MF turnaj podruhe

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Dragonius
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Re: MF turnaj podruhe

Příspěvek od Dragonius » 10.09.2012, 21:53 hod.

Takže ses dočkala:-) teď to tornado bude svištět rychleji :-)
Štěstí přeje připraveným...

Attia
The Butcher

Příspěvek od Attia » 10.09.2012, 21:58 hod.

já dokončil 2 akt...lvl 25, a padly hsarus botky a nějaká uniq polearma. ale ty botky potěšily k pásku :-) hlavně to že dávaj kotel AR což mi hafo pomohlo...

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 10.09.2012, 22:08 hod.

Já to dneska zakotvím zabitím Summonera...lvl 25. Itemy nějak nepadaj. Jediný co je fajn, tak že mám oba setový prsteny.

Attia
The Butcher

Příspěvek od Attia » 10.09.2012, 22:10 hod.

by se mi hodilo angelic kombo...to AR je znát když je vyšší. na to mi pomohly ty hsarus botky co spolu s páskem dávaj 250 AR per lvl. teď jdu na třetí akt ale moc se mi mezi ty malý potvory hejblavý nechce :-D už abych byl v kurast bazaru aspoň :-D

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 10.09.2012, 22:33 hod.

Mně padl dneska podruhé eth unikát :-) Ty mi tak často nepadají.

Edit: Třetí Isenharts armor :D
HC grál: 537/516 (-21)

Attia
The Butcher

Příspěvek od Attia » 10.09.2012, 22:57 hod.

mě zas padá strašně moc rare věcí co jsou eth a zároveň mají self repair...to mi nepopadalo za x měsíců, neli roků, kolik eth rare věcí s opravováním mi popadalo teď.

jinak mám lvl30 a ten ias z fana je nádhernej...konečně ten pala plátí jako zeal a ne jako ponocnej :-D jen to dmg 87-109 je nic moc...

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 10.09.2012, 23:27 hod.

nevěřil bych, že to někdy řeknu...ale...já chci Cathans armor a cathans masku! :))
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Attia
The Butcher

Příspěvek od Attia » 10.09.2012, 23:43 hod.

3 akt skoro hotovej a ani jeden bod.chybí už jen mef a mám jeho wp, ale nechám to na ráno, protože si myslím ze by mi tď nic nedal :-D za celý akt ani set ani uniq...:-(

DeathHero
The Butcher
BattleTag:DeathHero#2204

Příspěvek od DeathHero » 10.09.2012, 23:56 hod.

tak jo mam za sebou nightmare jediny co stalo za rec byly frostburny a moser stit na rezy jinak odstupuju s moji trapou nema to smysl.
Achievements: 7400 (92%)

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 11.09.2012, 00:09 hod.

Tak já si dal ještě Duriela a ten se teda mrskl přes kapsu. Hodil jsem si ho na p1, protože bych ho jináč kuchtil snad do Snídaně s Novou :D Věnoval mi setovej štít Civerb's a setový botky Sander's. Krásný 4 bodíky :) Za to na Andariel jsem byl už 6x a samá horda žlutéch a modréch nápisů :ble:

Edit: Tak Andy 7x a stále nic.

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 11.09.2012, 05:18 hod.

@Drago:Vsak ja bych se z Tebou o zkusenosti take podelil, ale nejak se nehlasis :lol:

@Mara:SC vs HC je v tomto pripade vyhoda, ale ja na zacatku nevedel, jaky bude zajem, a proto jsem nechtel a ani nemohl odradit potencialni zajemce HC only turnajem...Ikdyz i na takove mam plany (kopie planu :oops: )

Jinak je jeste hodne brzo neco hodnotit, tohle je o vydrzi, vytrvalosti, stesti, a taky o taktice...Ja tedy rozhodne nehazim flintu do zita ;)

