Liga zbohatliku - 1.kolo Act 5 superunikati
Moderátor:Dark_Deamon
tak to jo já právě reagoval na to že jsem myslel že se baví jen o superchestech. jinak z monster players takový vliv nemá...:-D
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Re: Liga zbohatliku - 1.kolo Act 5 superunikati
V sewers pod Kurastem mi padla ve vanille spolu se dvěma dalšími svědky (Konig, BakyX - viz příslušný HC příběh), i Zod runa.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
No, tak já dostala jednu Blizzard sorcku na Hell, která měla být určená pro tohle kolo, šla jsem s ní párkrát AT, abych ji naexpila a po takových dvaceti runech jsem ji tam ripla
To jsem si tak skákala tmavými stokami a při jednom takovém skoku jsem se ocitla na dosah obrovského shluku monster s Might pod nohami. Ani jsem se nestačila dát na ústup a hned jsem po první ráně ležela mrtvá
Můj nejrychlejší rip v životě, ani jsem si je nestihla pořádně prohlédnout a už hned bylo po ní
To bylo jen "port, rip"
Ach jo, nejcennější bylo asi Hoto, jinak nic skoro neměla, ale nejvíc mě štve, že budu muset zase udělat novou 

HC grál: 537/516 (-21)
- FujiwaraCZ
- Quill Rat
Se divím, že máte nervy na HC když umřít jde tak snadno :-) Já dnes dodělám nightmare se sorckou. Výbava zatím nic moc, pouze +2 all skills, z runewords pouze ancients pledge, runy jen 3 semi-rare. Z hellu mám docela strach a asi se tam s touto výbavou nechytnu, takže budu něco farmit. Potřeboval bych poradit jakého vzít merce, zatím mám kopiníka s regen hp. A bych byl rád, kdyby mi někdo poradil nějaký build. Ten blizzard jedete čistý nebo máte další element? Není problém projít hell čistě s blizzardem? Za každou radu dík.
Tak problém to není, jen je to v některých oblastech trochu náročnější (největší "legrace" je to v chrámu hadů ve druhém aktu nebo třeba džungle ve třetím). Ale pokud koupíš LR hůlku na switch a pojedeš Hell na players 1, tak by se to zvládnout mělo. Pokud mám čistou Blizzard sorceress, tak k ní beru Might merce na imunne. Jinou možností je třeba build Fire Ball/Frozen Orb nebo Fire Ball/Blizzard.
celkově s blizz sosou zabiješ vše důležitý na hell aby jsi splnil úkoly. Jen někde to potrevá trochu dýl a někde musí vypomoct merc. Nejhorší pro cold sorcku podle mých zkušeností je asi travinkal, tam to chce hodně goldů na merce pokud nemá dobrou výbavu a v chaosu u jedný pečeti bývá myslim cold imune.
Samozřejmě ještě ancienty ale s trochou štěstí a vytrvalosti se ti podaří vygenerovat relativně neškodný vlastnosti a to pak merc ušpidlá. Jinak vše se dá snadno proportit kde jsou cold imune.
Mě se nejvíc jinak osvědčil build blizz/fb...20 blizz, 20 ice blast, 1b cold mastery, 20b fire ball, 20b Meteor, 1b fire mastery. samozřejmě port a static field. Zbylé body bu%d do ice boltu nebo fire boltu. Tahle sorka nemá prakticky žádné problémy na celém hellu a i bez výbavy to kosí dost slušně.
Samozřejmě ještě ancienty ale s trochou štěstí a vytrvalosti se ti podaří vygenerovat relativně neškodný vlastnosti a to pak merc ušpidlá. Jinak vše se dá snadno proportit kde jsou cold imune.
Mě se nejvíc jinak osvědčil build blizz/fb...20 blizz, 20 ice blast, 1b cold mastery, 20b fire ball, 20b Meteor, 1b fire mastery. samozřejmě port a static field. Zbylé body bu%d do ice boltu nebo fire boltu. Tahle sorka nemá prakticky žádné problémy na celém hellu a i bez výbavy to kosí dost slušně.
Zrovna nad tímto jsem dnes přemýšlela, která ze sorcek je na tom nejlépe. Vyšla mi cold. Protože ti minioni tam jsou buď imunne lightning, nebo fire imunne. Ismail Vilehand je vždy Fire imunne (nevybavuji si, že by měl někdy další imunitu, možná lightning, pokud je LE). Geleb Flamefinger je vždy fire imunne a k tomu nejčastěji mívá lightning, méně často physical imunne. A poslední je Toorc Icefist, který je vždy cold a fire imunne, přičemž ta cold imunita by mu měla jít shodit LR hůlkou a Cold Mastery udělá zbytek. Takže chudák Fire sorcka si tam moc neškrtneAttia píše:Nejhorší pro cold sorcku podle mých zkušeností je asi travinkal, tam to chce hodně goldů na merce pokud nemá dobrou výbavu

