Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)
Moderátor:Dark_Deamon
RIP: build mám hodně dobrej, na los jsem měl štěstí, to jo
4. akt byl a je děs asi pro všechny... přežij to, protože akt 5 bude pohodička
hodně štěstí u Diabla
Andariel jsem nejdřív zkoušel nechat pouze na mercovi - ale ten hned chcípnul a mě bylo jasné, že takhle to asi nepujde (na kostry jsem spoléhat nemohl - ty hned lehly)... nechal jsem tedy andy sekat do sebe a ani mi to toilik nevadilo, díky unikátu venom ward, se kterým jsem měl krásnou rezistenci proti jedu 71%... samotný boj trval okolo 10-15 minut (párkrát jsem musel do města) a nakonec padla unikátní mask, studden leather a setový war sword
Konečně jsem se dostal do aktu 2 a mohl si najmout svého vylosovaného merce - holy freeze.... a řeknu vám, teprve teď to začíná být super zábava
Merc monstra mrazí, já je zpomaluji kletbou a hliněný golem je také zpomaluje
Fraxinus měl pravdu - ty se ani nehnou... doslova!
Hodně štěstí všem a hodně unikátů
btw. upravil jsem si podpis pro nás v turnaji, je v něm nyní přímý odkaz na téma zapisování výsledků... takže snad bude užitečný
4. akt byl a je děs asi pro všechny... přežij to, protože akt 5 bude pohodička
hodně štěstí u Diabla
Andariel jsem nejdřív zkoušel nechat pouze na mercovi - ale ten hned chcípnul a mě bylo jasné, že takhle to asi nepujde (na kostry jsem spoléhat nemohl - ty hned lehly)... nechal jsem tedy andy sekat do sebe a ani mi to toilik nevadilo, díky unikátu venom ward, se kterým jsem měl krásnou rezistenci proti jedu 71%... samotný boj trval okolo 10-15 minut (párkrát jsem musel do města) a nakonec padla unikátní mask, studden leather a setový war sword
Konečně jsem se dostal do aktu 2 a mohl si najmout svého vylosovaného merce - holy freeze.... a řeknu vám, teprve teď to začíná být super zábava
Merc monstra mrazí, já je zpomaluji kletbou a hliněný golem je také zpomaluje
Fraxinus měl pravdu - ty se ani nehnou... doslova!
Hodně štěstí všem a hodně unikátů
btw. upravil jsem si podpis pro nás v turnaji, je v něm nyní přímý odkaz na téma zapisování výsledků... takže snad bude užitečný
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Re: Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)
Jeden takovej návrh: Až bude konec turnaje, co kdyby si každý vzal libovolný build, který byl v tomto turnaji vylosovaný, a zkusil si ho dojet také?
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Dobry napad Fraxi, klidne si to nepovinne zkusim...Jinak, ja nechci byt spatnej prorok, ale s zivotnosti meho druidika to nevidim moc ruzove...Ne, ze bych se bal Dia samotneho, bude to na posrani a snad ho dam i na p8, a verim, ze Act 5 taky, maxlej Geddon uz musi neco delat, problem je v tom, ze si musim tankovat sam, pac roguna je hned dead, a navic bez unique luku nedela moc dmg, a tankovani si sam na p8 v NM nevidim moc ruzove...Ale treba budu mit stesti na nejakej skvelej unikat s dobrymi vlastnostmi (Woestave ) a pak to pujde v pohode, no uvidime
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Ten Armageddon se ti projeví pořádně pravda, až když bude maxlej. Rabies jakbysmet, navíc budeš muset poladit trochu synergie. S tím lítáním života to máme úplně stejný. S nabitým tiger strikem musím dát 3x ještě cobra strike, jinak bych na mnoha místech chcípnul.
...Ancients, go, go go!
