Příspěvek
od Fraxinus » 04.02.2019, 02:57 hod.
Takže, jsem ve 4. aktu NM.
Postup přes normal byl, jak jsem řekl dříve, ve znamení nedostatku many, způsobeném smůlou na nedrop předmětů s +manou. To jsem ve 4. aktu normal vyřešil koupí nekromantské hůlky s asi +50 k maně, později v 5. aktu normal jsem sehnal další hůlku s +85 k maně, avšak bylo to za cenu absence jakýchkoliv +skillů pro sorcku. Avšak po levlu 30 to jde i bez toho, frozen orb se správnou technikou castění +skilly nepotřebuje.
Na nightmare jsem se zdržoval kvůli full clear, který jsem na normalu neprovozoval, a docela se vyplatilo, neboť jsem až dosud sehnal všechny runy až po Ko. Frozen Orb se stal zabijákem, ale na konci 2. aktu jsem si musel obnovit potíže s manou, protože nasazení magické hůlky s +2 skilly a hafo rezisty prostě nešlo odolat. Brnění s hodně +životy jsem vyměnil po nasbírání aspoň jednoho perfect topazu za MF brnění a mám už skoro 200%. K tomu dopomohly i dva Nagely. Zatím marně sháním vhodný amulet, ten s jenom +10 rezisty už nestačí.
Co se týče toho mála cold imunních, tak Nova s podlevlovaným Lightning Mastery a +merc zatím stačí, byť chlastám u toho jak o život (s Magefisty a jejich FCR je to nějaké až moc rychlé). Merce jsem ponechal Prayera, ale světe div se, nedal jsem mu dosud Insight…. má jen craftové kopí se skoro 200 dmg a mrazí s Iceblinkem.
Co se týče skillů, mám full Frozen Orb, full Nova, do přesně 100% mám Cold Mastery a nyní bouchám Lightning Mastery. A vzhledem k tomu, že jsem sehnal další pěknou hůlku (+2 sorc skilly, +3 thunderstorm), tak přidám i Thunderstorm...byť asi jen symbolicky. Zjistil jsem, že jen na předcastu nefunguje, když posléze přepnu na switch.