Slusny drop pochlubte se :-)
Pochlubte se spíš největším vašim failem při prodeji. Můj fail:
Prodáno za 4 500 000. No co už.
Prodáno za 4 500 000. No co už.
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Re: Slusny drop pochlubte se :-)
Ses uklikl?
To.ma nekdo vanoce.:-D
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
To.ma nekdo vanoce.:-D
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
To je tak, když máš v báglu 2 a hodíš tu špatnou Ale bylo mi divný, že se tak rychle prodala.
Nič som neprerobil, práve naopak Momentálny kurz pri predaji je 0.25€ za 1 mil. Za 900m by som teda pri predaji goldov mal za to 225€. A teraz poplatky pri predaji goldov - 225 - 33,75(15%) sa rovná 191,25€ - 29,69(15%) to je 161,56€. Mempo ktoré som kúpil za 900m som predal na RMAH za 250€. Teda 249,99(tak som to predával) - 1 - 37,35(15%) sa rovná 211,64€..Teda nieže som prerobil ale pri celkom podarenom flipe som získal ešte 50€ navyšefuxicek píše:rylliah jaky je ted kurz, ze se ti vyplati vymenit 900 mio goldu za 220 eur? me vychazi, ze jsi timto krokem prodelal cca.20 euro, ale pocitam asi se spatnym kurzem.
S4 Monk 1100+
Tady už budu opatrnější při prodeji
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
akoto, ze ti padne echoing a potom skorn? kde farmis a s akym paragonom?
90% času MP 1-2, Act 3. Paragon 53, gear bez MF mimo followera a kousku zatoulaného statu na některém z itemůReptileSVK píše:akoto, ze ti padne echoing a potom skorn? kde farmis a s akym paragonom?
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
a klasicky chodis kade tade vcetne azmodana? ci len 5x NV a keywarden?
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
Alaman: Tak to LOL jako, ty dropneš jednen z nejvzácnějších předmětů se super statama a prodáš to za prdlačku. A hned vzápětí máš znovu jeden z nejvzácnějších předmětů se super statama??? Si děláš snad pr*el ne? Já farmím též MP2 A3 od nevidim do nevidím a jediné, co mi padne je Wizard hat legendárka či občas Spirit stone pro zasmání
Ale jinak velká gratulace.
Ale jinak velká gratulace.
bud v klidu ten skorn neni nic vzacneho, ale za par mega se to proda.
jj ... nic moc ... cca 500 mil.fuxicek píše:bud v klidu ten skorn neni nic vzacneho, ale za par mega se to proda.
tak to koupi jen peknej blazen, ja mam skorn 1250 a ty same vlastnosti a stal 10 euro, ze by to ta stovka tak vyrazne prodrazila?
Rozhodně nemám patent na rozum, ale zadej ty staty do AH. Třeba se mýlím, ale se mnou dalších X. Pravda neprodal jsem zatím, třeba ani neprodám.fuxicek píše:tak to koupi jen peknej blazen, ja mam skorn 1250 a ty same vlastnosti a stal 10 euro, ze by to ta stovka tak vyrazne prodrazila?
EDIT: dej odkaz na tvůj char, mrknu na tu co máš
http://eu.battle.net/d3/en/profile/fuxi ... ro/5229528
stal me 10 euro, na GAH jsem se ani nedival, primarne prodavam na RMAH, treba opravdu ta stovka udela s cenou zazrak, s damage vsak jiz nikoliv.
stal me 10 euro, na GAH jsem se ani nedival, primarne prodavam na RMAH, treba opravdu ta stovka udela s cenou zazrak, s damage vsak jiz nikoliv.
koukejte obcas do leveho sloupce pod nickem na forku. Vetsinou tam vseci maj battletag podle ktereho si kohokoliv najdete pokavad se za sebe nestydi jako nekteri trollove :-)
Děkuju za upozornění, ale tzv Pepa#4687 má ve skutečnosti BT fuxicek#2233. To je pak těžkýesopeso píše:koukejte obcas do leveho sloupce pod nickem na forku. Vetsinou tam vseci maj battletag podle ktereho si kohokoliv najdete pokavad se za sebe nestydi jako nekteri trollove :-)
no jo, ale je tam napsane ze tam mam napsat pepa.........., tak jsem to tam napsal ze? :-)
DMG je cca +11K. Na jeden item to není zas taková hrůza.fuxicek píše:http://eu.battle.net/d3/en/profile/fuxi ... ro/5229528
11K je dobrej boost když už máš slušnej gear...
no to je prave to, ja bych treba za boost 11k nedal 500 micu, ale nekdo treba jo.
edit: tak to vypada, ze jsem jen velice dobre koupil, kousky podobne memu startuji na 35 eurech a opravdu tam ten skorn je za 500 micu
edit: tak to vypada, ze jsem jen velice dobre koupil, kousky podobne memu startuji na 35 eurech a opravdu tam ten skorn je za 500 micu