Slusny drop pochlubte se :-)
A jéje ELITA se ozvala
Re: Slusny drop pochlubte se :-)
ale tak tu ma mozno aj pravdu... mne nedavno droplaa ta WD helma s tiez dobrymy statmi, 250int, nejaka vit, cez 60 AR, 12% life, 130mana, socket... pozeral som na AH a cena par M... potom som len tak pozrel kolko stoji nieco podobne ale s crit chance miesto AR... a to uz slo do stoviek milionov, jedna z 5.5 tam bola tusim za 350 alebo kolko... no a ked si zoberes ze pokial mas na nej CC, uz nic ine mat nebudes... tak pri memphe s nizsim int, do 200, mas este okrem CC (ktore teda bude kusok nizsie), 8-9% AS a 70+ AR a s cenou, teraz neviem presne, ale medzi 200-300M? jedine ze by teda v prospech tej WD helmy hral ten mana bonus, to uz neviem ako na tom je WD v tomto smere
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Reptile#2445
poviem to tak, ze mozno v plnom sete sa oplati, ale ako samostatna helma nie.
To jsou mi zase erudovane posty panove.. Nebudu to sahodlouze obhajovat ale pro mne jako WD s mym buildem mempo neni vyhodnejsi
Mempo je tak dobre na CM wize nebo WW barba apod.. U WD tim ziskam maximalne na oko vyssi dps a jako bonus problemy s mana regenem na vyssich mp
Nemluve o cene mempa s 6%CC za to mam gear jako malinu a ne jednu rohatou helmu
Jinak jeste ad ReptileSVK@
reakce na post pode mnou.. Momentalne farmim mp4 a myslim ze s mempem by to bylo o dost horsi kdyz si vezmes ze behem 2 kliku acid+medved prijdes o 312 many tak je pro WD skoro nutnost mit na vyssim mp komplet zunimasu
Mempo je tak dobre na CM wize nebo WW barba apod.. U WD tim ziskam maximalne na oko vyssi dps a jako bonus problemy s mana regenem na vyssich mp
Nemluve o cene mempa s 6%CC za to mam gear jako malinu a ne jednu rohatou helmu
Jinak jeste ad ReptileSVK@
a nejlip jeste att speed na rukavicich + amul + ringy +innas temperance/lacunis ze a jako bonus rychla zbran treba manajumas carving knife Hral jsi nekdy za wd vubec ? Parada ze ti pak sviti v kolonce dps 300K ale k cemu to kdyz soul harvest/acid jsou vetsinou o jednom hitu kde je att speed vis k cemu a takovi zombie bears daji mane pekne zabrat takze s takovym att speedem a mempem tu manu vystrilis za jednu sekundu a pak muzes akorat cumet na ty mobyvysledy damage je omnoho slabsi ako kombinacia mempo, tal raska chest a wiching
reakce na post pode mnou.. Momentalne farmim mp4 a myslim ze s mempem by to bylo o dost horsi kdyz si vezmes ze behem 2 kliku acid+medved prijdes o 312 many tak je pro WD skoro nutnost mit na vyssim mp komplet zunimasu
Naposledy upravil(a) coyd dne 09.01.2013, 12:14 hod., celkem upraveno 1 x.
Pokud budete chtít mít top equip tak se stejně dostanete do fáze kdy budete AS shánět ať je char jakej chce. Pro dmg na jeden spell to sice není důležitý, ale až budete chtít hrát vyšší mp tak to pravděpodobně na jeden spell už dávat nebudete a tam poznáte, že AS potřebujete, protože dát tři acid cloudy za tři sekundy nebo tři za dvě sekundy bude obrovskej rozdíl (beru při zachování cc,cd,atd...jen s AS navíc), bude vás to stát pořád stejnou manu ale dáte to o 50% rychlejc. Na mp1 je to samozřejmě jedno,ale přeci nebudete hrát mp1 navždy.
No jasně že od určité úrovně gearu chceš mít na věcech skoro všechno a čím víc, tím líp. Ale pro WD je takováto TOP zunimasska fakt lepší než Mempo. Mě tam chybí jen vyšší armor...
