MF turnaj podruhe
Moderátor:Dark_Deamon
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
raisen: Ty frčíš jak ďábel Už 35 bodů. Myslím, že jsi momentálně tournament leader
Dragonius: To já bych se nebál, že vítěz bude mít i 300+ bodů. Přeci jen spousta dobrých itemů je už solidně ohodnocena. Chce to jen 2 věci. Nechcípnout a dropnout je
Dragonius: To já bych se nebál, že vítěz bude mít i 300+ bodů. Přeci jen spousta dobrých itemů je už solidně ohodnocena. Chce to jen 2 věci. Nechcípnout a dropnout je
Re: MF turnaj podruhe
No jo no, s tím druidem to jde docela rychle, díky hurikánu ti slabší leží dřív, než na ně vyšlu tornáda Teď jdu dočíst knihu a pak se dostanu k Mephistovi, kterého budu obtěžovat tak dlouho, dokud mi nedá aspoň vipera Bez těch resistů z toho by to už pak dále bylo dost o hubu :-)
HC grál: 537/516 (-21)
to Dark_Deamon: taky to byl jen pvni a predbezny odhad.. Ja vubec nemam poneti, kolik muze mit vyherce bodu, ale tak naostro bych si troufl rict az nekdy v polovine mesice (herniho)
to raisen: vypada to, ze jsi prevzala post leadera :-)
to raisen: vypada to, ze jsi prevzala post leadera :-)
Štěstí přeje připraveným...
Vitez bude mit 500+ bodu a budu to ja
Tak sa tu majte, ahoj
Tak sa tu majte, ahoj
to RIP: bereme to tedy vážně, tak se snaž :-)) jinak se taky měj
tak ono ze začátku to posype rychle protože nic nemáš. Později bude padat hodně věcí ale spoustu z nich už budeš na skladu mít, takže se už počítat nebudou. Navíc za ty roky mám zkušenosti spíš s tím, že než by ti padaly všechny věci po jednom kuse, tak většinou padaj pořád dokola ty stejný. Třeba jeden ladder na antiku mi za 3000 mefů padlo asi 8x shako ale ani jeden arach. naopak kámoš drop za 1500 mefů asi 3 arachy ale žádný shako. A tak jsme to měli i s viperama kdy ja dropl jedinej a to 26 all res a kámoš jich měl asi 12 kusů z toho 2 perf. takhle jsme to měli s více předmětama...
@Attia tak je to vzdycky treba ja jsem chodil deset dni v kuse na treshe kvuli tal rasha brnku nakonec mi padlo asi po mesici mi padlo ctirikrat jako naschval. ze zacatku mam radost z kazdy blbosti a po pul roce to uz ani nesbiram.
Achievements: 7400 (92%)
-
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je u každýho stejný Právě v tom je krásné untwinked HC. To, co se na SC zásadně nesbírá bych na HC bral všema deseti. A jak píše DeathHero, takhle se mi to stává vždy(dva týdny nepadnou Gore Riderky, další týden padnou troje), stejně tak schválnosti jako Eth Thunderstroke a Non-Eth Titanky. Diablo je prostě kouzelný
Hele jak je to s maphackem a c3po? muze se to používat? diskusi jsem cet celou , snad jsem to nikde neprehlidl teda
Tak ja mam radost z kazdeho zeleneho nebo zlateho dropu, protoze jsem hru dohral zatim ken na normal a cekam, az se podivam taky dal
-
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Protože se turnaj odehrává na singlu tak si myslím, že se obejdeš bez maphacku.
ja už sem sp nehral tak dlouho že sem uplne zapomel ze se mapa nemení
Mi přijde, že mám nějaké velké štěstí Cestou pro mozek mi v těch třech patrech padly dva unikáty a dvě setovky
@raisen tak to je jasny nekdo to stesti musi mit tak proc ne ty doufam ze to byly pouzitelne veci.
vim ze to sem uplne nepatri dneska jsem mel taky stesti kdyz jsem sel na summonera jinak uz mam skoro hotovy treti akt.
http://deathhero.rajce.idnes.cz/MF-turn ... -31-01.jpg
vim ze to sem uplne nepatri dneska jsem mel taky stesti kdyz jsem sel na summonera jinak uz mam skoro hotovy treti akt.
http://deathhero.rajce.idnes.cz/MF-turn ... -31-01.jpg
Achievements: 7400 (92%)
to raisen: alespoň někdo má štěstí na dropy, když ne já.. Ať to vydrží
to DeathHero: pěkný grand, taky čekám na svůj první takový :-))
to DeathHero: pěkný grand, taky čekám na svůj první takový :-))
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Raisen: Není to tím, že jsi nejdál? Kolik máš vůbec MF. Mě na nightmaru taky vždycky padalo všechno. Teď na 3. akt normal mi nepadlo prakticky nic, jen sanders rukavice
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- Cirdan
- Wraith
- BattleTag:Cirdan #2807
Mění, ale jen pokud střídáš obtížnosti. ;-)Andario píše:ja už sem sp nehral tak dlouho že sem uplne zapomel ze se mapa nemení
Zima se blíží.
MF mám kolem 110 %, plus pár procent má merc, ale ten nic zabít nestihne
Ha, pustím hru a po půl minutě mi padne unikátní large shield z truhly
Edit: Tak už 133 % MF. Konečně mi padl topaz a já si tak mohla udělat perfect topaz :-)
Edit 2: Padla mi lepší druidí pelta na Lore - +3 hurricane :-), + 2 Volcano Kdyby to bylo Tornado, tak to bude asi můj nejlepší drop za turnaj
Ha, pustím hru a po půl minutě mi padne unikátní large shield z truhly
Edit: Tak už 133 % MF. Konečně mi padl topaz a já si tak mohla udělat perfect topaz :-)
Edit 2: Padla mi lepší druidí pelta na Lore - +3 hurricane :-), + 2 Volcano Kdyby to bylo Tornado, tak to bude asi můj nejlepší drop za turnaj
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Tak Diablo to má za sebou, lakomec jeden. Nakonec fungovala taktika počkej až začne red lightning hosoved mercyni, během té doby ho bezpečně static fielduj, pak TP do města oživit mercyni a celý proces opakovat, dokud mu nezbyl milimetr života...pak stačilo tak 10 šípů mercyně a bylo po něm. Holt rezisty...na lightning byly ještě OK, kolem 50, ale fire byly dost bídný, asi tak 25 jenom.
...Ancients, go, go go!
Gratuluji, dokážu si představit, že to asi nebylo nic lehkého ho skolit :-)