RoS - Loot 2.0 - dropy

Vše o předmětech a craftování
Odpovědět
skyrim1988
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Strecha#2293
Re: RoS - Loot 2.0 - dropy

Příspěvek od skyrim1988 » 31.10.2014, 02:04 hod.

Ty jsou az moc luxusni :) Snad se jich taky nekdy dockam...Jinak CG ;) povedly se.

Mlok
Ancient
BattleTag:Mlok#2413

Příspěvek od Mlok » 31.10.2014, 07:39 hod.

Přesně, naopak je to velmi pěkný roll. Ofrňovat se můžu tak akorát na ty svoje TaT.

McT
Burning Soul
BattleTag:McT#2636

Příspěvek od McT » 31.10.2014, 10:57 hod.

Obrázek
Také se pochlubím :-) - jsou určený pro mága

EDIT: dodám od Kalady... :)
Naposledy upravil(a) McT dne 31.10.2014, 11:01 hod., celkem upraveno 1 x.

Gepi
Fallen Shaman
BattleTag:Gepi#1756

Příspěvek od Gepi » 31.10.2014, 11:00 hod.

Pěkný pěkný... Já chci taky :-) hrál sem se 40 pak sem dostal 43 pak padly 44 co mám teď. Tak snad časem taky padnou nějaký vyšší...
Obrázek

skyrim1988
The Butcher

Příspěvek od skyrim1988 » 31.10.2014, 15:24 hod.

Kurna co s tou Kadalou delate :D ze je takova dajna?Me je snad nikdy neda :( Na Wize?Vsak on zadne pety za sebou netaha :)

Seton
Na-Krul
BattleTag:Seton#2895

Příspěvek od Seton » 31.10.2014, 15:47 hod.

Ale tahá :). Hydra je taky pet ;-)
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

skyrim1988
The Butcher

Příspěvek od skyrim1988 » 31.10.2014, 17:15 hod.

Aha :) Omlouvam se za neznalost.To asi ze me mluvi zavist :D

Tbro
Wraith

Příspěvek od Tbro » 02.11.2014, 10:16 hod.

Dalsi kousek z dropu (jeste nerollnuty)
Obrázek
fetišisticko netopírovitý wič doktor z jížní Srílanky

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tyt- ... o/44594241

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 02.11.2014, 11:18 hod.

Heh :love:

HELLERcz
Diablo
BattleTag:HELLER#21462

Příspěvek od HELLERcz » 02.11.2014, 19:27 hod.

Kouzelné číslo paragonu, kterého jsem dosáhl, viz obrázek, mi přineslo nebývalé štěstí :D
Obrázek

-----

V jeden den mi napadaly tyto hračky:

kadala mě obšťastnila tímto průměrným WH, ale jsem za něj rád, boostnul mě oproti Hellcatu :)
Obrázek

následovaly tyto rukavice ... již druhé, stále to není ončo, ale 50% je fajn zase :D
Obrázek

padly mi i tyto botičky, v ROSku moje první ! jsou v truhle a sem tam se na ně jen kouknu :D
Obrázek

pak, co se týče zbraní, tak jsem si polepšil v jeden den jak Etrayu, tak Natálkou ! Obě takřka dokonalé dílka :)
Obrázek Obrázek
Obrázek

Mlok
Ancient

Příspěvek od Mlok » 02.11.2014, 21:51 hod.

Nechci ti kazit radost z dropu, ale skoro všechno z toho je nic moc. WH hodně špatný. TaT celkem jdou. Sice jeden stat úplně špatně, ale jsou 50%, což to vynahrazuje.
Etrayu sice už ujde, ale dokonalý bych neřekl. Pořád nemá dostatečně dobrý roll na to, abys nemohl ucraftit ještě o chlup lepší Unbound bolt.

A proč to máš s tou Natálkou, když ti stejně chybí 3% ATS na breakpoint?

