Po delší době report:
Moje
Opera Vectra
Level 79, Expy 633M, čas 38:10
Lokace 4. akt Hell.
Prozatím jedu pořád single-pass, na pl1. A pokud to jde (tedy žádní drsní immune to lightning potvory), jedu to výběrově full clear.
1. akt hell byla celkem procházka růžovou zahradou, překvapivě. Ani u komtesy nebylo moc nebezpečno. Stačilo se pouze vyvarovat blbostí. 2. akt byl ale hrůza, neboť čím drsnější monstrum, tím víc immune to lightning a merc to kolikrát nedával, hlavně v červí díře, co jsem likvidoval přes hodinu. Adrenalin mi stoupl u Fangskina, kde jsem sice zaujal pozici portem u oltáře a vše usmažil odtamtud, ale málem mě kuchnuly mumie, které prolezou po schodech nahoru a já se tak soustředil na Fangskina, až jsem si skoro nevšiml, že jsem celej zelenej a jen s asi 140 životy.
3. akt byl o poznání snazší než druhý, tam mi stoupl adrenalin jen jednou, když jsem se portnul k paoukovi v Arachnid Lair, od kterého jsem to okamžitě koupil za 900.

Fullka, port a mazat pryč se zase zelenými životy. A to měl jen spectral hit+CE+Exxtra strong... pěkně mě kritnul. Jinak jsem tam prošel vše kromě Great Marche, Swampy Pit a 3 svatyní pod Kurastem, kde se vygenerovali skaraby a já si po 2. aktu říkal "už proboha ne." V Durance jsme musel být opatrný na dollsky, asi 2 mi bouchly před xichtem a nebylo to nic příjemného.
Z dropů: Nejvyšší runa stále Ko z Nightmare. Na hellu njvyšší dosud byla jen Lum.

Za 1. a 2. akt jsem nebyl spokojený ani s dropy unikátů, setů či jiných věcí, ani crafty mě moc netěšily. Jediný předměty, co snesly přísné měřítko, byl
amulet s +30 ke všem rezistům získaný v 1. aktu a z Duriela droplá elitka
Nord's Tenderizer Truncheon. Až teprve ve třetím aktu padlo konečně něco pořádného, no sláva. Nejprve pro merce
Blackhorn's Face Death Masku, díky níž přerušil kariéru chcípače obecného. Dále
Moser's Blessed Circle, co mi dropl Wyand, a který ihned nasazuji a dávám 2 perfekt diamanty. Díky tomu mám konečně poprvé na hellu všechny rezisty kladné.... nejhůř na tom byl celou dobu cold. Další významný drop byla také zároveň první elitka za tuto postavu, co poskytl Mephisto:
Arioc's Needle Hyperion Spear. Ještě dva levly a dám to mercovi, bude to rozhodně lepší a rychlejší než Honor v ethereální Lance.
Co se týče skillů, maxuji už synergie k Chain Lightningu. A stále trpím nedostatkem +skillerů, mám pořád jen +2.