MF turnaj podruhe
Moderátor:Dark_Deamon
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Nerad vam do toho vstupuju, ale jak sleduju ty dropy, tak se snad za chvili vratim k D2.:-)
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Re: MF turnaj podruhe
Díky za důvěru, hrát budu za assasinu, hned jak něco najdu dám vědět...
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Já mám děsnej pech, kterej jsem snad ještě nezažil. 15x Andariel, 20x Thresh Socket, 10x Baal, 20x Pindelskin = NIC. Jasně, že to jsou malý čísla, ale že by nepadlo lautr nic?! Snad bude NM pohostinější.
raisen: Koukám, že tobě se pěkně daří Dohnat tě bude celkem oříšek.
Edit: Ale padl mi luxusní Jewel: 15 All Resistances, +9 Dexterity
raisen: Koukám, že tobě se pěkně daří Dohnat tě bude celkem oříšek.
Edit: Ale padl mi luxusní Jewel: 15 All Resistances, +9 Dexterity
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
raisen: Už to mám úplně naplánovaný. Jakmile padne M'avina's True Sight (Diadem), tak do něj udělám socket a prdnu tam ten jewel Bow Ama to má s resistama trošku horší.
Tobě závidím ty rukavice a opasek z M'aviny. Doufám, že mi taky padnou + ten zbytek
Tobě závidím ty rukavice a opasek z M'aviny. Doufám, že mi taky padnou + ten zbytek
Tak turnaj koukam zatim vypada jako "Raisen vs zbytek sveta" :-)
Jeste ti dam kousek naskok a pak uz zacnu :-)
Ne vazne... musime najit odkud Raisen cerpa elektrinu a odstrihnout ji aspon na tyden :-)
Jeste ti dam kousek naskok a pak uz zacnu :-)
Ne vazne... musime najit odkud Raisen cerpa elektrinu a odstrihnout ji aspon na tyden :-)
D2R FanaZealer lvl 96 (SC SSF, bez runových slov)
Hledá do grálu - už 'jen' Tyraels Might
Hledá do grálu - už 'jen' Tyraels Might
Však za ten týden, už ani ne, budu mít na hraní méně a méně času :-) Můj cíl je nějak ho dostat ke Guardianovi a pak s ním mohu v klidu zemřít
HC grál: 537/516 (-21)
Tak já pro dnešek končím a začátek byl lepší, během hodinky padly dva unikáty a pak nic až teď The Diggler, snad vy budete mít větší štěstí :-)
Štěstí přeje připraveným...
hehe...pěkný cíle :-) to já teď dodělal 2 akt s amkou. jde to pomalu. není mana, nejsou skilly, není výbava :-D navíc jsem za oba akty na pl8 s mf 78% dropl jen 4 sety a 1 uniq a NIC z toho nemůžu ani použít :-D
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Attia: to jsme na tom byli podobně.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
to Attia: ja jeste ani ten 2. Akt nemam hotovy, prochazim vsemi hrobkami a nikam nepospicham.. A hlavne se na Duriela jeste necitim.. Jestli mi ma padnou nejaky drop tady nebo pozdeji, asi je to jedno.. Zitra prolezu hrobky a chte nechte na toho cerva vlitnu s mym jedem :-)
-
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem akorát přeinstaloval systém, tak se snad zítra stihnu osvobodit Caina.
Ja teda taky prohližim uplne vsechno, hraju si v pohodicce, barbar hc, sem zvedavej kam dojdu zatim nic nepada, ted sem teprv osvobodil caina, za poslední dny sem mel jen hodinku, tak to vylepsim ted vecer a snad o vikendu )
není kam spěchat...:-) jde o zábavu. jinak já taky projíždím úplně všechno. nebo se teda aspoň snažím většinu projet. nějak to nehrotím takže je možný že jsem něco přehlíd nebo vynechal. ale tak ono začátky jsou dycky nejpomalejší. Nightmare už jde mnohonásobně rychleji (u většiny buildů), protože většinou je ten poměr lvl a výbava proti síle monstrům nevyrovnanej a nightmare je lehoučkej.
Přesně tak, jsem stejného názoru. Myslim si, že RIP uspěl na plné čáře s turnajem, protože účast je veliká na ten poměr lidí, co psalo poslední dobou do sekce pro D2. A pro mě bude výhra, když přežiju celý měsíc bez umrtí a pak budu pěkně pokračovat dál s necrem, posion je zábavný
Já mám taky radost z toho, že se v té naší Diablo 2 komunitě něco děje :-) Je to paráda.
No právě,... ... mám velkou chuť se k vám přidat :-) jen nevím jestli to ještě jde a jestli to má cenu, protože časově jsem na tom nic moc ... teď o víkendu by to ale mohlo být lepší.... a ani nevim za co bych měl hrát :-) když mi poradíte nějákou šílenost (alené nic jakože bez věcí atd:D) tak bych se možná i zapojil :-) jen potřebuju inspiraci
HC grál
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
Jestli potřebuješ inspiraci, tak doporučuji se kouknout sem :-)
A cenu to má, proč by nemělo? :-) Hlavně jde o zábavu, třeba mě ten druid neskutečně baví, protože je to po dlouhé době, co ho hraji a je to fajn, jak se mi střídají ty okamžiky "immortal" a "blízko smrti"
A cenu to má, proč by nemělo? :-) Hlavně jde o zábavu, třeba mě ten druid neskutečně baví, protože je to po dlouhé době, co ho hraji a je to fajn, jak se mi střídají ty okamžiky "immortal" a "blízko smrti"
to Obter!vr: Cenu to určitě má, jelikož každý nemá tolik času, já třeba hraji od pondělka a jsme před těsně před Durielem. Někdo má za jeden den třeba hotový 3. akt (DeathHero dokonce stihl za den celý normal) Takže bych řekl, že cenu to rozhodně má. Pokud se rozhodneš, tak Tě vítáme :-)
to raisen: to je buildů, hned to jdu omrknout :-)
to raisen: to je buildů, hned to jdu omrknout :-)