Edit:
Teď jsem si to více prohlédnul v kalkulátoru a vychází ti to s tou Natálkou opravdu strašně. Abys měl breakpoint, tak jsem v kalkulátoru zapnul Enchantress (to přesně stačilo na 4,15 breakpoint).
I přes dosažení breakpointu s Enchantress máš pouze 58,771,046 single target single sentry dmg.
Pak jsem ti zapnul Steady aim (nechápu proč nepoužíváš a proč naopak používáš CE). Přihodil jsem navíc Trapped gem, který je nejdůležitější ze všech gemů pro cold/fire build (přidá ještě o něco více dmg než Enforcer, protože Enforcer je aditivní s elemental dmg).

A i přes přidání Steady aim a Trapped gemu jsi pouze na 87,079,100 dmg. A to ještě jsem nebral v potaz, že bys musel něco ubrat na 3. socket pro ten gem.

Bez Enchantress bez dosažení breakpointu, bez Steady aim a bez Trapped gemu je to už pak na 43,963,494.

Nechápu proč to tolik hráčů staví s 1-hand crossbow na 4,15 breakpoint a pak má akorát kvůli tomu nižší dmg a tougness, protože nemají gear na správně postavený build na 4,15.
Já mám třeba v tuhle Natálku ještě s o malinko lepším rollem. Ale protože nemám perfekt gear na 4,15 breakpoint, tak je mi k ničemu a měl bych s ní akorát menší dmg a tougness než s Unbound bolt na 2,84.

Uděláš nejlépe když si nahodíš Etraeyu a hezky se vrátíš na 2,84. Budeš na tom lépe. K tomu Steady aim a Trapped gem a už to bude slušné. Pak ještě rerollni na Rucksacku na 15% sentry, tam také hodně ztrácíš (na SC nemusíš mít na Rucksacku ani jeden vit. stat, ty tam máš dokonce dva, jak vit, tak % life).
Pak ještě změnit Sentry na Spitfire Turret. Máš EA-FA (to stačí jak na Trapped gem, tak na Cull the Weak), tak nepotřebuješ polar station. S Polar station zase ztrácíš něco na dmg a nic to nepřinese.

HELLERcz
Diablo

Příspěvek od HELLERcz » 03.11.2014, 08:32 hod.

njn když ty jsi takový Davův sourozenec :D všechno moc řešíš a hrotíš. Já tu postnu můj drop, který mě osobně potěšil, že mi to vše tak hezky popadalo v 1 den ! A ty hned kecy prdy o tom, jak to mám vše na pikaču a že mě nechápeš :D

A to, že se koukáš na můj profil a budeš mě tu shazovat mojí sniperku, to se mě taky nelíbí. Já to tak neřeším, abych byl TOP hráč EU .. já nehraju GR 40+ apod ...
A nepsal jsem poslední dny do topicu, tipy a rady k DHčku ... je mi to celkem šumák.
Obrázek

Mlok
Ancient

Příspěvek od Mlok » 03.11.2014, 08:45 hod.

Tak kdyš to chceš mít postavené úplně blbě a chceš mít ani ne poloviční dmg než bys mohl velmi snadno mít jen si dobře poskládat build, tak prosím, je to tvůj charakter. Místo abys ocenil radu, jak to jednoduše upravit (tzn. bez potřeby dalších dropů), tak se rozčiluješ. Každý má ovšem jiný přístup. Aspoň už vím, že příště ti nic k buildu psát nebudu, že tím akorát zbytečně zahazuju svůj čas.

