Slusny drop pochlubte se :-)
Po včerajšej radosti z TR chestky mi dnes padol najlepší drop odkedy hrávam D3 (čiže od vydania) Čo myslíte hodiť to rovno na RMAH alebo predávať za goldy ? A cena ? Na AH vela takých EF nie je. Som síce barb ale taký kúsok si nosiť nedovolím
S4 Monk 1100+
Re: Slusny drop pochlubte se :-)
Gratulace
a btw
a btw
To je jedna z největších blbostí, co jsem kdy slyšelRyliah píše: Som síce barb ale taký kúsok si nosiť nedovolím
- Azazelík
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Azazel#2270
myslim,ze tato echo sa instatne preda za 250 €
a v goldoch je cap na 2 mld takze zvaz kde to budes predavat
v goldoch je cap aj na buyout ?
JJ je tam cap 2 mld. Ináč v cene 2 mld tam boli aj lepšie kúsky ako tá moja nepredané tak som to hodil za 1,7mld. Predalo sa behom 5 minút.. Možno by som dostal aj viac.. Idem tie goldy otočiť cez RMAH, bude z toho o dosť € viac ako keby som to predal za 250 na RMAH
S4 Monk 1100+
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
A nebo si pockej esi nejakej patch zvedne ceny goldu.....byt to aspon na 1euru....hmmmm
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Tak to teda hej Aj keď pochybujem že cena goldov pojde nejak výrazne hore.. možno až ked príde PvP patch, ale to je v nedohľadne..Idem to flipnúť za itemy na RMAH, ušetrím tak peknú čiastku aspoň za tie poplatky
S4 Monk 1100+
Za tu echo ti KingKongor nebo někdo z téhle sorty hráčů dá víc, než 2 miliardy, takže nic neuspěchej. Kdybys to prodal na AH za max, dostaneš jen 1,7 miliardy.
Jo a ještě k tomu nošení - taky bych to nenosil, kvůli tomu fearu. Za goldy, které získáš z prodeje si budeš moci pořídit lepší vybavení ve více slotech, které tě boostne víc, než jeden extra item.
Jo a ještě k tomu nošení - taky bych to nenosil, kvůli tomu fearu. Za goldy, které získáš z prodeje si budeš moci pořídit lepší vybavení ve více slotech, které tě boostne víc, než jeden extra item.
Ja som ho už predal za 1.7mld. Neviem či by som za to dostal viac ako 2 mld. Hovorím, včera keď som pozeral na AH boli tam ešte lepšie kúsky od toho mojho za 2 mld a nepredané. Takže neviem, možno som sa unáhlil ale nevadí, aj tak je to pekná suma. Goldy mi nejak extra netreba, výbavu už mám viac ako dobrú a investovať stovky miliónov za menší boost nemienim. Za 900m z toho predaja som kúpil 200 str 5,5 crit chance, 12% life Mempo, ktoré som obratom predal na RMAH instantne za 250€. Z ďalších 500m som kúpil trochu slabšie EF, ktoré teraz predávam na RMAH, počítam že sa predá za 140€+.. A zvyšok investujem do gearu. Takto ušetrím ďalších 13% keby som predával goldy rovno za eura, nehovoriac o tom že že pekných pár € som dostal naviac už len podareným flipom na RMAH. Skúste si to prepočítať
S4 Monk 1100+
- sensation86
- Gorebelly
- BattleTag:Sensation86#2551
Konecne i me neco padlo co stoji trochu za zminku vcera z elity padly setovy kalhoty pro Dh...
180vit
94dex
12moment speed
9attack speed a na sokety samozrejme...
180vit
94dex
12moment speed
9attack speed a na sokety samozrejme...
- sensation86
- Gorebelly
- BattleTag:Sensation86#2551
Nevadi protoze to kazdej pochopí
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
ja som vcera hral od rana do noci. no v cistom case cca 14 hodin. Samozrejme nepadlo mi nic co ma vyssiu hodnotu ako 500 000. legendarne veci asi 3, ale cisty brimstone. Mam evidetne smolu. tuto kolegovi padne echoing fury vysokeho ranku, mne padli 2 za sebou. tak si vravim yeees, po identifikacii plac. ciste brimstony. katastrofa!
Áno tak to "bohužiaľ" je. Fakt je to o štastí. Mne napríklad EF nepadali vobec, a teraz šup jeden a hneď krásny roll. Štastie je sviňa ale niekedy vie aj potešiť Mne za posledný týžden napadali veci v hodnote vyššej ako za posledné 4 mesiace dokopy. Dneska zase jeden pekný kúsok do zbierky
S4 Monk 1100+
To jsem zvědav, jestli taky někdy budu mít takové období. Hraju to od vydání a pořád je můj nejdražší drop za 6M...
Ted droplo, Mp3, crater level 2 z goba :-)
rylliah jaky je ted kurz, ze se ti vyplati vymenit 900 mio goldu za 220 eur? me vychazi, ze jsi timto krokem prodelal cca.20 euro, ale pocitam asi se spatnym kurzem.
-
- Burning Soul
- BattleTag:Tapeworm#2172
HC Skorn Včera padl celkem potěšil.