Jméno: Lordik (Druid)
Skilly:
Hurricane (20), Oak Sage (20), Carrion Wine(10), Spirit Of Barbs (10)
Itemy a Skilly ZDE
Merc: A1 Fire
Aktuální pozice: Lut Gholein (Nightmare)
Aktuální level: 53
Body:
2127
Nalezené unikáty:
Pluckeye, Gorefoot (2), The Dragon Chang, Shadowfang, Skewer of Krintiz, Duskdeep, The Iron Jang Bong, Boneflesh, Frostburn,Venom Ward, Goldwrap (2), Hellplague, Bonesnap. Venom Grip
ACT 1
ACT 2
ACT 3
ACT 4
ACT 5
ACT 1
ACT I
Zde moc problémů nebylo, krom champion packu chlupáčů hned u wp na cold plains mě zde víceméně nic na životě neohrozilo.Výpravou plnou nezměrného nebezpečenství mi v black marsh dropla summon necrova
poluce 
. V prvním patře Jail se na mě poprvé usmálo štěstí a nějaká obludná obluda upustila
toto a hned v dalším patře sem vyzul další přišernou
příšeru .V průběhu aktu sem poctivě sbíral throw elexíry, abych na konci nemusel k andariel moc blízko... po vyházení jednoho stacku sem je všecky prodal a šel na to růčo strůčo a za 2 minuty bylo hotovo. Samozřejmě jsem očekával štědrost této pekelné krásky, ale nezapřela svou náturu a nedala mi absolutně nic. Dalo by se snad jen říct, že mi pěkně otravovala život ...
ach ty ženy...

E: to mi připomělo, že začínám z duše nenávidět svou tulačku. Její schopnost najít si zbaběle místo za zdí nebo střílet vesele do překážek je neskonale vysoká a velmi otravná, ač nemá žádný poison atack...
ACT II
Začínalo přituhovat, nicméně jen době trvání souboujů, díky bodíku v dire wolf, sem měl poměrně schopného "tanka" a sám kolem potvor pobíhal a snažil se udělat jakési takési vtipné poškození. Předměty nepadaly, monstra sílila až Lordik došel do Claw viper temple, kde z hada vypadlo
kopí . Odmítám polemizovat o tom kde to měl ten schované

.
V Arcane Sanctuary mi podruhé padli Gorefoot a pak parádní
Charm. Summoner byl pokořen po x vyvoláních vlka jako cvičného terče a hurá do kobek. Chesty dávali pěkně, což o to, ale tady jde o to co...
tady a
tady. U duriela sem pro jistotu přepl na players 3 (mohl sem nechat víc, ale velmi svému druidovi věřím

) a po jeho
zabití jsem přeplul móře a hurá do vlhkých tůní kurastských bažin.
ACT III
Připraven na nové strasti plné cesty jsem se vydal do zatuchlé džungle vyzbrojen jen a pouze naivním nadšením.SSzark se ukázal jako dost nepříjemný protivník a nejednou mi uštědřil těžké zasahy solidně redukujíc můj health globe. Velmi brzy jsem přišel na to, že resistů se začíná tuze nedostávat, nicméně tento problém brzy vyřešil
mééééďa 
a pochopitelně hurricane, který nadobro odstranil otravnost malých ošklivých fetišů. Džungle již nadále nebyla nijak obzvlášť nebezpečná až na konci všemi oblíbený stromtree zapříčinil dvojité odběhnutí do bezpečí. Vzhůru do kurastu, kde nějaký natvrdlý barbar nechal v truhle
Shadowfang. Chrámy byly tuhé, jako obvykle sotva sem vlezl, hned sem pochytal bosspacky a to skoro ve všech, ale perličky jen dvě. Moderní adaptace Kajetána Tyla aneb Bleskobroučci, kdy sem jen doslova spammoval cyclone armor a ještě lepší bosspack gloul lordů - Mňam! Po skoro smrti sem si v Travincalu potahal councils, kteří po jednom nebezpeční jako jarní vlahý vánek

3. patro durance of hate bylo jednodušší než sem čekal a po "zdařilém
dropu jsem do pekla vletěl jako hurikán!
ACT IV
Peklo mě bavilo. Vážně! hurricane to všecko zpomaloval, sání many z shadowfangu fungovalo bezvadně, víno doplňovalo životy a kupodivu neumíralo a problémy za celej akt sem měl akorat s Ventarem a Diablem.Za celý čtvrtý akt sem nevypil ani jeden potion! krom finalní bitvy samozřejmě, ale o té až za moment.Za zmínku snad stojí ještě izual, ale jen díky tomu, že si vybral medvěda, já se mu do zad snažil obouručákem udělat díru

