Slusny drop pochlubte se :-)
-
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Griffen#2201
5 hodin farmení a 4 legendárky
EDIT: z toho 2 crapy, 2 jsem prodal za nějaký goldy a jedna za 30€
EDIT: z toho 2 crapy, 2 jsem prodal za nějaký goldy a jedna za 30€
-
- Quill Rat
- BattleTag:onDr3j#1398
Re: Slusny drop pochlubte se :-)
3 act inferno a stale ziadna legendary doteraz
- Mr_Perfect
- Gorebelly
- BattleTag:LordDeZhul #2115
Mám nějak štěstí na ty amulety. Dneska nad ránem tohle v 2. aktu. Půjde za eura...
mně včera immortal king ruce - ss dodám později
střelil sem je za 70eur
190 str, 90 vita 6% menší dmg z melee, 9,5% crit 26% crit hit dmg a ještě něco co sem zapomněl
střelil sem je za 70eur
190 str, 90 vita 6% menší dmg z melee, 9,5% crit 26% crit hit dmg a ještě něco co sem zapomněl
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:Paja1986#2735
jestli ji nechceš prodat,já ji vezmu třeba i zadarmo.
?? proč by tam mělo bejt lepší str než int nebo dex?? ta zbraň má jedinou slabinu - absenci crit dmg nebo socketu. možná by mohla mít ještě větší dmg, nebo ten stat bonus. jinak ten LOH a LS je dost brutální. nebál bych se, že se neprodá.Paja1986 píše:
Bohužel je tam dex a int místo str, takže je na prd a nejspíš jí neprodam. Ale to LoH a 5,60% damage dealt is converted to life vypadá pěkně.
Na RMAH neni sekera s lepšim damage ve spojení s těma statama.
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:Paja1986#2735
Já měl zato, že je to spíš zbraň pro barbara a proto mi tam ta str chyběla . Zkusil jsem to dát na RMAH a uvidim.v0kurka píše:?? proč by tam mělo bejt lepší str než int nebo dex?? ta zbraň má jedinou slabinu - absenci crit dmg nebo socketu. možná by mohla mít ještě větší dmg, nebo ten stat bonus. jinak ten LOH a LS je dost brutální. nebál bych se, že se neprodá.Paja1986 píše:
Bohužel je tam dex a int místo str, takže je na prd a nejspíš jí neprodam. Ale to LoH a 5,60% damage dealt is converted to life vypadá pěkně.
Na RMAH neni sekera s lepšim damage ve spojení s těma statama.
naštěstí to není typově jen pro barbara. jinak díky dexteritě je určitě nejlepší pro monka. ale použitelná je pro všechny chary s výjimkou DH (ten to myslím nemůže ani nosit)
a pak jeste nejaka stafa s 43 mf
Vidět tohle kámoš DH, asi bude mít ve svých pokročilých 35 letech první mrtvici Mě by kleplo taky, kdyby to mělo inteligenciattivo píše:Mám nějak štěstí na ty amulety. Dneska nad ránem tohle v 2. aktu. Půjde za eura...
včera mi dropnul první setovej item od patche. je to docela zajímavej ring, s as se moc nevidí, takže jsem spokojenej.
ale proč se především chlubím? protože mi dropnul z rozbití nějakýho kusu prostředí, kzrátka nějaká věc, ze který před patchem nic nepadalo, ani nemohlo. už nyní se snažím rozbít vše na potkání, ale teď budu ještě důslednější, než kdy předtím ;D
ale proč se především chlubím? protože mi dropnul z rozbití nějakýho kusu prostředí, kzrátka nějaká věc, ze který před patchem nic nepadalo, ani nemohlo. už nyní se snažím rozbít vše na potkání, ale teď budu ještě důslednější, než kdy předtím ;D
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
tak attacck speed je bezna vec na prstenoch, skor movement speed sa nevidi na nich. Inak konecne padaju zlte veci aj z truhiel a mobov, pretoze po patchi 1.0.3 sa to fakt ani neoplatilo otvarat ci rozbijat.v0kurka píše:včera mi dropnul první setovej item od patche. je to docela zajímavej ring, s as se moc nevidí, takže jsem spokojenej.
ReptileSVK píše:
tak attacck speed je bezna vec na prstenoch, skor movement speed sa nevidi na nich.
včera večer byl tenhle konkrétní setovej prsten na gold AH s atack speed pouze jeden. na EUR 2. ten movement speed má každej tenhle prsten (http://eu.battle.net/d3/en/item/the-compass-rose), je to base stat, proto jsem ho nezmiňoval. stejně jako mf.
Včera mi z jedné elity vypadly 2 zbraně, které jsem si hned dal na sebe: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Last ... ro/5273398. Obzvlášť ta mace je dost vypečená. Kdyby měla větší DPS, tak bych se teda taky nezlobil.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Bomba ja mam zatim jen dve lege lvl 52,55 k nicemu....v0kurka píše:včera mi dropnul první setovej item od patche. je to docela zajímavej ring, s as se moc nevidí, takže jsem spokojenej.
Prijde mi,ze v parte pada kulovi,ale kdyz hrajem ve dvou,nebo solo,tak supr....
Od ted rozbijim i to, co nejde.:-)
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
No takze jak to ted pada ze vseho, rak vecer se jde na poniky.:-)
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!