Dragonius píše:@DD: Tak s tímhle já se nese*u

zase klobouk dolu kolik času tomu pro nás a turnaj věnuješ

Díky
Slw: Neskutečná klika. Gratulka
Kisuvka: Taktéž gratulace. Grailer vždy potěší. Já to třeba řeším tak, že si každej grailer dám radši do shared stash...kdyby náhodou

Ale tobě se ten Maras asi hodí nasadit, co
Crec: Tak každej den nemůže být posvícení
ZOMB: Škoda, že tak málo % cold dmg
kmotor: Ta aktualizace aspoň 1x týdně by neměla být pro nikoho problém. Kor když
Javurek udělal upgrade excel tabulky.
Maarshjaz: Já to jedu čistě na cold, což znamená: 20 Freezing Arrow, 20 Ice Arrow, 20 Cold Arrow, 20 Valkyrie a zbytek do Decoy. Ostatní Passive po 1b. Ale je to Ama čistě na Pindla. Merce beru s Might. To když je Pindl Cold Immune. Zbraň:
Insight, brnění:
Treachery, helma: cokoliv s IAS:
M'avina's True Sight,
Andariel's Visage,
Stealskull...prostě aby když je Pindl CI, tak aby ho rozsekal co nejryhleji.
Jinak lvl 62 je dost málo. Z Normalu odcházím na lvl 45+ a z NM přecházím na Hell na lvl 73+. Dá se na p8 lehce naexpit u Pindla. Na Hell pak pokud možno zabíjím co nejmíň CI monster, i když merc se slušnou zbraní by to měl dát. Zas ale na něj nenabalit 3 a víc monster. To prostě nedá. Zmije jsou fest problém. Já je dělal téměř 2 hodiny, protože jsem měl vstup do 2.patra snad až na konci světa

Holt je člověk musí nalákávat nejlépe po jedné. Taky to chce pracovat s Decoy, když jich vyleze víc. Ve 2.patře nemá cenu s Fangskinem bojovat. Ideální je ho vylákat na jednu stranu, hodit mu tam Valku + Decoy, rychle schrábnout amulet a zmizet do města