Farmení plánků
jako nejvýhodnější cestu na plánky jsem chodil A3 quest Heart of Sin - Second heart. Od wp dojít k Cyndae, pokud není 5nv tak keep 1 nebo 3 blízko waypointu bývají elity. Zabít pavouka, pak Asmodana. Jít A4 po Rakanotha. Je to cca 10elit, 4 bossove z nichž 3 dropujou plánek - Cyndaea, Iskatu, Rakanoth.
Nebo máte někdo lepší trasu?
Nebo máte někdo lepší trasu?
Re: Farmení plánků
Maghda je rychlejsi. Stacky valoru naberes celkem rychle u WP, tak muzes hned vlitnout na ni.
no to sice je rychlejší ale kam dál od ní... . Buď půjdeš dlouho nebo musíš restartit hru...
Včera jsem chodil Gnoma a dobry a rychlý.
-
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Firius#2998
Quetak: Kde jsi příšel na to, že istaku hází plánek?
These plans (excluding the chest piece) will drop randomly in the world and have a chance to drop off the following bosses when you have 5 stacks of Nephalem Valor:
Skeleton King
Spider Queen
Maghda
Zoltun Kulle
Ghom
Cydaea
Rakanoth
Izual
Já tam Iskatu nevídím, ale kdyžtak mě oprav
These plans (excluding the chest piece) will drop randomly in the world and have a chance to drop off the following bosses when you have 5 stacks of Nephalem Valor:
Skeleton King
Spider Queen
Maghda
Zoltun Kulle
Ghom
Cydaea
Rakanoth
Izual
Já tam Iskatu nevídím, ale kdyžtak mě oprav
No takže ti může dropnout i z moba. Kamošovi dropl. Tam je navíc šance s bosů.These plans (excluding the chest piece) will drop randomly in the world
- RipperOwen
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:RipperOwen#2330
mne Istaku dropol uz 2 plany. konkretne amulety int a vit.
btw tie amulety craftene su masaker.ja som vykraftil uz 2-3 co by mali na AH hodnotu min. 50 mil+
btw tie amulety craftene su masaker.ja som vykraftil uz 2-3 co by mali na AH hodnotu min. 50 mil+
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Se mate ja budu muset resit pc, haze me bsod, takze planky se odkladaji.:-D
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Sice tam Iskatu není psanej, ale co chodim mp10 tak mi dropuje na 90% plánek. Je to lepší než chodit jednoho bosse dokola, protže je potřeba zabít na tři plánky místo 15ti elit jen 10, akorát asmodan trochu zdrží, ale není to nic strašnýho.
OMG tak odkaď všude ty plánky padaj když tu říkate že pada i z ISKATU a z AZÍKA
co to zase je za neinformovanost v patch notes. achhhh
co to zase je za neinformovanost v patch notes. achhhh
z asmodana nepadá. Podle mě padaj z každýho bosse krom komě bossů co jsou na konci aktu.
No u nich je to garantovaný drop dle MP, ale padnout může teoreticky z každého moba ne?
Farmení plánků
Jj mě padnul z normální mobky
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tak ale jsou dmnti ?! Napisou info jak je mozne ziskat planek a z kterych bossu pada a pak to pada i z normal mobu ?!
Ted po dlouhe době me vážne blizz nasr*l
Ted po dlouhe době me vážne blizz nasr*l
- Speedy.hvr
- Fallen Shaman
Včera taky padnul plánek na ramena kolegovi z obyč mobky takže nevím kde udělali soudruzi v USA chybu já se vcelku ničemu už nedivím a prostě hraju
nevím co řešíte, je to plánek jako každej jinej takže může padnout kdekoliv, jen z bossů má určitej zaručenej drop. Jestli se vám to zdá jako tak strašnej boost dropu plánků tak je běžte farmit na obyč moby
Přesně jak říká Quetak. Navíc v patch notes je napsáno, že padají normálně a mají zvýšenou šanci (nebo garantovanou) u bossů (viz. seznam v patch notes), když máte 5NV.
Teď jsem koukal na AH a cena plánků samozřejmě raketově klesá=většina stojí pár drobných
proč by to sem nepatřilo? bavíme se o předmětech - pláncích