Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
ZOMB
Warlord
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:zomb#2334
Re: Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)

Příspěvek od ZOMB » 20.11.2012, 07:06 hod.

Dark_Deamon: To bych byl happy, kdyby dropnul mě :D
Já pořád čekám na nějaký slušný charm nebo alespoň Exceptional Unique :ble:

Fraxi: Ty máš ale pech... do teď jen jeden unikát?
Fanoušek, hráč a modder hry Diablo 2
Obrázek

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 20.11.2012, 08:01 hod.

Já se postupně (potupně? :green: ) posouvám pátým aktem, ale jde to pomalu. Už by to konečně chtělo nějakou zbraň pro merce. Pokud nic nepadne, tak na Nightmare nemám šanci :D
HC grál: 537/516 (-21)

BliiNky
Burning Soul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BliiNky » 20.11.2012, 10:56 hod.

Sice jen 36% MF, ale skill navíc se vždycky hodí :love:

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 20.11.2012, 11:40 hod.

Lonewolf: Tvá nová postava je následovná:
Necromancer - Fire Golem (20), Teeth (20) - Revive (10), Bone Prison (10) - A3 merc Fire

Prosil jsi mě o nekontaktní postavu, nyní budeš mít před sebou hradbu bůhvíčeho všeho. Hodně štěstí.

ZOMB: Bohužel, s tímhle jsem se potýkal už v minulém turnaji...až do 2. aktu NM jsem měl pouze 3 unikáty.
Naposledy upravil(a) Fraxinus dne 20.11.2012, 11:44 hod., celkem upraveno 1 x.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Cirdan
Wraith
BattleTag:Cirdan #2807

Příspěvek od Cirdan » 20.11.2012, 11:41 hod.

Tak progres aktualizován a přidal jsem i menší report z normalu.
Zima se blíží.
Obrázek

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 20.11.2012, 12:11 hod.

Tak já dnes ráno dodělal 1. Akt, 3x hurá :-) Jinak Andariel se nepředala a nadělila jen rare a dva gemy... A padl druhý unikát a to Nagelring s 16% MF (alespoň něco), report dodám snad do konce týdne, trocha volna mě čeká až o víkendu...
Naposledy upravil(a) Dragonius dne 20.11.2012, 12:27 hod., celkem upraveno 1 x.
Štěstí přeje připraveným...

LoneWolf
Fallen Shaman

Příspěvek od LoneWolf » 20.11.2012, 12:24 hod.

Fraxinus díky moc :)

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 20.11.2012, 12:32 hod.

Rovnou se Vás i zeptám...

Tiger Strike jako hlavní skill mám na max., teď půjdu na další... Ale nemám s nimi zkušenosti, co je lepší Claws of Thunder (2. hlavní) nebo Dragon Flight (1. vedlejší) a Mind Blast (2. vedlejší). Ať skilluji něco, co bude účinné :-)

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 20.11.2012, 13:13 hod.

Dragonius: Já bych asi dával body do Claws of Thunder. Poškození ze Dragon Flight se totiž odvíjí od tvých bot a nespoléhal bych na to, že ti padnou nějaké fajn unique. Navíc jeden kick stojí 15 many, což je docela dost na to, že ji máš určitě málo. Ale jeden bod bych tam určitě dal. Stejně tak i do Mind Blastu, kterej ti nejednou zarhrání život.

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 20.11.2012, 13:19 hod.

Dragonius: Jen doplním Dark Deamona: V mnoha situacích bude dobré nabíjet obojí najednou, jak tiger strike, tak claws of thunder. Kombinovaná výsledná dmg bude hodně nakopávací a půjde to celkem snadno. Claws of thunder ti dají plošný útok.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 20.11.2012, 13:31 hod.

Díky, dík... Tak nejprve zkusim Claws of Thunder a pak přidám ostatní. Noo, ono dmg bude taky zavíset na zbrani a ta zatím není. Ale mám v truhle uložené bíle zbraně s vysokou úrovní, takže buď to uhážu oštěpy nebo umlátím :-)

Jen jedna příkladová, když využívám unikářní štít a padl by mi unikát obouručky. Je jedno, co budu využívat ne. Podmínku nasazení předmětu mám splněnou, ne? (Merc je lučištnice)

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 20.11.2012, 13:32 hod.

Ještě tu je i možnost šetřit každej zlaťák (já za celej Normal našetřil 2,5 mega) a než půjdeš na NM, tak zkusit vygamblovat co nejlepší (resisty, faster hit recovery, faster run/walk, mf) rare Greaves (boty), perzonifikovat je a pak je "jen" přes kostku upgradovat, abys navyšoval Dragon Flight damage. A nebo se dej na modlení a přej si, ať ti padnou Tearhaunch :) Pozor ale na požadavky na strength. Taky bych jel na BoS (1 bod) a pokud by ti během NM padla Lem, tak najít ještě nějaký pěkný (ne heavy) 3 socketed brnění a složit Treachery. Pak jen perzonifikovat. Aspoň tak nějak jsem to měl v plánu já s tou Assou.

