MF turnaj podruhe
Moderátor:Dark_Deamon
Takže ses dočkala:-) teď to tornado bude svištět rychleji :-)
Štěstí přeje připraveným...
Re: MF turnaj podruhe
já dokončil 2 akt...lvl 25, a padly hsarus botky a nějaká uniq polearma. ale ty botky potěšily k pásku :-) hlavně to že dávaj kotel AR což mi hafo pomohlo...
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Já to dneska zakotvím zabitím Summonera...lvl 25. Itemy nějak nepadaj. Jediný co je fajn, tak že mám oba setový prsteny.
by se mi hodilo angelic kombo...to AR je znát když je vyšší. na to mi pomohly ty hsarus botky co spolu s páskem dávaj 250 AR per lvl. teď jdu na třetí akt ale moc se mi mezi ty malý potvory hejblavý nechce :-D už abych byl v kurast bazaru aspoň :-D
Mně padl dneska podruhé eth unikát :-) Ty mi tak často nepadají.
Edit: Třetí Isenharts armor
Edit: Třetí Isenharts armor
HC grál: 537/516 (-21)
mě zas padá strašně moc rare věcí co jsou eth a zároveň mají self repair...to mi nepopadalo za x měsíců, neli roků, kolik eth rare věcí s opravováním mi popadalo teď.
jinak mám lvl30 a ten ias z fana je nádhernej...konečně ten pala plátí jako zeal a ne jako ponocnej :-D jen to dmg 87-109 je nic moc...
jinak mám lvl30 a ten ias z fana je nádhernej...konečně ten pala plátí jako zeal a ne jako ponocnej :-D jen to dmg 87-109 je nic moc...
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
nevěřil bych, že to někdy řeknu...ale...já chci Cathans armor a cathans masku! )
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
3 akt skoro hotovej a ani jeden bod.chybí už jen mef a mám jeho wp, ale nechám to na ráno, protože si myslím ze by mi tď nic nedal :-D za celý akt ani set ani uniq...:-(
tak jo mam za sebou nightmare jediny co stalo za rec byly frostburny a moser stit na rezy jinak odstupuju s moji trapou nema to smysl.
Achievements: 7400 (92%)
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Tak já si dal ještě Duriela a ten se teda mrskl přes kapsu. Hodil jsem si ho na p1, protože bych ho jináč kuchtil snad do Snídaně s Novou Věnoval mi setovej štít Civerb's a setový botky Sander's. Krásný 4 bodíky Za to na Andariel jsem byl už 6x a samá horda žlutéch a modréch nápisů
Edit: Tak Andy 7x a stále nic.
Edit: Tak Andy 7x a stále nic.
@Drago:Vsak ja bych se z Tebou o zkusenosti take podelil, ale nejak se nehlasis
@Mara:SC vs HC je v tomto pripade vyhoda, ale ja na zacatku nevedel, jaky bude zajem, a proto jsem nechtel a ani nemohl odradit potencialni zajemce HC only turnajem...Ikdyz i na takove mam plany (kopie planu )
Jinak je jeste hodne brzo neco hodnotit, tohle je o vydrzi, vytrvalosti, stesti, a taky o taktice...Ja tedy rozhodne nehazim flintu do zita
Co se tyce me, tak me nejak ten Vas entuziasmus strhnul, sice uz skoro nespim, protoze jediny volny cas pro D2 mam na ukor spanku, ale coz Vcera jsem dokoncil A1 a zacal A2 potrestanim Ra-dementa , zatim ctyri bodiky, zadnej zazrak, zadny utrpeni, lvl 21...Dokonce jsem potkal nekde v Jailu nebo Katakombach i Lightning immune kostaka, samozrejme hra vi, ze hraju lightning amu
Tak zase dnes v noci
Edit:@Hero:Nevidim duvod, aby jsi odstupoval, neporusil jsi zadne pravidlo
Edit2: @Daemon:Ja dal za Sanders sadu 3body?To jsem musel bejt v komatu nebo co
@Mara:SC vs HC je v tomto pripade vyhoda, ale ja na zacatku nevedel, jaky bude zajem, a proto jsem nechtel a ani nemohl odradit potencialni zajemce HC only turnajem...Ikdyz i na takove mam plany (kopie planu )
