to píchání bylo vždy na dlouho a krom toho ether Goldwrapu jsem za celou dobu nezavadil o IAS.
Výbava:
Dread Wrack Yari - DMG 51-136, normal att. speed, 77% enh.dmg, 13 max dmg, 6 pdmg, 106 ldmg, 7% mana steal, fire resist +13%
Doom Horn Circlet - DEF 29, 3% mana steal, cold resist 13%, lightning resist 25%, poison resist 38%
Superior Breast Plate - DEF 72, socketed 3x (Ruby : 72 life)
Amulet of the Tiger - 30 life
Sanders Riprap - DEF 6, 40% FRW, 100 ar, 5 dex, 10 str
Havoc Whorl Ring - +3 Min dmg, cold resist 9%, lightning resist 30%, fire resist 9%
Plated Belt of the Collossus - DEF 11, 58 life
Grim Loop Ring - +3 Min dmg, 41 ar, poison resist +27%, DR 2, +1 Mana after kill
Venom Grip Demonhide Gloves - DEF 109, 60 pdmg, 5% life steal, 5% CB, 157% enh.def, +17 def, +5% max poison resist, poison resist 30%.