RoS - Ancient items - dropy
Achievements: 7400 (92%)
Re: RoS - Ancient items - dropy
Celý den nic a až v noci padly nějaké Ancient legendárky. Dvě jsem nasadil na novou mončici, takže spokojenost.
lol ten rank 2 v rorgu
fetišisticko netopírovitý wič doktor z jížní Srílanky
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tyt- ... o/44594241
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tyt- ... o/44594241
- destruktor
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:destruktor #2336
Potřebuju do něj díru. Za sílu nebo za +dmg Fakt váhám..
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
NO Automation Devices used
- xpandelx
- Gorebelly
- BattleTag:xpandelx #2976
Tak sa pošťastilo neni úplne TOP ale potešila
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
Ancient Warzechiany s dobrým rollem, to je také velké štěstí (Warzechiany mají dost nízkou šanci na drop), gratuluju.
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
Diky,diky Jooo WDcko vcera prekvapil.Nejdriv Witching Hour,vecer s nim ty Warzechiany + asi 5 ceremonialnich nozu Chce to za nej zase poradne hrat.At se mi pomyslne zvedne sance na KUKRINU...
Našel jsem konečně WH, a zrovna v ancient verzi. Nemají kdovíjaký roll, ale nejsou úplně marný. Co by jste doporučovali za reroll. Hraju hlavně DH teď, ale občas se uchýlím i k WD, WIZ, nebo MNK.
Když tohle je kdovijaky roll, tak nevím co nosí 90% hráčů...
Já bych se jinak zbavil atack speed :-)
Já bych se jinak zbavil atack speed :-)
Brum: Taky bych chtěl dropovat takové "kdovíjaké" rolly.
Rerollnul bych také IAS. Pro více charů při častějším střídání to nevyřešíš, nemůže pořád dokola rerollovat main stat (a že o tom něco vím, mám na rerollu main statu na WH už 10+ mil. reroll; já to ale dělal z dropu bez main statu, takže jsem jinou volbu ani neměl).
Pro DH je ale otázkou co tam rerollnout. Určitě není jasné, že je potřeba se IAS zbavit. Tedy ve hře je varianta vyhodit IAS a něco místo toho. Na to je škoda, že má secondary resist, jinak bys mohl natočit 130% AR. Takže zůstává % life.
Druhou variantou je tam rerollnout 7% IAS.
U DH je hlavním cílem získat co nejvíce dmg za co nejméně hatred. Proto se hraje ancient Arcane Barb. Tam je to jasné, s méně IAS má více base dmg a není co řešit.
U IAS jinde na gearu to ale takhle už neplatí. Nějaké IAS je rozhodně potřeba, jinak střlíš strašně pomalu s 2-hand kuší. A jeden výstřel tě stojí pořád stejně a jen ušetříš čas kdy stojíš na místě což se počítá.
A pak hodně záleží co hraješ za build. Na T6 s multishot buildem je to na pohodu s hatred. A protože má o něco menší dmg než CA build, tak u elitek střílíš vícekrát po sobě. Pro MS build tedy čím více IAS na gearu tím lépe.
Pro představu. Na T6 s MS buildem jsem dal v paragonu přednost namaxování IAS před namaxováním CDR. U CA varianty to hraju opačně (tam dříve maxuju CDR).
A pak tu jsou situace typu trial. Tedy kdy potřebuješ dát co nejvíce dmg za co nejkratší čas s tím, že můžeš stát na místě. Tam se IAS sakra hodí, protože o co dříve vypotřebuješ hatred s CA, tak o to dříve začneš zase doplňovat generátorem a navýšíš tak dmg za čas.
Já bych asi upřednostnil reroll na 7% IAS.
Rerollnul bych také IAS. Pro více charů při častějším střídání to nevyřešíš, nemůže pořád dokola rerollovat main stat (a že o tom něco vím, mám na rerollu main statu na WH už 10+ mil. reroll; já to ale dělal z dropu bez main statu, takže jsem jinou volbu ani neměl).
Pro DH je ale otázkou co tam rerollnout. Určitě není jasné, že je potřeba se IAS zbavit. Tedy ve hře je varianta vyhodit IAS a něco místo toho. Na to je škoda, že má secondary resist, jinak bys mohl natočit 130% AR. Takže zůstává % life.
Druhou variantou je tam rerollnout 7% IAS.
U DH je hlavním cílem získat co nejvíce dmg za co nejméně hatred. Proto se hraje ancient Arcane Barb. Tam je to jasné, s méně IAS má více base dmg a není co řešit.
U IAS jinde na gearu to ale takhle už neplatí. Nějaké IAS je rozhodně potřeba, jinak střlíš strašně pomalu s 2-hand kuší. A jeden výstřel tě stojí pořád stejně a jen ušetříš čas kdy stojíš na místě což se počítá.
A pak hodně záleží co hraješ za build. Na T6 s multishot buildem je to na pohodu s hatred. A protože má o něco menší dmg než CA build, tak u elitek střílíš vícekrát po sobě. Pro MS build tedy čím více IAS na gearu tím lépe.
Pro představu. Na T6 s MS buildem jsem dal v paragonu přednost namaxování IAS před namaxováním CDR. U CA varianty to hraju opačně (tam dříve maxuju CDR).
A pak tu jsou situace typu trial. Tedy kdy potřebuješ dát co nejvíce dmg za co nejkratší čas s tím, že můžeš stát na místě. Tam se IAS sakra hodí, protože o co dříve vypotřebuješ hatred s CA, tak o to dříve začneš zase doplňovat generátorem a navýšíš tak dmg za čas.
Já bych asi upřednostnil reroll na 7% IAS.
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
boha lidi kde to berete? rng god mě fakt nesnáší
když pominu craft tak ještě nic nepadlo
na sc bych na tom wh asi nechal 7% ats, na HC bych dal +% life
když pominu craft tak ještě nic nepadlo
na sc bych na tom wh asi nechal 7% ats, na HC bych dal +% life
@Mlok, díky za rozbor . Kdovíjaký roll ale přeci není. K Max rollům to má kromě CD všude dost daleko. Akorát, že to je ancient verze.
Zrovinka jsem si říkal, že bych ty šipky zkusil
-
- Quill Rat
- BattleTag:leviathan#2188
Tak dnes mi padla táto Calamitka http://jpeg.cz/obrazek/UeP Len neviem čo by som mal prerolovať na +10% DMG