Zunni se skoro jako jedinej vyplati komplet mozna jeste monk, 20 regen je fakt znat vcera jsem zkousel u meho sundat helmu(mam obyc gear) za andarielku, a byl jsem nestastnej ten set zvladne udzet medvedy skoro nonstop i acid
Tenhle wd chodi MP10 a taky ma set http://us.battle.net/d3/en/profile/Trib ... o/16111767
Jak to tak sleduju tak je moznost pro wd bud set nebo hrat sacrifice
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Guru ... hero/57280
Tenhle wd chodi MP10 a taky ma set http://us.battle.net/d3/en/profile/Trib ... o/16111767
Jak to tak sleduju tak je moznost pro wd bud set nebo hrat sacrifice
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Guru ... hero/57280
-
- Zhar the Mad
tak ako koli + 150 mana je to o nicom. radsej uz Visage of Giyua, kedze ma aj all resist aj mana regen.
Sorry reptile ale jsi trosku mimo misu chlape.. Nejenom +150 mana ale zkus si procist bonus za komplet set a zjistis ze ten regen je dokonce lepsi nez s visage of giyua +10 mana za kazdy kill.. visage jsem mimochodem pouzival do doby nez jsem nasel zuni a reknu ti ze rozdil je fakt obrovsky.. Nemam moc rad kdyz nekdo komentuje neco co asi ani sam nehral/nezkousel
-
- Zhar the Mad
tak witch doctor je moja jedina postava, takze ju ovladam dokonale. Keby si cital lepsie videl by si, ze som pisal pokial nemas kompletny set je helma sama o sebe onicom.
pokial rollne CC, uz nemoze rollnut +armor nie? ci to bolo take prianie z tvojej strany, ze by mohla mat vyssi armor v zaklade?Nekronaut píše:Ale pro WD je takováto TOP zunimasska fakt lepší než Mempo. Mě tam chybí jen vyšší armor...
Ano přání. Snažím se držet armor na určité úrovni a tohle by mi ho dost kazilo...proto mám tak rád Tal Rasha helmu, navíc se mi fakt líbí
Reptile http://eu.battle.net/d3/en/profile/Rept ... ro/2754179 to je on ten tvuj wd ? Zajimavy build bez jakehokoli aoe skillu a medvedi s pierce the veil to musi byt pro manu jako kdyz vylejes kybl s vodou .. Ale asi ti to tak vyhovuje jinak bys to nehral Kazdy at jede co ho bavi. Navic jsme tu zasrali forum o dropech debatou o tom jestli je mempo lepsi nez zuni maska
sorry že sa sem pripájam o tejto debate, ale nedá mi nereagovať na tento post...To jsou mi zase erudovane posty panove.. Nebudu to sahodlouze obhajovat ale pro mne jako WD s mym buildem mempo neni vyhodnejsi
Mempo je tak dobre na CM wize nebo WW barba apod..
Sám hrávam CM Wizarda a myslím si že je tam vždy lepšie mať helmičku s APoC a prípaden s CC ako hlavný stat používať AS, síce to navýši rýchlosť, no o APoC prísť CM Wizard nemože...Ak poznáš nejakú helmičku kde je AS s APoC a LOH tak povedz, rád by som si ju obstaral
Myslím si že lepšou voľbou ako Mempo je Storm Crow...Osobne som ešte nevidel CM Wizarda s Mempom...
------
Aby to nebol až taký veľký Off topic, tak sa pripojím aj ja, síce nič užitočné mi nepadlo, no prednedávnom mi padlo Blackthrones brnenie, nič moc no keď neprší aspoň kvapká....niekedy je to aj 4-5 vecí za Paragon, niekedy menej, no nič s toho sa nedá poriadne predať :( škoda, budem musieť hrať ďalej a dúfať v dobrý drop
obcas jeste padne neco pouzitelneho
osobne bych to salvagnul, rozlozil jsem jich uz desitky
5-9 mil. bys mohl dostat, podle stestimafian89 píše:Za kolik by jste to štřelili?
- sensation86
- Gorebelly
- BattleTag:Sensation86#2551
Tak mi po cca 14dnech padlo zase neco pekneho...
Amulet 60level ale s krasnymy staty...
107dexky
117inteligence
attackspeed 8%
sance dmg 54%
a crit sance 9%
Tak snad se to dobre proda dal jsem jej za 100m na BID...
Amulet 60level ale s krasnymy staty...
107dexky
117inteligence
attackspeed 8%
sance dmg 54%
a crit sance 9%
Tak snad se to dobre proda dal jsem jej za 100m na BID...
-
- Zhar the Mad
skoda toho crit damage. podla mna tak maximalne 70 milion