Ring of royal Grandeur
no ja som ich zatiaľ otvoril 12, ale niečo už popadalo, len keby padol ten prsteň :-)
ale tiež by ma zaujímalo ako je to s tými setovými predmetmi pre classy, tie môžu padnúť tiež s tadiaľto? alebo tie padajú skôr z riftov?
ale tiež by ma zaujímalo ako je to s tými setovými predmetmi pre classy, tie môžu padnúť tiež s tadiaľto? alebo tie padajú skôr z riftov?
Re: Ring of royal Grandeur
Po asi 30-40 truhlách mi padl můj první.
Tech 38% CD mě stálo všechny moje peníze (asi 10m)
Tech 38% CD mě stálo všechny moje peníze (asi 10m)
- smajli
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:smajli#2160
Velice pěkně narolované, gratulka.
-
- Quill Rat
- BattleTag:epicvictory#2717
tak tady je můj drobek
- Satyricon
- Quill Rat
- BattleTag:NikotinusCZ#2981
Zdravim muzu se zeptat na jakou obtiznost farmit ten prsten?Ja jedu T1 a krom toho ze s tech horadrick cheast me legendarka vypadne asi tak jednou z 100otevrenych at delam co delam tak me zajima jakto zmenit:-) jinak jeste padaj vam legendarky z rift boosu hraju t1 t2 a uplne stejnej problem jako s tema horadric cheast nepadne znich na 97% legendarka ani setovka.
Ps:Kamos ten prsten nasel ve 4actu ja myslel ze pada jen v prvnim nebo muze padnout kdekoliv?
Ps:Kamos ten prsten nasel ve 4actu ja myslel ze pada jen v prvnim nebo muze padnout kdekoliv?
Nejlepší (nejrychlejší) způsob jak získat prsten je hrát slip bounty na normal. Tozn. ve 4 lidech - každý splní jeden úkol a poslední společně. Dá se tak získat cash od Tyraela za 3,5minuty. Mě sice minulej týden jeden prsten padl ale staty jsou hrozný ale zatím ho nosím, dokud nesežemnu lepší prsten.
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
Mezi Normal a T1 neni pro hrace s lepsi vybavou zadny znatelny rozdilv rychlosti. Ale na T1 z toho aspon jsou rozumne expy a sance na lepsi dropy, pri behani.
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
Tak update 2.0.5 a 100% buff na legendary items mi pomohli :-)
Uz ho mám konečne aj ja padol na WD ale mizerne staty z 1150 000 Dps som padol na 920K strašné :-(
Ale uz mám aspoň zunimassas "komplet" chýbala mi jedna časť do štvor setu.
Uz ho mám konečne aj ja padol na WD ale mizerne staty z 1150 000 Dps som padol na 920K strašné :-(
Ale uz mám aspoň zunimassas "komplet" chýbala mi jedna časť do štvor setu.
- Grammator
- Na-Krul
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
to je právě o tom, jestli ten ring chceš, protože se ti vyplatí nebo prostě proto, že ho mají všichni...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
ja dnes 30 krabicek na T2 a nic
Snizuje dps. Papírové možná. Ale pokud si to neumis spocitat nebo to nevidis v praxi je to blby no
@tabletofon
@tabletofon
- sgtmajfoley
- Doom Knight
- BattleTag:sgtmajfoley#2877
Z bounties v 4. acte ti mozu padnut vestky (act dependent) legendarky. Takze to ze padol z 4. aktu je ok.Satyricon píše:Zdravim muzu se zeptat na jakou obtiznost farmit ten prsten?Ja jedu T1 a krom toho ze s tech horadrick cheast me legendarka vypadne asi tak jednou z 100otevrenych at delam co delam tak me zajima jakto zmenit:-) jinak jeste padaj vam legendarky z rift boosu hraju t1 t2 a uplne stejnej problem jako s tema horadric cheast nepadne znich na 97% legendarka ani setovka.
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
Grammator píše:to je právě o tom, jestli ten ring chceš, protože se ti vyplatí nebo prostě proto, že ho mají všichni...
Vyplatí sa mi.
To spawnovanie fatis-ov mám uz vypnutie radšej som si tam dal zombie handler.
Fetish Sycophants - som bral len ako dočasnú záležitosť.
Mal som 1150 000 Dps
Crit - 450 proc
Takze fetish mi dávaju 12 až 15 mil
Speed atack mám 2.05 ich generovanie bolo neskutočne rýchle i ked používam na útok skill Plague of toads ( explosive toads)
Ked som našiel ten ring a zaútočil behom pár sekúnd som ich mal zo 6-tich asi 15.
Jedine co som robil bolo že som šiel vpred a to na torment IV a V takze som to vypol aby ta hra aspoň o niečom bola :-)
Edit : rave - behaj na T3 mne to padlo v A1 na T3 zo 4 krabiciek.
Ps - hľadal som ho potom ďalej a padli mi ďalšie dva jeden s dex a druhý na WD ale ten je fakt bomba.
Trocha som si poprehadzoval itemy a tak som prišiel o veľké množstvo Dps presne mám 900K ale moje thougness narástlo o 300 percent a neľutujem to hra je stále dosť rýchla a elite mi nedávajú náhodne úmrtia ( výbuchy, kyselina a oheň pod nohami, laser ).
Ten prsteň mi pomohol v mnohom vďaka nemu mám uz na sebe nielen zuni ale blackthorns a aughlity set na full :-)
Teraz uz len čakám na nejaké topánky od zuni aby som zunimassas ring mohol zameniť za ten ring ked za vami behá ten škriatok a zbiera biele itemy.
Ked som ho mal nasadený mal som približne o polovicu viac legendárnych itemov i ked to boli odpady nesťažoval som sa pretože som ich ničil u kovaca a tie lepšie som potom mohol upravovať podľa svojej vôle.
Takze behaj T3 a hlavne sa snaž mat vyrovnaný thougness a Dps.
vcera 100 cashek dneska okolo 130 aporad prd
- geekker
- Fallen Shaman
- BattleTag:geekker#2851
Tak to mam naprosto stejny i kdyby blizz dal 1000% drop rate tak mi ten prsten nepadne:-( a to je to jediny co mi chybí:-(( nevim co pro to vice delat nez farmit truhlu z prvniho actu...
Necituj předchozí příspěvek - Kuki
Necituj předchozí příspěvek - Kuki
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
boháča ale máte smůlu.... chodíte solo nebo ve full partě?
jednou to padnout musí,
jednou to padnout musí,
pr*el je, ze padl me 2x po uprave trifectovy ale primarni stat mel jednou int a pak dex :-D a str nikde... Tak budu zkouset dale.
@tabletofon
@tabletofon
tak jeste vcera dropnul..asi 15 minut co jsem tu psal :-) (Kuki mi prinesl stesti :-D)
-
- Quill Rat
- BattleTag:leviathan#2188
No ako som už spomínal v inej téme tak mne zatial z 1322 cashiek ani jeden. Dnes som urobil cca 300 bounties vo full parte a ničhulkxxxl píše:boháča ale máte smůlu.... chodíte solo nebo ve full partě?
jednou to padnout musí,
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Jo pinda mel štěstí já furt kulovi.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!