- FujiwaraCZ
- Quill Rat
Hell je docela peklo :-) K té hůlce LR. Sehnal jsem si staffku co ma lower rezist level 1, zkoušel shodit imunitu obyčejné zombie a nepovedlo se to na 22 pokusů. Dělám něco špatně?
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Neděláš nic špatně. Zombik má příliš velké rezisty, takže je na to potřeba vzít těžkotonážnější kalibr typu conviction, kterej je bez kolegy paladina nebo merce s infinity v pazourách nedostupný.
...Ancients, go, go go!
FujiwaraCZ: Jde koupit i LR hůlka s charges na level 2 (a jde i 3, ale na to si počkáš). Ale zrovna zombíkům tu imunitu nesundáš no. Ale tak ty je třeba zabít jen v Den of Evil a to merc zvládne s tvojí pomocí (Static Field, v případě nouze Telekinesis) v pohodě.
Tak to je mi lito Eli, ale kdyz to vezmu je za sebe a poslednich par mesicu, tak jedna totalne twinckla sosa (pure cold) hebla v A5NM - fanaticky pack nejakych blaznivych spearzenstin, jedno blbe tele a bylo po srande...Druha pure cold untwinck v Durance lvl 2 NM - pack dolsiku...A pote take Hypernova, moje FO/CHL soso na Countess - primo v mistnosti s Countess bylo neco s Fana, evidentne dalsimi hnusnymi abilitami...Vsechny smrtaky mely jednoho spolecneho jmenovatele - spatne tele do blbeho mista a bylo po srande
Vazeni pratele
je cca tyden do zacatku prvniho eventu, takze timto ukoncuji prihlasovani do souteze dvojic, co se tyce souteze jednotlivcu, tak mezni termin je:
15.2.2013
Po tomto terminu jiz nebudou zadne dalsi prihlasky k tomuto eventu akceptovany
Pri teto prilezitosti jsem provedl rozlosovani dvojic pro tento event, sice to nemam zdokumentovane na videu, ale verim, ze je vice nez jasne, ze jsem nemel zadny duvod to jakymkoliv zpusobem ovlivnovat...Losovani jsem provedl nasledovne, sebe, Daemona a Fraxiho jsem dal do jednoho losovaciho kose, Attiu, Cirdana a Secondface-e do druheho kose, vysledek je nasledujici
RIP + Attia
Dark Daemon + Secondface
Fraxinus + Cirdan
Jak jsem uvedl na zacatku, je mozne si v techto dvojicich sdelovat mezivysledky, jinak bych byl rad, kdybyste je nikde neprobirali...Samozrejme muzete v prislusnem threadu postovat nalezy, ktere NEJSOU qualifiery, a to v pripade Pindla napr. jakekoliv runy, Rare, magic itemy nebo itemy, ktere nejsou hodnoceny jako Exceptional uniques atd
Preju dobry lov
je cca tyden do zacatku prvniho eventu, takze timto ukoncuji prihlasovani do souteze dvojic, co se tyce souteze jednotlivcu, tak mezni termin je:
15.2.2013
Po tomto terminu jiz nebudou zadne dalsi prihlasky k tomuto eventu akceptovany
Pri teto prilezitosti jsem provedl rozlosovani dvojic pro tento event, sice to nemam zdokumentovane na videu, ale verim, ze je vice nez jasne, ze jsem nemel zadny duvod to jakymkoliv zpusobem ovlivnovat...Losovani jsem provedl nasledovne, sebe, Daemona a Fraxiho jsem dal do jednoho losovaciho kose, Attiu, Cirdana a Secondface-e do druheho kose, vysledek je nasledujici
RIP + Attia
Dark Daemon + Secondface
Fraxinus + Cirdan
Jak jsem uvedl na zacatku, je mozne si v techto dvojicich sdelovat mezivysledky, jinak bych byl rad, kdybyste je nikde neprobirali...Samozrejme muzete v prislusnem threadu postovat nalezy, ktere NEJSOU qualifiery, a to v pripade Pindla napr. jakekoliv runy, Rare, magic itemy nebo itemy, ktere nejsou hodnoceny jako Exceptional uniques atd
Preju dobry lov