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 20.11.2012, 13:42 hod.

Dragonius: Claws of Thunder nabiješ jen drápama nebo holýma rukama. Na obouručák nebo nedrápací jednoručák zapomeň ;) Tento skill ti na dmg zbraní nezávisí, což je výhoda.
...Ancients, go, go go!

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 20.11.2012, 13:55 hod.

Tak to potom padá, jelikož mám unikátní štít, který nosit musim. Zbraň Claws mi nepadla na 1. Akt ani jednou, takže tento skill nevyužiju a mlátit holýma rukami nejde, kvůli štítu...

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 20.11.2012, 13:58 hod.

Tomu nevěřím...navíc u Charsi nebo Gheeda ji můžeš koupit. Počkej si tam na nějakou superior. A můžeš mít štít i nadále. Postačí jeden dráp (i když claws of thunder pracuje rychleji se dvěma)
...Ancients, go, go go!

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 20.11.2012, 15:26 hod.

U Gheeda mi nepadlo nic bílého na využití a Claws mi važně nepadly. Jediné zbraně přímo pro amazonku, které mi padaly, jsou Katar a Blade.

Zkusím se schválně podívat k Charsi, ale přímo Claws jsem u ní na výběr neměl (neviděl), ani u Gheeda v obchodě.

EDIT: Claws bývají v sekci "zbraň" nebo "ostatní"? Nemůžu být slepý natolik, abych je neviděl. Ze začátku jsem používal dva katary, takže bych hledal i lepší zbraň a to i v podobě Claws :-)

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 20.11.2012, 16:42 hod.

V sekci zbraně. A hledej tam tohleto: http://fraxinus.rajce.idnes.cz/Random_H ... hot187.jpg
Já měl na mysli claws jako třídu zbraní, ne přímo zbraň s tímto názvem. Tu v prvním aktu můžeš jedině nalézt, ale s šancí tak 1:20 tisícům z ghoul lordů a ghoulů v katakombách.
...Ancients, go, go go!

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 20.11.2012, 16:47 hod.

Tak to jsme se špatně pochopili :-) Blade mám, tak to potom je OK...

EDIT: Teď nad tím přemýšlím, jak jsi napsal Claws jako celkové zbraně... Skill Claw Mastery bude mít efekt, pokud bojuji se zbraněmi pro Assku (Blade, Katar apod.) nebo to musí být přímo Claws?

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 20.11.2012, 19:50 hod.

3x hurá !!! Asi 4 hodiny mi trvalo, než jsem kompletně vyčistil Tal Rasha's Tombs. Díky vysokým fire resistům koster to byly nervy drásající boje. Třešničkou na dortu bylo, když se někde objevili Champion Horadrim. Musel jsem si kostry odlákat aspoň přes 2 místnosti, načnout je Staticem a spoléhat na merce, že to nějak ukvedlá. Když už je řeč o mém barbarovi...v hrobkách chcípl tak 100x...bezesrandy. A nebýt Teleportu, tak bych tam zakalil taky. Párkrát se mi můj kamikadze styl hraní skoro nevyplatil. Nicméně tu mám vzkaz pro BliiNkiho, že tam fakt padají :) Tato je z obyčejnýho Wraitha. Boj s Durielem by se ani nedal nazvat bojem, ale spíš chyť si mě :) Mezi tím, co mercek stylově umíral, tak jsem nelenil a sesílal Static Field dokud to šlo. Potom jsem nahodil Blaze a asi 3 minuty běhal do kola jak kašpar :D Drop, jak už klasicky z akt bossů = marnost nad marnost. O to větší byla následná euforie, když jsem zjistil, co mi to Cain provedl s charmem. Nevěřil jsem svím očím :) Pak už jen na skok k Meshifovi, aby řekl mou oblíbenou větu "My ship is your ship" a plulo se do zeleně.

BladeMaster
Wraith

Příspěvek od BladeMaster » 20.11.2012, 20:07 hod.

Dark_Deamon: Gratulujem, po mojich skúsenostiach na Tal Rasha's Tombs na Normal viem čo si pri súbojoch prežíval. Taký fajnoví 4 Champions Horadrim musia byť fakt na dlllloooo. Už teraz sa na také stretnutie neteším. Ako pozerám, tak pekne rýchlo postupuješ. Ja už pár dní po kúštičkoch prechádzam 2. akt Nightmare a po dnešku mám svoju najneobľúbenejšiu potvoru - červíkov v Maggot Lair. A super je ich kráľovná, tú som dneska zabíjal snáď 20 minút, fuj :ble:. A ani nič nedropla mrcha... Ako obyčajne. Celý natešený idem zapisovať do tabuľky a... 16 bodov na pl8, že som sa na to nevykašľal.

Odpovědět

Zpět na „Turnaje“