Tož dobře valíte. CG všem k tak krásným dropíkům, DD se taky konečně částečně dočkal

)
Moc si ten turnaj užívám a je opravdu srandovní-hlavně pro Kisuvku a Deathmerse na voice, že když mi něco padne, tak jen suše prohlásím "hmm... tohle asi ještě nemám, třeba budou bodíky..." a ono se z toho vyklube něco, co způsobí mé částečné ohluchnutí, jelikož používám sluchátka a kluci, jelikož si to také užívají, mají bouřlivé reakce

a vlastně i díky nim si to užívám, protože je opravdu super, když u toho člověk kecá a pak přemejšlí, cože to vlastně tu hodinu dělal, protože to ubíhá hodně rychle a člověk jede jakoby na autopilota. Chalani mají vlastně kliku, páč jedou HC a když se proberou a neví, co dělali poslední dobu, tak mají kliku, že neripli
V neposlední řadě taky dost slyším, jak je tento turnaj výjimečný na dropy, což je super, když je vidět progres. Sedím u toho často...hodně často(až tak často, že moja už přemejšlí, že si na dobu turnaje najde někoho jinýho, páč dojedu dom a už jí skoro vykám "Dobrý den, nenechte se rušit, já jen zapnu D2") a je dobrý vzpruha, když je tu ta šance, že bych ty boty nějak dohnal (tímto děkuji opět všem, že si takhle podřezávají větev tím, že mi tak moc radí co a jak

)
No, už jsem se dost vykecal, tak si dám chvílu pauzu, abyste to vstřebali