Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
ZOMB
Warlord
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:zomb#2334
Re: Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)

Příspěvek od ZOMB » 09.11.2012, 20:19 hod.

RIP: build mám hodně dobrej, na los jsem měl štěstí, to jo :)
4. akt byl a je děs asi pro všechny... přežij to, protože akt 5 bude pohodička :)
hodně štěstí u Diabla ;)

Andariel jsem nejdřív zkoušel nechat pouze na mercovi - ale ten hned chcípnul a mě bylo jasné, že takhle to asi nepujde (na kostry jsem spoléhat nemohl - ty hned lehly)... nechal jsem tedy andy sekat do sebe a ani mi to toilik nevadilo, díky unikátu venom ward, se kterým jsem měl krásnou rezistenci proti jedu 71%... samotný boj trval okolo 10-15 minut (párkrát jsem musel do města) a nakonec padla unikátní mask, studden leather a setový war sword :)
Konečně jsem se dostal do aktu 2 a mohl si najmout svého vylosovaného merce - holy freeze.... a řeknu vám, teprve teď to začíná být super zábava :D
Merc monstra mrazí, já je zpomaluji kletbou a hliněný golem je také zpomaluje :D
Fraxinus měl pravdu - ty se ani nehnou... doslova! :D

Hodně štěstí všem a hodně unikátů ;)

btw. upravil jsem si podpis pro nás v turnaji, je v něm nyní přímý odkaz na téma zapisování výsledků... takže snad bude užitečný ;)
Fanoušek, hráč a modder hry Diablo 2
Obrázek

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 09.11.2012, 21:18 hod.

Jeden takovej návrh: Až bude konec turnaje, co kdyby si každý vzal libovolný build, který byl v tomto turnaji vylosovaný, a zkusil si ho dojet také?
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 09.11.2012, 21:42 hod.

Dobry napad Fraxi, klidne si to nepovinne zkusim...Jinak, ja nechci byt spatnej prorok, ale s zivotnosti meho druidika to nevidim moc ruzove...Ne, ze bych se bal Dia samotneho, bude to na posrani a snad ho dam i na p8, a verim, ze Act 5 taky, maxlej Geddon uz musi neco delat, problem je v tom, ze si musim tankovat sam, pac roguna je hned dead, a navic bez unique luku nedela moc dmg, a tankovani si sam na p8 v NM nevidim moc ruzove...Ale treba budu mit stesti na nejakej skvelej unikat s dobrymi vlastnostmi (Woestave ;) ) a pak to pujde v pohode, no uvidime

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 09.11.2012, 21:46 hod.

Ten Armageddon se ti projeví pořádně pravda, až když bude maxlej. Rabies jakbysmet, navíc budeš muset poladit trochu synergie. S tím lítáním života to máme úplně stejný. S nabitým tiger strikem musím dát 3x ještě cobra strike, jinak bych na mnoha místech chcípnul.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

ZOMB
Warlord

Příspěvek od ZOMB » 09.11.2012, 22:00 hod.

Fraxinus: No nevím... podle mě budou všichni docela vyčerpaní na konci tohohle turnaje, a rozjíždět nové HC postavy... nevím nevím
Ale kdo bude chtít tak proč ne :)
Obrázek

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 09.11.2012, 22:01 hod.

Fraxi, synergie moc nepoladim, protoze mi pri nejlepsi vuli zbyva tak cca 25bodu po maxnuti povinnych bodiku, a 5 jich sezere meda, protoze ten bude pozdeji naprosto nezbytny...Nejspis to nacpu do Vulkanu (pripadne :lol: :lol: ), protoze ten je synergii Geddonu a sam je to schopny skill na urcite situace...S Rabies uz se dal zabyvat nebudu, byly by to vyhazene body, ktere potrebuju jinde, Rabies budou slouzit poue jak PMH

Btw: Jsem dalsi, kdo se prehoupl pres 1000 bodu :lol: , a zatim beru 4.misto :lol: :lol:

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 09.11.2012, 22:09 hod.

Jestli to se Smradoškou vydržím v tomhle turnaji, chci jí vyzkoušet, kam to dá a jestli zemře. Chci se vrátit k Amazonce a pak mám ještě na HC ten příběh se SoniqueIIou, takže toho mám dost :-)
Štěstí přeje připraveným...

ZOMB
Warlord

Příspěvek od ZOMB » 10.11.2012, 09:41 hod.

Chci se teď na něco zeptat...

Zabil jsem Andariel, a ta mi dropla první unique helmu The Face of Horror, ale já už na sobě mám z pohledu pravidel unikátní helmu RW Lore, kterou mám pojmenovanou... jenže - teď přichází problém... z pohledu pravidel bych měl asi nasadit helmu The Face of Horror mercovi, jenže helma má vlastnost 50% cause monster flee, což je pro můj build (a obecně pro merce tanky) extrémně nevýhodná vlastnost - monstra utíkají, pomocník musí utíkat za nima jak blbec a zároveň mi to ruší kletbu...

Proto se radši ptám: musím být tedy obě helmy nasazené?
Ta helma The Face of Horror je totiž ještě mnohem horší, než bílá helma z prvního aktu normal :roll:
Obrázek

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 10.11.2012, 10:11 hod.

