Výhodné nákupy - pochlubte se :)
Public test realm. Testuje se tam nový patch.
Re: Výhodné nákupy - pochlubte se :)
Naposledy upravil(a) joseban dne 27.09.2012, 14:02 hod., celkem upraveno 1 x.
XD asi před tydnem jsem 2 takove vyhodil bo se na aukci ani za 2m neprodaly
jen místo str tam bylo 146 Dex a 174 vit
nebylo tam lifesteel (x% dmg prevedeno na hp) ale LoH 700+ na prvni a 900+ na druhe
Dira na socket v obou
Dal jsem je neakemu monkovy se kterým jsem jel public -> byl to Slovák, alespoň byl té slušnosti a dal mi 1M za každou
jen místo str tam bylo 146 Dex a 174 vit
nebylo tam lifesteel (x% dmg prevedeno na hp) ale LoH 700+ na prvni a 900+ na druhe
Dira na socket v obou
Dal jsem je neakemu monkovy se kterým jsem jel public -> byl to Slovák, alespoň byl té slušnosti a dal mi 1M za každou
White Hat Hacker se vám stará o vaši bezpečnost a chrání vaše data.
Honkl
Honkl
Uz je to dyl,ale myslim si ze sem koupil peknej neck za super cenu. ted na aukci podobny stoji vic jak 100M,a na RMAH to s cenou vypada jeste lepe
-
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:MightyMike#2828
A co kolonka "výhodné prodeje"?
Já jsem teď koukal jak blbec, že jsem za 1.8k gold prodal amulet, který měl dle mého odhadu cenu řádově úplně jinde. Srovnatelné byly v AH za 4m +.
Vůbec mě nenapadlo, že když nevyplnim minimální BID, tak to nějaký šťastlivec fakt koupí za tu uváděcí cenu :-).
Já jsem teď koukal jak blbec, že jsem za 1.8k gold prodal amulet, který měl dle mého odhadu cenu řádově úplně jinde. Srovnatelné byly v AH za 4m +.
Vůbec mě nenapadlo, že když nevyplnim minimální BID, tak to nějaký šťastlivec fakt koupí za tu uváděcí cenu :-).
- Joshua88CZ
- Gorebelly
- BattleTag:ChoseCZE#2100
Majky_majk píše:A co kolonka "výhodné prodeje"?
majky, asi u tebe zacnu nakupovat:)))
-
- Doom Knight
- BattleTag:MightyMike#2828
Stane se :-).
Buyout tam vyplněnej byl... na minimální BID jsem byl asi línej.
Zase si říkám, že z toho nakupující musel mít docela srandu, když se pak mrknul na výsledek :-).
Buyout tam vyplněnej byl... na minimální BID jsem byl asi línej.
Zase si říkám, že z toho nakupující musel mít docela srandu, když se pak mrknul na výsledek :-).
Za necely 2m buyout ujde ne?
-
- The Butcher
- BattleTag:spiderer#1213
K cemu je to dobry - vzdyt to ma strasne nizkou dmg nebo ne? Jako crit dmg fajn, ale jinak nevim Kdyby tam byly alespon nejake dalsi staty jako zajimava STR + VIT nebo LoH, LS tak by to asi bylo o necem jinem, ale takhle si moc nedovedu predstavit jak to pouzit aby to melo smysl Pro barbara je to spatny typ zbrane ubirajici 10% CC pokud by to slo do main hand, pro WW tomu chybi nejake LoH, LS, pro WD tam chybi mana a tyhle veci co jsou na ceremonial knifech, pro monka vubec nevim jak to vyuzit, mozna tak pro wize, ale zase se asi narazi na problem s malym dmg a chybejicimi staty jako max AP, AP on crit atd.. Tim ti nechci nijak kazit radost z nakupu, jen jsem nad tim premyslel a rikal si, proc bych si treba neco podobneho mel koupitWanna píše: Za necely 2m buyout ujde ne?
HC THE EXPENDABLES: KILLER 60 (100)
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
spiderer píše:K cemu je to dobry - vzdyt to ma strasne nizkou dmg nebo ne? Jako crit dmg fajn, ale jinak nevim Kdyby tam byly alespon nejake dalsi staty jako zajimava STR + VIT nebo LoH, LS tak by to asi bylo o necem jinem, ale takhle si moc nedovedu predstavit jak to pouzit aby to melo smysl Pro barbara je to spatny typ zbrane ubirajici 10% CC pokud by to slo do main hand, pro WW tomu chybi nejake LoH, LS, pro WD tam chybi mana a tyhle veci co jsou na ceremonial knifech, pro monka vubec nevim jak to vyuzit, mozna tak pro wize, ale zase se asi narazi na problem s malym dmg a chybejicimi staty jako max AP, AP on crit atd.. Tim ti nechci nijak kazit radost z nakupu, jen jsem nad tim premyslel a rikal si, proc bych si treba neco podobneho mel koupitWanna píše: Za necely 2m buyout ujde ne?
Hraji WDčko. Řeknu to takhle: LoH, LS nepotřebuji, Manu ani také ne. Nemám build vyloženě závislí na maně a pokud bych potřeboval dost many pořád mam sacrafice psy kteří mi doplní full. Vzhledem k tomu že cena Ceremonial kudly s dírou a s crit dmg 80+ a int 100+ je někde jinde. jsem docela spokojený :-)
Jinak před nákupem jsem měl ceremonialku z dps kolem 1100 bez int a z crt dmg 40 která mě stála 9m a boost dmg z touhle kolem 5k dmg. Ale chápu, že je možný že ceny se dost změnili. Hraju po troškách :-)
si nekdo musel trhat vlasy ... to ma cenu 10-20m lol !
http://eu.battle.net/d3/en/profile/kost ... o/38595005
kčemu jsou rezisty a HP ?? když člověk neumí dělat chyby !!
kčemu jsou rezisty a HP ?? když člověk neumí dělat chyby !!
když jsem dočetl tvůj příspěvek, tak si říkám, že se kouknu na aukci a vida...Wanna píše:
Za necely 2m buyout ujde ne?
za 1,7mil.. to jde...
Taky bych rekl. Podobny mec s vitalitou navrch jsem prodal za 25 M.xStyle píše:si nekdo musel trhat vlasy ... to ma cenu 10-20m lol !
Nazdar tiež sa pridám:
za 387 000 som kupil immortal kings boulder beraker:
cez 1400 dps
480 strength
attack speed 11%
175 intelligence
critical hit chance of whirlwind o 3%
ignore durability loss
za 387 000 som kupil immortal kings boulder beraker:
cez 1400 dps
480 strength
attack speed 11%
175 intelligence
critical hit chance of whirlwind o 3%
ignore durability loss
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
ja som kupil za 900 goldov modry amulet: +37% magic find! predavajuceho muselo asi vystret u vendora by dostal viac.
za poslednych par dni som kupil styri echoing fury na bid, v rozmedzi od 1,1m po 1,9m ktore som nasledne predol behom par hodin kazdu v rozmedzi od 4,2m po 6,2m (to uz suma po odratani poplatkov)... invsetovanych dokopy postupne cca 6m, predane za cca 20m, zisk 14m... echoingy su stale celkom ziadane, ako pisem predaju sa hned pokial date dobru cenu... takze pokial niekto disponujete obmedzenymi financiami (cca 2m) a chceli by ste zacat pomalicky nejaky ressel na AH s takmer istym ziskom, skuste sa popozerat sem tam po +-1k dps, -+150 str, socket ktore sa tam daju najst a pri troche stastia na bid za ten 1-2m kupit a nasledne predat 2-3x tak draho