Nikde som tu nenašiel tému o setoch. Nie je niekde zoznam, aké sety sú pre aké postavy a čo všetko obsahujú ? V AH som niečo našiel, ale neviem, čo je pre koho a predávajú sa za milióny zlatiek

me padla vcera nejaka setova tal rasha helma, takze i padaji.Studna píše:Ohledně setu, padaji set věci v D III tak jako v D II, nebo je to čistě o koupeni receptu za bambilion zlaťáku a potom si ho mužu sám ukout. děkuju za odpověď.
3 act hellu ještě nic neni, ja mam 2 postavy na infernu a celkem padly 3x legendary, zadna setovka a několik receptůDadakk píše:jsem v Hellu Act 3 a jeste mi nevypadnul ani jeden recept a ani jeden setovy item.. Ostatne stejne jako legendary... padla mi jedna s*it v normalu.. od te doby nic...
Ja som pre DH kúpil nejaký set pre level 41 alebo 42 a vydržal mi až do levelu 60. A kus stál 50-100 k...Smash píše:tie bonusy ani u DH zdaleka nevyvazia tie srackove staty ktore maju jednotlive casti. O monkovi a barbarovi ani nehovorim....to si moze obliect len nejaky metrosexual zalozeny na image