Patch 1.0.5 - legendárky

Vše o předmětech a craftování
Odpovědět
FujiwaraCZ
Quill Rat
Re: Patch 1.0.5 - legendárky

Příspěvek od FujiwaraCZ » 06.11.2012, 10:40 hod.

Act 3 beru jako celý act, ne pár vybraných lokací. Já jsem se bavil o celém runu od začátku kráteru přes všechny patra, pavouka a azmodana. Se sbíráním rare+ itemů. Že to proběhneš za 15 minut se mi moc nezdá. Ale to je jedno, nebudu tu flamovat. Jinak ten postřeh jak tu někdo napsal je dobrý. Když ti dlouho nic nepadne, tak se ti to pak naakumuluje a padá toho víc. S tím bych souhlasil, ale není to moje představa o RNG.

esopeso
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Esopeso#2983

Příspěvek od esopeso » 06.11.2012, 10:56 hod.

FujiwaraCZ - byl jsem treba classica run na Azmodana od SB az po Azíka a z 30 runu mi nepadne ani jedna legenda a na 31 run padnou 3x legendy. Já myslím že to jak ti to napadalo nebo jak to padá není nic neobvyklého a je to naprosto normální :-)

Tady se lidé pozastavují nad tím jak to jednomu padá a druhému to nepadá.
Jak už někdo řekl : důležité je kolik toho zabiješ a néééé kolik hodin u toho sedíš :idea:
Obrázek
Diablo uložen v ledu , jedu si SC,TR,BS,FiFu,lol,BF3

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 06.11.2012, 10:58 hod.

Me nejvic fascinuje to, ze 14 dni jsem nepotkal v nejakym runu helionku bo exorcist a vcera asi 6 v jednom runu.:-)
A k tem lege, to nejak nehrotim, zatim vicemene nic uzitecnyho, radsi bych snad potkal nejakou setovecku.:-)

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

esopeso
Doom Knight
BattleTag:Esopeso#2983

Příspěvek od esopeso » 06.11.2012, 11:03 hod.

Kuki setovečka je taky Leďžendární :green: a taky chcůůůůůůůů . . . Setovky mi popravdě padli asi tak 2 :{
Obrázek
Diablo uložen v ledu , jedu si SC,TR,BS,FiFu,lol,BF3

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 06.11.2012, 11:05 hod.

To vim, ale pro me setovka je porad setovka.:-D
Ja mel prvni den patche jednu set 1hand pro DH a pak uz kulovi.:-D
Ten den jeste asi dalsich 5 ale o nicem...
Jedinnej drop co.me potesil, tak kdyz jsem mastil za barba, padlo mempho jak ulity, mit jeste cc, nebo ad ted presne nevim co me chybi, tak bych asi spadl ze zidle.:-D

Ryliah
Doom Knight

Příspěvek od Ryliah » 06.11.2012, 16:49 hod.

FujiwaraCZ píše:Act 3 za 30 minut? Cca tolik trvá jen run kráteru po Azmodana a to musíš byt už fakt řezník jinak to trvá i 40m s identifikací ve městě. Ale to je jedno. Když se tady bavíme o dropu legendárek, tak bych přidal pár svých zkušeností. Drop se nepochybně zvýšil. To, že to jsou z 99% neprodejné křápy je náhoda, tomu bych věřil. Ale aspoň to padá, to je dobrý krok.

