Ja som oprášil po týždnoch trápenia sa s Wizardom svojho starého WD. Behom pár dni som nadropoval s Riftov a Kadaly veci potrebné na vyššie Torment levely Ešte potrebujem Mask of Jeram. Padla mi zatial ale len setová verzia...:p
To je fakt blbej vtip tohle - takové dropy za chvilku. Já třebas WH pásek nemůžu dropnout co vyšel RoS a z Kadaly ho neúspěšně tluču už dobré dvě měsíce
Sám som prekvapený, ja som mal podobnú smolu ked som hrával Arcane Wizza. Nič čo som potreboval mi nepadlo alebo až po strašne dlhej dobe. A teraz som prešiel na WD a skoro všetko potrebné mám za pár dni..ešte čakám na Rheno a Mask of Jeram. Je to ozaj o štastí
A mám skompletizované legend itemy na Fire pet WDčko potrebné na T6, behom týždna. Už len nahánať lepšie rolly. Dnes mi padla Mask of Jeram a RhenHo Flayer ktorý som dostal od kámoša v parte (bohužial slabší roll). T4-T5 Rifty dnes 6 hodín v kusu 3 WD v parte ale stálo to za to
Cekal jsem ze napises no puvodne jsem si rikal, ze ho mrsknu na Jadeho ale tam me prijde lepsi HW, tak skoncil na petovi. (A to jsem nijak po nem uz nakej patek ani cilene nesel)
fetišisticko netopírovitý wič doktor z jížní Srílanky