Hmmmm, moc pěkně.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Patch 2.0.1 - Loot 2.0 - dropy/AH úlovky
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Re: Patch 2.0.1 - Loot 2.0 - dropy/AH úlovky
Gratz ty kluku, a navic na tu chvilu budes jeste dobre vypadat ...
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.
- Darkness
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:LeonardoCA#1772
Gratuluju!
Honi se mi hlavou, ze se soucasnymi staty mozna i helma bez diry je hodne dobre pouzitelna, kdyby mela 20% k elemental dmg, ktere pouzivas misto socketu, tak je to dmg boost, ktery stoji za to.
Honi se mi hlavou, ze se soucasnymi staty mozna i helma bez diry je hodne dobre pouzitelna, kdyby mela 20% k elemental dmg, ktere pouzivas misto socketu, tak je to dmg boost, ktery stoji za to.
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
Díky, kucí..
Guru: Jojo,..velkej fešák
Navíc mi vydrží nejmíň dva dny, protože kvůli práci budu hrát nejdřív ve středu (pokud neselže pošta)
Darkness: no, já jsem tak navyklej mít v hlavě šutr, že si to bez něj ani neužiju. Mám jedinou wiznu s Andarielou bez díry a nedokázal jsem se s tím dodnes vyrovnat
(ale uznávám, že jde jen o psychiku. Těch pár % exp by asi za pěknej elemental DPS boost stálo )
Guru: Jojo,..velkej fešák
Navíc mi vydrží nejmíň dva dny, protože kvůli práci budu hrát nejdřív ve středu (pokud neselže pošta)
Darkness: no, já jsem tak navyklej mít v hlavě šutr, že si to bez něj ani neužiju. Mám jedinou wiznu s Andarielou bez díry a nedokázal jsem se s tím dodnes vyrovnat
(ale uznávám, že jde jen o psychiku. Těch pár % exp by asi za pěknej elemental DPS boost stálo )
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
NO Automation Devices used