Fraxinus: No nevím... podle mě budou všichni docela vyčerpaní na konci tohohle turnaje, a rozjíždět nové HC postavy... nevím nevím
Ale kdo bude chtít tak proč ne
Ale kdo bude chtít tak proč ne
Fraxi, synergie moc nepoladim, protoze mi pri nejlepsi vuli zbyva tak cca 25bodu po maxnuti povinnych bodiku, a 5 jich sezere meda, protoze ten bude pozdeji naprosto nezbytny...Nejspis to nacpu do Vulkanu (pripadne ), protoze ten je synergii Geddonu a sam je to schopny skill na urcite situace...S Rabies uz se dal zabyvat nebudu, byly by to vyhazene body, ktere potrebuju jinde, Rabies budou slouzit poue jak PMH
Btw: Jsem dalsi, kdo se prehoupl pres 1000 bodu , a zatim beru 4.misto
Btw: Jsem dalsi, kdo se prehoupl pres 1000 bodu , a zatim beru 4.misto
Jestli to se Smradoškou vydržím v tomhle turnaji, chci jí vyzkoušet, kam to dá a jestli zemře. Chci se vrátit k Amazonce a pak mám ještě na HC ten příběh se SoniqueIIou, takže toho mám dost :-)
Štěstí přeje připraveným...
Chci se teď na něco zeptat...
Zabil jsem Andariel, a ta mi dropla první unique helmu The Face of Horror, ale já už na sobě mám z pohledu pravidel unikátní helmu RW Lore, kterou mám pojmenovanou... jenže - teď přichází problém... z pohledu pravidel bych měl asi nasadit helmu The Face of Horror mercovi, jenže helma má vlastnost 50% cause monster flee, což je pro můj build (a obecně pro merce tanky) extrémně nevýhodná vlastnost - monstra utíkají, pomocník musí utíkat za nima jak blbec a zároveň mi to ruší kletbu...
Proto se radši ptám: musím být tedy obě helmy nasazené?
Ta helma The Face of Horror je totiž ještě mnohem horší, než bílá helma z prvního aktu normal
Zabil jsem Andariel, a ta mi dropla první unique helmu The Face of Horror, ale já už na sobě mám z pohledu pravidel unikátní helmu RW Lore, kterou mám pojmenovanou... jenže - teď přichází problém... z pohledu pravidel bych měl asi nasadit helmu The Face of Horror mercovi, jenže helma má vlastnost 50% cause monster flee, což je pro můj build (a obecně pro merce tanky) extrémně nevýhodná vlastnost - monstra utíkají, pomocník musí utíkat za nima jak blbec a zároveň mi to ruší kletbu...
Proto se radši ptám: musím být tedy obě helmy nasazené?
Ta helma The Face of Horror je totiž ještě mnohem horší, než bílá helma z prvního aktu normal
Tak jsem dnes dodělala druhý akt. Ve vedlejším tématu jsou doplněny obrázky a krátký report :-)
HC grál: 537/516 (-21)
-
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
ZOMB: V pravidlech není napsáno, že nalezené unikáty "musíš" nasadit(alespoň v záložce Předměty). Pokud to tak i přes to je, tak můžeš dát mercovi Lore a sám si nasadit Face of Horror(a teď co je menší zlo, nechat merce pobíhat nebo přijít o +1 skills a 10 Energy).
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Ono to HCMTF není zas takové zlo. Tolik bych to nedramatizoval.
Otravné to je v případě, že se merc honí za jediným monstrem. Pokud je však žoldák obklíčen, tak tato vlastnot působí dost pozitivně, protože snižuje tlak a je tak schopen eliminovat klidně i celej bosspack velmi nebezpečných střelců s třeba cursed a extra strong a tak podobně. Navíc z mé zkušenosti stejně po 5-10 sekundách přiběhne vystrašené monstrum zpátky....když merc plácne do každého jednou po druhém, tak tuto vlastnost ještě HODNĚ oceníš.
edit: tvle Zombe, když bude holy freezem a decrepifou monstrum zpomaleno a ještě zmateno "strachem", tak nikdo nikam neuteče jen tak, navíc neublíží tobě, mercovi ani kostrám. Nasadit mercovi HNED! Neprohloupíš ani náhodou.
Otravné to je v případě, že se merc honí za jediným monstrem. Pokud je však žoldák obklíčen, tak tato vlastnot působí dost pozitivně, protože snižuje tlak a je tak schopen eliminovat klidně i celej bosspack velmi nebezpečných střelců s třeba cursed a extra strong a tak podobně. Navíc z mé zkušenosti stejně po 5-10 sekundách přiběhne vystrašené monstrum zpátky....když merc plácne do každého jednou po druhém, tak tuto vlastnost ještě HODNĚ oceníš.
edit: tvle Zombe, když bude holy freezem a decrepifou monstrum zpomaleno a ještě zmateno "strachem", tak nikdo nikam neuteče jen tak, navíc neublíží tobě, mercovi ani kostrám. Nasadit mercovi HNED! Neprohloupíš ani náhodou.
