Enchant - náhoda nebo něčím řízený algoritmus
Mám dotaz, není to cry post. Nemáte zkušenosti s enchantováním takové, že občas i když je u daného statu např. 5 možných vlastností, nenatočíte byť v nejmenší hodnotě požadovaný stat na 30 pokusů (x2 vlastnosti na roll)? Toto se mi stalo dříve 2x, pak jsem item radši zahodil. Aktuálně něco podobného u Andarielky (je tam statů více). Jsem téměř na 1,5M za roll a požadovaný ctit (je v seznamu) se neobjeví.
- Darkness
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:LeonardoCA#1772
Re: Enchant - náhoda nebo něčím řízený algoritmus
Nahoda, a prijde mi, ze i kdyz meli fixnout to, ze se v nabidce objevuje stejna hodnota, tak to moc nefixli, i po patchi se mi nekolikrat stalo, ze mi to nabidlo to same 2x 

The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
ano i me se stalo ze se mi nenarolloval socket z 5ti nahodnych afixu ani po x desitek upravach
btw taktez vcera se mi v nabidce zobrazil stejny skill se stejnou hodnotou..
btw taktez vcera se mi v nabidce zobrazil stejny skill se stejnou hodnotou..
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
Jo jo takovou radost jsem mel z SoJ a ted jsem rad ze se mi asi po 15 pokusech podarilo narollovat a pak vytahnout CHD na 29 a ted 32.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- babacho
- Burning Soul
Chtěl jsem se vá zeptat jestli máte zkušenosti s enchartem u předmětů když se vám naroluje slušný roll - konkrétně u mne na amuletu 88% CHD, ale chcete ještě vyšší, je šance že se dostanu v tomto konkrétním případě výš, přes 90% a nebo to už nemá cenu honit. Já jsem do toho amuletu narval desítky gemů a FS a jsem stále na těch 88%. Jakou máte zkušenost? Není lepší hledat lepší amulet /kadala/ a na ten starý se vykašlat?
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Spatnou.... Někdy to uděláš napoprvé a někdy snad nikdy....
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
Mne se vcera "povedlo" rolnout na amuletu asi za 10 pokusu CD 56% a za dalsich 13 ho zvysit na 60% 

The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

-
- Fallen Shaman
a to je skoro zadarmo 
Necituj předchozí příspěvek-Kuki

Necituj předchozí příspěvek-Kuki
me se povedlo u amuletu CHD 100% (jeho mozne maximum) asi na 15 pokus. Stesti jak sviňa. 

Mě se povedlo ve středu u amuletu CD 100% hned na první pokus
myslel jsem že mě šlehne

- babacho
- Burning Soul

Tak asi na 50. pokus se ta prsatka pochlapila a dala mi pořádný roll. A jako závdavek jsem v tom rauši, když jsem to viděl, rollnul botky na 497 int. a to bylo jenom za nějakých 80.000 goldů.

-
- Doom Knight
- BattleTag:Ficek-2914
Posledně jsem za 37 rollů dopstal max 57% CD (amulet) teď jsem dropl další tak jsem zkusil a první otočka 99% 

Hardcore paragon 705 Softcore paragon 662
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
Já včera dělal na offhandu snížené cooldowny,, nabízelo se mi všechno možné, pořád dokola, ovšem cooldowny nikde, dostal jsem je tam až kdo ví kdy a to jen 5%, podruhé mi to nabídlo zase jen 5%, ostatní nabídky jsem měl několikrát
Stejně tak mám pocit, že např. CD na amuletu se objevuje méně často, než ostatní věci, ty tam lezou furt.
Cena enchantu už byla přes 3M a sežralo mi to veškerý žlutý matroš a většinu modrého, no to byl zase kšeft před spaním

Cena enchantu už byla přes 3M a sežralo mi to veškerý žlutý matroš a většinu modrého, no to byl zase kšeft před spaním

jojo roly CHD na amuletu to je zlo, ja to huntil asi na 100pokusů a to jste měli vidět jaké rituály jsem dělal než jsem to zmáčknul...pak říkám poslední pokus a nic, tak říkám ještě jeden a houby atd
jo jednou jsem dokonce naklikal IDDQD než jsem to odbouch 

Tak si musím taky trochu postěžovat. Na SoJi jsem dal dalších 100 pokusů, celkově už skoro 200 a stále nemám 8% CDR. Začíná to být už dobrá smůla. 5%, 6% i 7% CDR už jsem viděl dohromady cca 12x. 6% ChC jsem viděl už asi 5x. ChD jsem dal 40%+ už více než 10x a to i jednou 50% a několikrát 47-49%.
Už jen těch 5%, 6% a 7% CDR tolikrát a přitom ani jednou nedostat 8% CDR, tak to je 3% šance. A mně se to povede...
Už budu mít ale brzo pokoj, protože mám ametysty na posledních pár pokusů a pak dojdou, takže bude asi na dlouho 7% CDR.
Už jen těch 5%, 6% a 7% CDR tolikrát a přitom ani jednou nedostat 8% CDR, tak to je 3% šance. A mně se to povede...
Už budu mít ale brzo pokoj, protože mám ametysty na posledních pár pokusů a pak dojdou, takže bude asi na dlouho 7% CDR.
Je to strašná haluz, já na Leoric amulet 90% CritDmg na druhej pokus. Na brancerech elemental 20% asi 3 pokus. Rukavice TaT 45% CritDmg napoprvé a u RoRG už mám cca 90 neúspěšných pokusů na CritChance :/.
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !