Ake su najcennejsie vlastnosti predmetov?
Ake vlastnosti vam najlepsie predavaju predmety na AH?
Nemyslim teraz take klasiky ako atack speed, staty, ale nieco extra.
Nemyslim teraz take klasiky ako atack speed, staty, ale nieco extra.
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
Re: Ake su najcennejsie vlastnosti predmetov?
Ono de taky o to, že když budeš mít na itemu jenom allres a zbytek nějaký blbosti, tak to stejně má malou cenu. Vždycky tam musí být třeba Vit a další stat.
GF a MF jsou idealni, protoze to vetsinou kazdej prevlika na campeni, takze i sebevetsi crap prodas (ne za moc, ale zato okamzite).
Jinak je to vzdycky bud o kombinaci uzitecnej vlastnosti, nebo o extremni vysi alespon jedne z nich.
Jinak je to vzdycky bud o kombinaci uzitecnej vlastnosti, nebo o extremni vysi alespon jedne z nich.
Já bych řekl, že jak armor nemá + all resist, tak je to téměř neprodejné.
Asi tak.Last_Elf píše:Já bych řekl, že jak armor nemá + all resist, tak je to téměř neprodejné.
Musi to mit res.all, nejaky primarni stat na dmg (dex,str,int) a vitalitu. Jak to ma res.all + primarni staty na dmg, ale nema to vitalitu, tak uz se to prodava hure pokud to nema ty staty treba na 200+ apod. (podle slotu).
Není pravda, že je potřeba k dobrému prodeji pouze all resist. Pokud chcete opravdu jet na resisty a díky nim přežívat, tak je potřeba alespoň 600 +. Navíc spousta postav dostává IK i přes vysoké resisty, takže bych klíčové staty i pro méně odolnější postavy viděl spíše zejména v + armor, + hlavní útočný stat, + vitality. Také se většinou lépe dají prodat věci se sockety, ještě lépe tyto prodáš, pokud mají další obstojné statistiky navíc. U bot je kromě klasických statů zlatým dolem + movement speed %. Další hodně žádanou vlastností u všeho možného je health per second regen.
Případně vysoký "Life per hit" zvláště na zbraních s vyšším DPS ..To se prodá za královské sumy..
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:goldeagle#2259
Life on hit je pro Witch Doctora a Wizarda ouplně na pytel (u WD s flusackou snad ani taky nefunguje), na infernu mi více pomoh Life after kill a life steal je tak malej, že jsem nepoznal jestli funguje nebo ne. Tímto tedy varuju, mě tato zkušenost stála asi 700 000.
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
life steal je dobry stat, ale je zavisly na damage. Cize pokial ustedrite niekomu damage 30 000 tak na normal obtiaznosti dostanete 780 life (ak je steal 2,6%), ale pozor!! na inferne uz len cca 0,5% t.j. 150 life!! preto ak mate na inferne damage 300 000 tak potom je to uz iny pribeh.
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
ale funguje, len na inferne je o 80% ponizeny efekt (na hell o 60%) preto to nebadat pri malom damageu.Gold Eagle píše:Life on hit je pro Witch Doctora a Wizarda ouplně na pytel (u WD s flusackou snad ani taky nefunguje), na infernu mi více pomoh Life after kill a life steal je tak malej, že jsem nepoznal jestli funguje nebo ne. Tímto tedy varuju, mě tato zkušenost stála asi 700 000.