...Ancients, go, go go!
Tak jsem to zkusil, ale zabíjení trvá o hodně déle... decrepify totiž nejen zpomaluje, ale zároveň působí jako amplify damage - jen zvyšuje přijaté dmg monstra o 50% namísto 100%
Když tedy monstrum prchá, kletba se mu zruší, merc samozřejmě utíká za ním a zabití monstra mu tedy trvá zhruba dvakrát déle... a to se mi vůbec nevyplatí
S tou unikátní helmou to zabíjení trvá vážně otravně dlouho
Když tedy monstrum prchá, kletba se mu zruší, merc samozřejmě utíká za ním a zabití monstra mu tedy trvá zhruba dvakrát déle... a to se mi vůbec nevyplatí
Chápu to dobře tak, že merc může mít MF výbavu do té doby, než najdu unikátní kus zbroje (což jsem našel) - pak už MF výbavu mít nemůže a měl by nosit unikát... ale když se rozhodnu, že mu unikát dát nechci, tak mu zároveň nemůžu obléct MF helmu -> takže musí chodit bez helmy? nebo s bílou helmou z prvního aktu?14) Merce lze obléknout do MF výbavy (socketovatelné brnění a helma s topazama; zbraň zůstane bílá nebo unikátní), dokud nenajde jeden kus unikátního brnění pro sebe a druhý pro merce, resp. jeden kus helmy pro sebe a druhý pro merce.
S tou unikátní helmou to zabíjení trvá vážně otravně dlouho
- BladeMaster
- Wraith
ZOMB: Aspoň ťa dobehneme, keď ti postup bude trvať dlhšie . Ale nie, myslím, že by ti mohli povoliť nechať si tú bielu helmu, lebo väčšina tvojho bojového potenciálu leží práve v mercovi.
Inak už tiež behám nightmare a je to husté. V cave lvl 1 som mal lukostrelkyňu Multiple Shot + Extra Strong a vzhľadom na to, že s Berserkom mám obranu 0, to bolo dosť brutálne .
Inak už tiež behám nightmare a je to husté. V cave lvl 1 som mal lukostrelkyňu Multiple Shot + Extra Strong a vzhľadom na to, že s Berserkom mám obranu 0, to bolo dosť brutálne .
BladeMaster: tj, alespoň mě doženete
Jinak se mi zdá, že můj každý druhý boss pack je lightning nebo fire enchanted
Jinak se mi zdá, že můj každý druhý boss pack je lightning nebo fire enchanted
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Až budeš na Hell, tak to "nebo" už nebudeš muset psátZOMB píše:Jinak se mi zdá, že můj každý druhý boss pack je lightning nebo fire enchanted
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Ajo, to jsem si neuvědomil...tak proklít znovu On než potom jeho AI dostane nový příkaz, taky pár framů uběhne.
Zatím, je to otrava, ale říkám ti, na hellu budeš za tuto vlastnost vděčnej. A na NM ve společnosti hell lordů taky. (Moje Enchidna z HC příběhů byla)
edit: S tvou kadencí nálezů unikátů za chvíli beztak najdeš ještě nějakou helmu...pro případ, že bys byl s xichtem na horror nespokojen.
Zatím, je to otrava, ale říkám ti, na hellu budeš za tuto vlastnost vděčnej. A na NM ve společnosti hell lordů taky. (Moje Enchidna z HC příběhů byla)
edit: S tvou kadencí nálezů unikátů za chvíli beztak najdeš ještě nějakou helmu...pro případ, že bys byl s xichtem na horror nespokojen.
...Ancients, go, go go!
...a ještě budu muset přidat, že ty zbývající jsou cold enchanted a cursed
Doufám teda, že se na hell dostanu
Fraxi: zatím se s tím nějak "sžívám", ale kdybych neměl toho cold merce tak to bych se fakt neměl...
Zatím to ale jde
A vidím že Rogue také Tušila jsem, že to bude Diablo a ne Tvůj druid :-) Gratuluji!
HC grál: 537/516 (-21)
RIPe velká gratulace