Co se tyce me, tak me nejak ten Vas entuziasmus strhnul, sice uz skoro nespim, protoze jediny volny cas pro D2 mam na ukor spanku, ale coz :lol: Vcera jsem dokoncil A1 a zacal A2 potrestanim Ra-dementa :lol: , zatim ctyri bodiky, zadnej zazrak, zadny utrpeni, lvl 21...Dokonce jsem potkal nekde v Jailu nebo Katakombach i Lightning immune kostaka, samozrejme hra vi, ze hraju lightning amu :lol:

Tak zase dnes v noci :lol:

Edit:@Hero:Nevidim duvod, aby jsi odstupoval, neporusil jsi zadne pravidlo

Edit2: @Daemon:Ja dal za Sanders sadu 3body?To jsem musel bejt v komatu nebo co :lol: :lol:

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 11.09.2012, 06:48 hod.

to RIP: pomahate mi vsichni uz jen tim, ze sdelujete zkusenosti na foru a mate HC pribehy, kde se mnohe taky priucim, ale raisen jsem zminil, protoze ji pisu do zprav, abych nezahltil treba dotazove vlakno s prkotinami :)

to DeathHero: neni duvod odstupovat, alespon pro me neni.. Hra neni o tom, kdo kolikrat hru dohraje, ale o dropech. Ty padaji preci vsude. Me osobne nedela problem, ze hrajes SC. Jen koukam, jak jim proletavas rychlosti blesku :)

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 11.09.2012, 07:10 hod.

Tak jsem se dívala na ty Sanders boty a jsou za tři body, tak to jsem počítala špatně :D Já jim dala bod jeden, jak jsem předpokládala, že budou mít.

Taky si myslím, že není důvod odstupovat, DeathHero. Mně jde hlavně o tu zábavu a o to, co si najdu. Případný výherce už je vedlejší :D

bobi2187
Quill Rat

Příspěvek od bobi2187 » 11.09.2012, 07:15 hod.

Chci se přihlásit na MF turnaj

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 11.09.2012, 07:20 hod.

Pravidla snad znas, dokud se jimi budes ridit, je vsechno O.K, vitej v klubu ;)

Attia
The Butcher

Příspěvek od Attia » 11.09.2012, 07:51 hod.

@ DeadHero: hele neodstupuj...to že jedeš osvědčenej build a na sc neřeš. Příště dáš HC s nějakým funny buildem. Ale neodstupuj už jen proto že mě fakt zajímá jakej bude rozdíl mezi klasickým SC buildem a funny HC buildem. Jestli je to o rychlosti postupu a zabíjení nebo jestli je to o štěstí na dropy. A pokud máš pocit že prolítáváš hrou moc rychle proti nám, tak zpomal a procházej každou cave, každou jeskyni atd.

@ bobi: super, a jedeš hc nebo sc a jakej pojedeš build? jen pro zajímavost?

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 11.09.2012, 08:10 hod.

to bobi2187: vítej do hry a taky mě zajímá za co budeš hrát :-)

Andario
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Andario#2444

Příspěvek od Andario » 11.09.2012, 08:40 hod.

Ahoj, moc se mi líbí Váš nápad, tak se chci zeptat jestli bych se mohl přidat. Dozvedel jsem se o tom až dneska, z DII webu, jinak bych se zapojil už dřív :) Odpoledne bych začal hrát, ještě nemam pořádne rozmysleno za co ( laka me barbar a amazonka :). Chdím do školy a tak takže bych na to mel fakt malo času ale o to větší je to motivace a hrát SP s motivací by bylo super :))

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 11.09.2012, 08:42 hod.

Ahoj, klidně se přidej :-) Čím víc nás bude, tím lépe.

Attia
The Butcher

Příspěvek od Attia » 11.09.2012, 08:44 hod.

super. čím víc lidí tím to bude zajímavější :-) přidat se určitě můžeš, většina lidí stejně pracuje a má jiný závazky takže si myslím že moc ani nejsi pozadu. Já jsem třeba teprve na konci 3 aktu normal :-) jinak stačí když přečteš pravidla a myslím že není problém se přidat. Jinak tady tady je odkaz na druhej topik kam můžeš psát svůj postup hrou, dropy atd. GL a HF :-)

Odpovědět

Zpět na „Turnaje“