Jinak je jeste hodne brzo neco hodnotit, tohle je o vydrzi, vytrvalosti, stesti, a taky o taktice...Ja tedy rozhodne nehazim flintu do zita
Co se tyce me, tak me nejak ten Vas entuziasmus strhnul, sice uz skoro nespim, protoze jediny volny cas pro D2 mam na ukor spanku, ale coz Vcera jsem dokoncil A1 a zacal A2 potrestanim Ra-dementa , zatim ctyri bodiky, zadnej zazrak, zadny utrpeni, lvl 21...Dokonce jsem potkal nekde v Jailu nebo Katakombach i Lightning immune kostaka, samozrejme hra vi, ze hraju lightning amu
Tak zase dnes v noci
Edit:@Hero:Nevidim duvod, aby jsi odstupoval, neporusil jsi zadne pravidlo
Edit2: @Daemon:Ja dal za Sanders sadu 3body?To jsem musel bejt v komatu nebo co
to RIP: pomahate mi vsichni uz jen tim, ze sdelujete zkusenosti na foru a mate HC pribehy, kde se mnohe taky priucim, ale raisen jsem zminil, protoze ji pisu do zprav, abych nezahltil treba dotazove vlakno s prkotinami
to DeathHero: neni duvod odstupovat, alespon pro me neni.. Hra neni o tom, kdo kolikrat hru dohraje, ale o dropech. Ty padaji preci vsude. Me osobne nedela problem, ze hrajes SC. Jen koukam, jak jim proletavas rychlosti blesku
to DeathHero: neni duvod odstupovat, alespon pro me neni.. Hra neni o tom, kdo kolikrat hru dohraje, ale o dropech. Ty padaji preci vsude. Me osobne nedela problem, ze hrajes SC. Jen koukam, jak jim proletavas rychlosti blesku
Tak jsem se dívala na ty Sanders boty a jsou za tři body, tak to jsem počítala špatně Já jim dala bod jeden, jak jsem předpokládala, že budou mít.
Taky si myslím, že není důvod odstupovat, DeathHero. Mně jde hlavně o tu zábavu a o to, co si najdu. Případný výherce už je vedlejší
Taky si myslím, že není důvod odstupovat, DeathHero. Mně jde hlavně o tu zábavu a o to, co si najdu. Případný výherce už je vedlejší
HC grál: 537/516 (-21)
Chci se přihlásit na MF turnaj
Pravidla snad znas, dokud se jimi budes ridit, je vsechno O.K, vitej v klubu
@ DeadHero: hele neodstupuj...to že jedeš osvědčenej build a na sc neřeš. Příště dáš HC s nějakým funny buildem. Ale neodstupuj už jen proto že mě fakt zajímá jakej bude rozdíl mezi klasickým SC buildem a funny HC buildem. Jestli je to o rychlosti postupu a zabíjení nebo jestli je to o štěstí na dropy. A pokud máš pocit že prolítáváš hrou moc rychle proti nám, tak zpomal a procházej každou cave, každou jeskyni atd.
@ bobi: super, a jedeš hc nebo sc a jakej pojedeš build? jen pro zajímavost?
@ bobi: super, a jedeš hc nebo sc a jakej pojedeš build? jen pro zajímavost?
to bobi2187: vítej do hry a taky mě zajímá za co budeš hrát :-)
Ahoj, moc se mi líbí Váš nápad, tak se chci zeptat jestli bych se mohl přidat. Dozvedel jsem se o tom až dneska, z DII webu, jinak bych se zapojil už dřív Odpoledne bych začal hrát, ještě nemam pořádne rozmysleno za co ( laka me barbar a amazonka . Chdím do školy a tak takže bych na to mel fakt malo času ale o to větší je to motivace a hrát SP s motivací by bylo super )
super. čím víc lidí tím to bude zajímavější :-) přidat se určitě můžeš, většina lidí stejně pracuje a má jiný závazky takže si myslím že moc ani nejsi pozadu. Já jsem třeba teprve na konci 3 aktu normal :-) jinak stačí když přečteš pravidla a myslím že není problém se přidat. Jinak tady tady je odkaz na druhej topik kam můžeš psát svůj postup hrou, dropy atd. GL a HF :-)