Zdravím 
Taky bych se zapojil, ale nejdřív musím naexpit postavu
Chtěl bych hrát s touhle assassinkou: http://diablofans.cz/forum/viewtopic.php?f=97&t=7769
Uvidím tedy, jak to stihnu... a jestli neripnu
Příjemné hraní

Taky bych se zapojil, ale nejdřív musím naexpit postavu

Chtěl bych hrát s touhle assassinkou: http://diablofans.cz/forum/viewtopic.php?f=97&t=7769
Uvidím tedy, jak to stihnu... a jestli neripnu

Příjemné hraní

- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Tož vítej Zombiku 

...Ancients, go, go go!
- Secondface
- Gorebelly
- BattleTag:Malobrach#2322
ZOMBe tak to máš co dělat aby jsi to tihnul... 4 akt. normal... hmm hmm hmm
nevybral sis lehkou postavu a jestli budeš spěchat kvůli turnaji tak bys toho mohl litovat.... ale at se rozhodneš jakkoliv, držím ti palce.
já jsem uvažoval chvíli že bych taky udělal assu na turnaj........ ale trapku s MF, ted mám jednu na Hell v 1 aktu 76lvl a usoudil jsem že bych nestihl ji namaxovat i kdybych jel těžce twinked.
a udělat bojeschopnou assu guardianku s dobrou výbavou navíc když jí máš untwinked, to rozhoně nevypadá na 14 dní a ještě tihnout těch 20h běhat.
ledaže bys přestal jíst, spát a chodit do práce/školy
já už měsíc chystám svoji twinked HC Javu která dnes dodělala 95lvl s 279%MF
a to jsem chtěl udělat 97 aby měla max synergie,
ale to bych nestihl a popravdě mi začíná lézt těžce krkem takže jí už do turnaje nechám hladem 
nevybral sis lehkou postavu a jestli budeš spěchat kvůli turnaji tak bys toho mohl litovat.... ale at se rozhodneš jakkoliv, držím ti palce.

já jsem uvažoval chvíli že bych taky udělal assu na turnaj........ ale trapku s MF, ted mám jednu na Hell v 1 aktu 76lvl a usoudil jsem že bych nestihl ji namaxovat i kdybych jel těžce twinked.
a udělat bojeschopnou assu guardianku s dobrou výbavou navíc když jí máš untwinked, to rozhoně nevypadá na 14 dní a ještě tihnout těch 20h běhat.

ledaže bys přestal jíst, spát a chodit do práce/školy

já už měsíc chystám svoji twinked HC Javu která dnes dodělala 95lvl s 279%MF
a to jsem chtěl udělat 97 aby měla max synergie,

>>>>>> --- MF turnaj vol. 10 --- <<<<<<
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge

MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge

Fraxinus: díky, snad to nějak stihnu 
Secondface: díky, budu se snažit co nejrychleji a nejbezpečněji
Obávám se ale, že to za tři dny nestihnu... dostat se z 5. aktu normal do 5. aktu hell
Nějak se s tím alespoň zkusím poprat

Secondface: díky, budu se snažit co nejrychleji a nejbezpečněji

Obávám se ale, že to za tři dny nestihnu... dostat se z 5. aktu normal do 5. aktu hell

Nějak se s tím alespoň zkusím poprat

tak nikdo taky neříká že budeš muset nastoupit hned na superunikáty v prvním eventu...tak prostě tenhle vynecháš a nastoupíš až na další kolo...;-)
...nebo takhle 
...když ale mě ten Pindl a Thresh strašně lákají

...když ale mě ten Pindl a Thresh strašně lákají

- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Event trvá 14 dnů. A nevadí, když by začal fyzicky v 5. aktu hellu až třeba v polovině toho intervalu. To se dá 20 hodin zvládnout taky.
...Ancients, go, go go!
Snad by to takhle bylo v pohodě... protože moc nepočítám s tím, že bych za tři dny stihnul guardiana 
Ale i tak to bude celkem fuška... kdybych měl těch dvacet herních hodin na (dejme tomu) 10 dnů...
Jak se ale říká: Míň keců, víc hraní!
Dneska bych chtěl stihnout 5. akt N a ještě něco z 1. aktu NM, takže se musím snažit...

Ale i tak to bude celkem fuška... kdybych měl těch dvacet herních hodin na (dejme tomu) 10 dnů...
Jak se ale říká: Míň keců, víc hraní!

Dneska bych chtěl stihnout 5. akt N a ještě něco z 1. aktu NM, takže se musím snažit...