@Maarshjaz: Vidis, a podle me to, co jsi napsal Ty je naopak totalni kravina...
Mam to vzit poporade?Zeal je silnej, ehmm, ano, pokud mas top equip zamerenej prevazne na dmg a ne na MF, a podle me to neni idealni volba na bossaky...Vengeance pala zabije sice vsechno s priblblym equipem, ale je to jak mlaceni Normal attackem do jedny potvory, kazdy zvlast, a ja si pro zachovani vlastiho zdravyho rozumu chci zvolit neco s autoatakem (drzet shift a mlatit jednoho cajzla po druhym mi fakt jako autoatak neprijde)...
Necro - ehmm, jasne, a co zrovna hraje Obter!vr...Jedinou logickou variantu necra, ktera je tak variabilni, ze pockat? Dokonce muze behat Pit

Ou jeee...Je to area runner a ty ja moc nemusim, stejne jako kazdej jinej necro bez uber equippu...
O Javazon bych rekl asi vim sve, kdyz jsem ji hral xx krat, ne?!Dyt jsem psal, ze nechci hrat neco,CO UZ JSEM HRAL!!
Druidy nemusim obecne a melee zvlast, jako for fun asi dobrej, ale na REALNEJ MF tezko, stejne asi jako treba Whirl barbar apod (v tomot pripade cti bez FI)
Ja mluvil o buildech, co me zajimaji, nehral jsem je zatim v ramci turnaje a jsou OPRAVDU URCENY PRO MF, ne jen pro MF pro zabavu