, ale zjevně na plocho, jináč bych u fightu asi nestihl vypít čaj a vykouřit cigaretku

V river of flame mi z červíka vypadla
Duskdeep a já se rychle přesunul do Chaos Sanctuary. Ventar a jeho Extra fast bylo doslova vražedné díky fire resistům, ale nakonec se mi je povedle roztahat po svatyni. Zbýval tedy jen pán terroru. Už před vstupem sem promýšlel jestli radši nesnížím players, ale pak sem si vzpomenul na necra od raisen a pl8 byla jasná volba! OMG jak já litoval

skončilo to tak, že sem měl plnej opasek many, summoval medvěda, kterej sotva vydržel jeden red light, já musel stát opodál, tak jen občas nahodil hurricane nechal jsem diabla ustřílet mercyní

Zasloužený
drop

co by za to asi dala kdejaká sorcka v turnaji
ACT V
Objevuji se v Harrogathu a většina zdejších barbarů se na mne kouká skrz své dozajista svalnaté prsty. Na nic nečekám a jdu jim dokázat, že přírodní síly jsou mocnější než bezmozci s obouručáky. Bez větších potíží dělam ze shenka tekutý rosol a larzuk je štěstím bez sebe. Vyrážím do frigid osvobodit pár steroid zavislých chlápků, čekajíc marně na další anabolika od příchodu Baala a Qual-Kehk je štěstím bez sebe. Pokračuji přes arreat platau ( který jsem zapoměl vyfotit - Hell Yeah!) do jeskyních komplexů plné zakomplexovaných kreatur - následně jsem z frostíků zakomplexovaný já. Stále nepadlo nic kloudného a já se marně utěšuji, že na minions of destruction bude ten ring mail stačit. Zachraňuji děvče v nesnázích a Malah s Anyou jsou štěstím bez sebe, zatímco mračící se Nithlatak spěšně opouští město. Cesty mé mne přivází do pitu, kde nacházím nejvíc nejlepší truhlu, do které se okamžitě zamilovavám,
MUCK. Stařešinové padají rychle, mají vesměs málo motivace zastavit mého druida a já se probíjim do throne of destruction. Baal snažíc se zachránit si svůj zlotřilý krk na mě posílá své nohsledy se kterými nemam nejmenší problémy .. do čtvrté vlny ... balrogy eště jakž takž zabíjím a pak příchazí kouzelník ... kéž by ... snažím se je rozdělit, marně, snažím se je oddělit, marně ... snažím se cokoliv, marně

dávám pryč ošklivé chlupaté lákadlo alias medvěda a konečně trhám skupinku a s vypětím všech sil zabíjím. Baal byl zdlouhavý,nudný a velmi zdlouhavý a za všechnu snahu sem byl
odměněn.Jdu si to vyřídít s nihlou, kosím vše, zabíjím ho, dočišťuji a
nacházím.
Zabíjím cow level a v podstatě od půlky 5. aktu prosebně vyhlížím shael runu abych si mohl personifikovat Rhyme. Smolík. Nakonec sem tedy udělal Ancient Pledge aby mě netrápily resisty a spokojeně odcházím s Titulem Destroyer.
Act I
Vzhůru za dalším dobrodružstvím aneb ze třetího bosspacku
toto.Víceméně bez problémů zabíjím vše co vidím do doby kdy v cave lvl2 potkávám dva bosspacky lučištnic ... conva spectral hit extra strong ...mňam. U Rakanishu přicházím na to, že light resist 51 je sice lepší než 0, ale ke spokojenosti mám setsakra daleko. V dark woodu se opět usměje štěstí, koukám na cosi
zlatého na zemi, identifikuji, nyní se směji už i já. 40% CB. Caina zase chytili, stává se z toho větší evergreen jak smrt Kennyho z south parku. Cestou k čachtické paní mi nějaká příšerka daruje
hellplague(+2fire skills) ... bezva a zvhrlá děva mi dává mou druhou hel runu. Cestou ke klášteru eště dostávám
rukavičky.Pokračuji v genocidě posluhovačů všelijakých obludů a démonů až k Andariel. Doufal jsem v nějakou uniq bižuterii nicméně sem dostal jen
toto.
(+3fire skills) ... bezva.