Spirit Stone - aneb, která legendárka vám padá nejčastěji
Jen tak pro zajímavost, jak často vám pada tahle legendárka?
Mě poslední dobou každý den a někdy aji 2x
Nebo se ,, pochlubte " co padá nejčastěji vám
Mě poslední dobou každý den a někdy aji 2x
Nebo se ,, pochlubte " co padá nejčastěji vám
Re: Spirit Stone - aneb, která legendárka vám padá nejčastěj
No, tak druhá, cca 10 min. po sobě
tj dobry me zase padaji vyhradne boty a to fire walkers, ani jednou mi nepadly ice climbers a pak mi taky furt pada mojo s tou zabou , posledni roll stal vylozene za to dmg 43-58
No, tak fire botky padaj taky celkem často, ale to mi tak moc nevadi, třeba spadnou lepší než mám
Ice botky taky ještě nespadly
Ice botky taky ještě nespadly
Mě nejčastěji padá 1 Hand Crosbow.... nemá smysl ani sbírat
Nebo Frost burny
Nebo Frost burny
1h crossbow = napr. calamity nema smysl brat? ty si blazen
Tak dnes opět 2x spirit stone, ale dnes změna, 1x legen a 1x set :-D
Take nejcasteji dropuji helmu pro Monka. Asi jich je na aukci nejmene, tak je potreba tim trosku obstastnit hrace. Samozrejme je to automaticky Brimstone
Nadseni z dropu legendarek se spise promenilo v nasranost, kde prodejna vec se objevi tak v 1/10 pripadu.
Nadseni z dropu legendarek se spise promenilo v nasranost, kde prodejna vec se objevi tak v 1/10 pripadu.
Nesnášim Wandky... Dobře hraji sice Wizzarda , wandku bych rád nosil ale proč mi proboha z 10 wandek nespadne jedna topova co bych aspon nosil
Když vidim určité legendáry na zemi tak jsem spíše na*ranej než štastnej
Když vidim určité legendáry na zemi tak jsem spíše na*ranej než štastnej
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Kdyby radsi u legendarek byl jen otaznik, takhle to ani nesbiram, kdyz clovek vi co to je.:-)
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Peckoslav#2167
když to vůbec nepadalo, tak si stěžujete, když to padá tak si taky stěžujete.. ach jo.
Já jsem za každý Madstone vděčný. Vždyť, kdo vám dá zdarma brimstone?
Já jsem za každý Madstone vděčný. Vždyť, kdo vám dá zdarma brimstone?
Mě to padalo pořád a padá to více méňě pořád ale tak kruci farmim A3 Mp1-2 a padne mi 59-60 legenda ? to má padat na hellu ne na infernu. Nejsem nasranej když mi padne 63 legenda ze spatnyma statama.I ta se da prodat .Ale co se 60tkouvou legendou. Rozlozim hned ! :-D a o zbranich do 62lvlu se nema smysl ani bavit :-D
Stiznost bych videl hlavne v tom, ze oznaceni "Legendary" si spoustu veci skutecne nezaslouzi. Stale nechapu co je treba legendarniho na Ivory Tower?
Tak ono i v D2 si mel jakoby crapovy legendary sety ale dali se vice mene pouzivat do vydani datadisku .Jenomze presne k cemu uz tedkon je nepouzitelnej Ivory tower.Jenom k zaplacnuti dalšího setu k nicemu ?! Já většinou nepoužitelný legendy dávám na alty.Samozdrejme pokavad se daj ty itemy pouzit.jinak rozkladam vsecko. Jenomze k cemu mi jsou surky na legendarni itemy kdyz mi za boha za 600Hod played mozna vic nepadl ani jeden planek na legendarni vec ??!!!
Padl vám někomu plánek na legendárni item ?!
Padl vám někomu plánek na legendárni item ?!
Gladiator's Gauntles , Frostburny , Spirit Stone a taky neustále Strongarm Bracer's ..
Strongarm Bracer's - ty se aspon s dobrým rollem daj používat :-)
No tak moje skore
brimstone: 129 ( vse ze salvage)
legen. plánek: 0
brimstone: 129 ( vse ze salvage)
legen. plánek: 0
Ja legendarni (vlastne setovy) planek nasel. Bylo to pred par dny v Act 3 Inferno na MP3.
Jenze to melo jeden zadrhel. Ten planek totiz vyrabi setove veci pro lvl 45. Takze jsem nejak nepochopil smysl, proc mi takova vec padla na infernu. Planek jsem za 1,5 milionu prodal.
Osobne jsem se ptal tak 10-15 aktivnich hracu a NIKDO z nich planek take nedropnul. Nicmene verim, ze prave patch (at uz ten nejblizsi, ci nejaky po nem) prinesel vylepseni craftingu a i vice planku. Pak to zacne davat smysl
Brimstonu mam 1400. Koupil jsem je a cekam, zda investice vyjde, ci prijdu o 40 milionu )
Jenze to melo jeden zadrhel. Ten planek totiz vyrabi setove veci pro lvl 45. Takze jsem nejak nepochopil smysl, proc mi takova vec padla na infernu. Planek jsem za 1,5 milionu prodal.
Osobne jsem se ptal tak 10-15 aktivnich hracu a NIKDO z nich planek take nedropnul. Nicmene verim, ze prave patch (at uz ten nejblizsi, ci nejaky po nem) prinesel vylepseni craftingu a i vice planku. Pak to zacne davat smysl
Brimstonu mam 1400. Koupil jsem je a cekam, zda investice vyjde, ci prijdu o 40 milionu )
Sorry že jsem přešel trožku na plánky ale trožku to stím souvisí.
Ono zeptam se blbě ale jsou vůbec nějaké setové či legendární planky na 60+ ?! já vubec nevidim žádnou perspektivu v BS. Využitelnej je pouze JWL i když v rámci mezí .A vůbec vyplatí se vyrábět ty lowl lvl bs legendárky? dá se na tom vydělat ?!
Ono zeptam se blbě ale jsou vůbec nějaké setové či legendární planky na 60+ ?! já vubec nevidim žádnou perspektivu v BS. Využitelnej je pouze JWL i když v rámci mezí .A vůbec vyplatí se vyrábět ty lowl lvl bs legendárky? dá se na tom vydělat ?!
Legendarky ci setovky z nizsiho levelu se nevyplati. Odpovedi je: "Reduced Level Requirement". Asi nema smysl rozepisovat co tim myslim.
Vyrobene legendarky 60+ jsou dost casto k nicemu. Kdyz se podivas na to, ktere predmety se nyni daji craftit, tak zjistis, ze se nic z toho dlouhodobe nevyplati.
Vyrobene legendarky 60+ jsou dost casto k nicemu. Kdyz se podivas na to, ktere predmety se nyni daji craftit, tak zjistis, ze se nic z toho dlouhodobe nevyplati.