Slusny drop pochlubte se :-)
ja ten svuj prodal za 250 euro a taky bych nikdy nerekl ze se to proda, a byl pryc do dvou dnu
Re: Slusny drop pochlubte se :-)
Co se tyce prstenu, tak ty s average damage pres 40, main statem pres 60, 4-5% CC a 26-32% CD, se pravidelne daji poridit za par melounu. Dnes byl na aukci krasny prsten na bid s hodne strenght, vysokou hodnotou average damage a 6% CC a 39% CD. Boostnul by me skoro o 2 tisice, coz se mi v cenove hladine do 10 M par dni nestalo. Na konci bidu o nej byla poradna rvacka, presto se vybidoval ani ne za 5 M. Mafianuv prsten neni spatny, AR je celkem plus, ale s maximem main statu +58 bych za nej v konkurenci ostatnich kousku nedal vic jak 5 M. Ale to neznamena, ze nekdo nebude koukat na resisty a vysoli za nej podstatne vic. Kazdopadne lepsi prsten s 5,5% CC, 31% CD, 70 strenght, average damage (z hlavy nevim, kolik), MF a nejakymi resisty nikdo nechtel koupit ani za 10 M a musel jsem slevit az na sedmicku, aby se vubec prodal. Situace s prsteny a amulety se po patchi dost zmenila. Tech odhadovanych 100 M, to je fakt poradny ustrel.
tak to se omlouvam
tohle byste tipli na kolik?
tohle byste tipli na kolik?
Tak tenhle kousek uz je jina pisnicka. Staty krasny, vysoka hodnota average damage ve spojeni se 187 strenght a 31%CD a 5,5%CC, to bude boost jako prase pro vetsinu barbaru. Pravidelne checkuju mensi cenove hladiny, kde se nic podobneho nevyskytuje, tak bez AH s ocenenim neposlouzim. Do desitek milionu cena pujde urcite, ne-li vic.
JayBert start toho ringu bych videl okolo 200 mega.
Kamarád DH včera dropl moc pěkný ramena v druhém aktu (Vault) na MP4.
kámoš dropnul tyhle IK rukavice http://i49.tinypic.com/34o37uw.jpg, s cenou zatím neví. Podobné na AH ani nejsou.
limu, s cenou se nekde zacit musi, ja mu nabidnu 60mega
fuxi, tak to myslim že očekává od prodeje daleko víc (osobně si myslím, že ty máš také jasno že za 60 mega je málo) Ale já je neprodávám. Má je na AH za 250 mega bez BO.
nevíte jak sem dám obrázek? přes imageshack.us se mi to nepovedlo dá se použít něco jinýho?
Dle toho jak soucasnej trh vypada maji cenu vic nez 250M
Používej imgur.com. Je daleko lepší než imageshack....Bagr13 píše:nevíte jak sem dám obrázek? přes imageshack.us se mi to nepovedlo dá se použít něco jinýho?
limu, rukavice jsou to pekne, ale 250 mega bych za ne nikdy nedal, ponevac mi neposkytnou takovy boost, jak bych si predstavoval, tady odhaduju, ze mi pridaji nekde kolem 4 k dmg a potom samozrejme ten all rez, proto jsem zacal na teto castce, jsem samozrejme ochoten zajit jeste vys, ale k 250? to ne to by musel byt top roll a to tohle neni, jinak samozrejme nekoho to muze boostnout daleko vice a ten muze vyhodnotit, ze mu to za ty prachy stoji a koupi to. vcera mi nabizel typek ty same staty, ale all rez neco pres 60 a critikal dmg pres 40 za 50 mega, nemel jsem cas je vzit, ponevac ted jedu HC a nechtelo se mi prepinat. jinak hodne stesti pri prodeji.
fuxi, tak já je hlavně neprodávám. Za kolik si je kámoš prodá je pouze jeho věc, já to sem postnul jen k náhledu. Uvidí se na kolik je ocení trh no.
uz je prodanej
necituj předchozí příspěvek. kojot
necituj předchozí příspěvek. kojot
par blbosti z poslednich dnu ty bracery mi udelaly asi nejvetsi radost
- Joshua88CZ
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:ChoseCZE#2100
tak dneska andarielka a pasek, MP5
a par dni zpatky toulec a ramena, MP5...
tyden zpatky luxusni mojo a skorn, ke shlednuti na mem profilu...
Nejak to zacalo padat, zajimave ze vse mi padlo s barbem 1-3act, a pri runu s DH nic...