Andy to ma za sebou...Cesta k ni byla v pohode az do momentu, kdy jsem ve tretim patre priblble zaplul mezi tri championy zombiku, jeste jedna rana navic a Assage se k Andariel ani nedostala

Celkove bych rekl, ze me desi vic sampioni nez vetsina Bosspacku, jsou to kolikrat rany za pulku life a vic...
Samotna Andy se celkem dala, jen to chtelo velkou spotrebu lahvicek, hlavne proto, ze jsem trubka a totaslne zapomnel switchnout na CB setup

Ten unique ring je 21%Nagel, koruna ani nevim, chybeji mi svitky identifikace, a to katastrofalne...Navic jsem nikde neobjevil Tome of town portal, takze tentokrat to bude bez kravek, pokud se tedy dohrabu az na konec NM
Edit: @Attia: Nevim presne, jak efektivne funguje zmrazovani tech armor skillu, ale sosa je hrozne krehka na to, aby si vsechno utankovala sama, takze zrovna lucistnice mi jako merc neprijde nejvhodnejsi...Celkove si myslim, ze bude asi dost velky problem, pokud prijdes o merce, bez tanku, ktery by se dal libovolne vyvolavat se tenhle turnaj dost dobre neda (nebo bez skillu na kontrolu davu)...Tak jako tak preju hodne stesti, obavam se, ze ho budes potrebovat...