Tak jsem dnes dodělala druhý akt. Ve vedlejším tématu jsou doplněny obrázky a krátký report :-)
HC grál: 537/516 (-21)

Asman
Doom Knight
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Asman » 10.11.2012, 12:47 hod.

ZOMB: V pravidlech není napsáno, že nalezené unikáty "musíš" nasadit(alespoň v záložce Předměty). Pokud to tak i přes to je, tak můžeš dát mercovi Lore a sám si nasadit Face of Horror(a teď co je menší zlo, nechat merce pobíhat nebo přijít o +1 skills a 10 Energy).

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 10.11.2012, 12:55 hod.

Ono to HCMTF není zas takové zlo. Tolik bych to nedramatizoval.
Otravné to je v případě, že se merc honí za jediným monstrem. Pokud je však žoldák obklíčen, tak tato vlastnot působí dost pozitivně, protože snižuje tlak a je tak schopen eliminovat klidně i celej bosspack velmi nebezpečných střelců s třeba cursed a extra strong a tak podobně. Navíc z mé zkušenosti stejně po 5-10 sekundách přiběhne vystrašené monstrum zpátky....když merc plácne do každého jednou po druhém, tak tuto vlastnost ještě HODNĚ oceníš.

edit: tvle Zombe, když bude holy freezem a decrepifou monstrum zpomaleno a ještě zmateno "strachem", tak nikdo nikam neuteče jen tak, navíc neublíží tobě, mercovi ani kostrám. Nasadit mercovi HNED! Neprohloupíš ani náhodou.
...Ancients, go, go go!

ZOMB
Warlord

Příspěvek od ZOMB » 10.11.2012, 13:40 hod.

Tak jsem to zkusil, ale zabíjení trvá o hodně déle... decrepify totiž nejen zpomaluje, ale zároveň působí jako amplify damage - jen zvyšuje přijaté dmg monstra o 50% namísto 100%
Když tedy monstrum prchá, kletba se mu zruší, merc samozřejmě utíká za ním a zabití monstra mu tedy trvá zhruba dvakrát déle... a to se mi vůbec nevyplatí :(
14) Merce lze obléknout do MF výbavy (socketovatelné brnění a helma s topazama; zbraň zůstane bílá nebo unikátní), dokud nenajde jeden kus unikátního brnění pro sebe a druhý pro merce, resp. jeden kus helmy pro sebe a druhý pro merce.
Chápu to dobře tak, že merc může mít MF výbavu do té doby, než najdu unikátní kus zbroje (což jsem našel) - pak už MF výbavu mít nemůže a měl by nosit unikát... ale když se rozhodnu, že mu unikát dát nechci, tak mu zároveň nemůžu obléct MF helmu -> takže musí chodit bez helmy? nebo s bílou helmou z prvního aktu?

S tou unikátní helmou to zabíjení trvá vážně otravně dlouho :evil:
Obrázek

BladeMaster
Wraith

Příspěvek od BladeMaster » 10.11.2012, 13:49 hod.

ZOMB: Aspoň ťa dobehneme, keď ti postup bude trvať dlhšie :twisted:. Ale nie, myslím, že by ti mohli povoliť nechať si tú bielu helmu, lebo väčšina tvojho bojového potenciálu leží práve v mercovi.

Inak už tiež behám nightmare a je to husté. V cave lvl 1 som mal lukostrelkyňu Multiple Shot + Extra Strong a vzhľadom na to, že s Berserkom mám obranu 0, to bolo dosť brutálne :shock:.

ZOMB
Warlord

Příspěvek od ZOMB » 10.11.2012, 14:23 hod.

BladeMaster: tj, alespoň mě doženete :D

Jinak se mi zdá, že můj každý druhý boss pack je lightning nebo fire enchanted :)
Obrázek

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 10.11.2012, 14:41 hod.

ZOMB píše:Jinak se mi zdá, že můj každý druhý boss pack je lightning nebo fire enchanted :)
Až budeš na Hell, tak to "nebo" už nebudeš muset psát :D

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 10.11.2012, 14:44 hod.

Ajo, to jsem si neuvědomil...tak proklít znovu :D On než potom jeho AI dostane nový příkaz, taky pár framů uběhne.
Zatím, je to otrava, ale říkám ti, na hellu budeš za tuto vlastnost vděčnej. A na NM ve společnosti hell lordů taky. (Moje Enchidna z HC příběhů byla)

edit: S tvou kadencí nálezů unikátů za chvíli beztak najdeš ještě nějakou helmu...pro případ, že bys byl s xichtem na horror nespokojen.
...Ancients, go, go go!

ZOMB
Warlord

Příspěvek od ZOMB » 10.11.2012, 14:48 hod.

:lol:
...a ještě budu muset přidat, že ty zbývající jsou cold enchanted a cursed :D

Doufám teda, že se na hell dostanu :)

Fraxi: zatím se s tím nějak "sžívám", ale kdybych neměl toho cold merce tak to bych se fakt neměl...
Zatím to ale jde ;)
Obrázek

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 10.11.2012, 18:27 hod.

A vidím že Rogue také :green: Tušila jsem, že to bude Diablo a ne Tvůj druid :-) Gratuluji!
HC grál: 537/516 (-21)

LoneWolf
Fallen Shaman

Příspěvek od LoneWolf » 10.11.2012, 20:32 hod.

RIPe velká gratulace :)

Odpovědět

Zpět na „Turnaje“