A tohle nepovažuju za žádné hrocení a snahu o top hráče EU, ale za naprosté nepochopení daného charakteru. Já u DH nic nehrotím a TOP v EU rozhodně nebudu (zatím nemám ani pokus z GR, který by byl v žebříčku, můj nejlepší byl zatím těsně mimo žebříček; o to se tedy časem ještě pokusím, ale nebude to TOP, ale bude to někde v šedém průměru s cold/fire rocket buildem a s tím, že nehodlám zkoušet tisíce pokusů na super roll GR), protože nehodlám hrát slow ball build, který se mi nelíbí (a bez kterého to nejde). Mám jen postavený úplný základ nejvíce hraného cold/fire rocket buildu, i v rámci buildu to k TOP má strašně moc daleko. Je to zatím jen úplný základ po třech týdnech hraní DH. A přesto i s tím úplným základem mám téměř trojnásobnou dmg než jak to aktuálně máš ty (přitom kdybys to postavil dobře s tím co máš, tak se dostaneš třeba na 85-90% mojí dmg, což by byl už malý rozdíl a jen otázka mírně lepších rollů a lvl gemů).

Ty máš přitom s DH nahráno více než já (aktuálně já 11612 elite kills, ty máš 14514 elite kills) a k tomu ještě o něco vyšší paragon, tak na to se těžko můžeš vymlouvat.

HELLERcz
Diablo

Příspěvek od HELLERcz » 03.11.2014, 09:16 hod.

Prosímtě, když mě neznáš, tak o mě nic nepiš.
nahrané hodiny za DH a killy mám ještě z vanilly ... v datáči jsem ho začal hrát nedávno, po přechodu z HCčka.
A nejvíc paragonů jsem udělal s Barbarem ... to jen tak mimochodem.

A co se týče složení mého DH, tak mám v inventáři a v truhle jiné ringy, kde mám i ten tebou zmiňovaný gem, to co vidíš na profilu, je jen test a zkouška, já totiž nesedím za online kalkulátorama, prostě jsem to jen chtěl zkusit. Toť vše.
Obrázek

Mlok
Ancient

Příspěvek od Mlok » 03.11.2014, 09:23 hod.

Abys spočítal jestli vyjde breakpoint, tak nemusíš sedět za žádným kalkulátorem, ale stačí vynásobit ATS, kterou vidíš ve hře 1,5 (když máš 50% TaT), což zvládne i cvičená opice. Nebo ještě lépe si jednou spočítat kolik ATS potřebuješ na oba breakpointy a pak se vždy stačí podívat ve hře, jestli tolik ATS máš nebo ne Na to zase stačí hodnotu ATS breakpoinu dělit hodnotou dle TaT (tedy u tebe 1,5).

Zkoušením to hned nepoznáš pokud to už nemáš dlouhodobě v oku a nepoznáš okamžitě jak rychle střílí sentry.

Už ale končím a více na tvůj build reagovat nebudu, když o to stejně nestojíš.

HELLERcz
Diablo

Příspěvek od HELLERcz » 03.11.2014, 09:53 hod.

Já vím, že tu je založené téma o těch brejkpojntech, ale já se prostě na to ani moc nedíval popravdě :D takže ani neznám ty hodnoty. Můžeš si o mě myslet co chceš.
Jakmile mě to zase začne trochu více bavit, než mě to "baví" teď .. tak si to nějak dopiluju. Zatím na to ale stejně budu prdět.

Končím taky, ač to tak nevypadá, hádat se nechci a nervovat taky ne. Nestojí mi to za to. Nervy mám jen jedny a ty už jsou taky v kýblu ... :D
Obrázek

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 03.11.2014, 10:26 hod.

Včera se zadařilo a padly moc pěkný (aspoň pro mě) Lacuni :). Kromě 490 a 496 max rolly :). škoda té sekundárky :/
Obrázek
Obrázek

Mlok
Ancient

Příspěvek od Mlok » 03.11.2014, 10:37 hod.

Ty jsou extra povedené.

Gepi
Fallen Shaman
BattleTag:Gepi#1756

Příspěvek od Gepi » 03.11.2014, 10:42 hod.

Hm moc pěkný... Gratuluji
Obrázek

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 03.11.2014, 10:56 hod.

Díky díky, no udělaly radost :)
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Předměty“