Pak tady mám pár postřehů pro zastánce RNG. Některé runy očividně padá víc itemů. Prostě to padá jako z automatu - náhoda? Je to možné. Tohle bych ještě neřešil. Ale mám dva případy, které mi už moc normální nepřipadají.
ACT 3 patro tower of the cursed 2 - tři elite packy po sobě z každé jedna legendárka... celé během 3-4 minut. Jaká je šance na něco takového v poměru k pevnému čislu? Myslím 1:xxxxx? Tohle bych ještě překousl, ale spoluhráč mě ještě překonal.
ACT 3 jedno z pater - ze skřeta padl set a z dalších dvou elit z každé po setu. To je tři sety v jednom patře. Přijde to někomu normální? Jasně, je tady určitá šance, ale jedna ku kolika statisícům? Už jen to že vám padne set bude malá šance a že vám padnou tři po sobě? To je jako hodit na kostce 20x po sobě šestku. Za celý den to nehodíte, i když tam určitá málá šance je.
Ano, to čo popisuješ sa kludne može stať. Jeden čas som hrával online ruletu a stalo sa mi že mi napríklad že mi 10 alebo viackrát po sebe spadla rovnaká farba. Keď si to prepoíčaš zistíš že šanca na také niečo je minimálna, jedna ku niekolko tisícom ale aj tak raz za čas sa také niečo stane, je to náhoda a to patrí k RNG ;) Rovnako ako to že ti dropne 1H zbran s 1200+dps. cri dmg a socketom, tam je tá šanca ešte menšia, a aj to sa stalo ako možeš vidieť v topicu Slušný drop..Fakt je to o štastí a náhode..Samozrejme efektívna a rýchla farma tie šance vylepšuje, ako tu bolo spomínané farmiť MP5 a vyššie bez 200k unbuffed DPS je akurát zdržovanie.. to navýšené MF za to nestojí..
Naposledy upravil(a) Ryliah dne 06.11.2012, 17:08 hod., celkem upraveno 1 x.
S4 Monk 1100+

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 06.11.2012, 16:51 hod.

No ja nevim, farmim s barbem buffed 130-160k nebo wizzem 200-225k a efektivni me prijde i 7.:-)

JayBert
Wraith
BattleTag:jaybert#2185

Příspěvek od JayBert » 06.11.2012, 17:08 hod.

to jsou kecy kuki.....200k archon je jaks taks na to mp4 vic ne, jinak se asi rozchazime v pojmu "efektivni" :)

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 06.11.2012, 17:19 hod.

To nemuzes myslet vazne?v archonovi davam pecky za 500k - 800k a kolik HP maj mobove?
Elitky do 10 vterin dole!:)

spiderer
The Butcher
BattleTag:spiderer#1213

Příspěvek od spiderer » 06.11.2012, 17:56 hod.

200k max na MP4??? To je pak asi nekde chyba :D myslim ze s 200k se da pohodlne farmit MP6-7 pokud clovek s wizem jede build co ma hlavu a patu.

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 06.11.2012, 17:59 hod.

Dekuji pane spider.:-)

Ryliah
Doom Knight

Příspěvek od Ryliah » 06.11.2012, 18:09 hod.

Samozrejme farmiť sa pohodlne dá o tom niet pochýb, ale bavili sme sa tu o efektivite - aj s 200k DPS stále bude rýchlejšia a efektívnejšia farma na MP3-4 ;)
S4 Monk 1100+

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 06.11.2012, 18:12 hod.

Tak s touhle logikou kdo ma 400k dps bude mit efektivnejsi MP1.:-D
Mezi MP4 a 7 nejak rozdil nepocituju...

Ryliah
Doom Knight

Příspěvek od Ryliah » 06.11.2012, 18:25 hod.

Presne tak, efektívnejšie to bude stále akurát sa tie rozdieli pri vyššom DPS znižujú. Ja nehovorím že nemá význam chodiť vyššie MP, sám si z času na čas skúsim rozne úrovne na odreagovanie, viem že nikoho by nebavilo nostop chodiť MP1 ale čisto z hľadiska efektivity a rýchlosti a tým pádom aj dropu legenáriek to je nejlepšia možnosť...Ale tým som reagoval hlavne na to že v niektorých topicoch vidím ľudí ktorí sa sťazujú že toho málo alebo nič nepadá a potom zistím že daný človek farmí na MP5+ so 40k DPS... to sa potom netreba diviť keď sa sa s jednou elitkou babre 3 minúty...
S4 Monk 1100+

Azazelík
Wraith
BattleTag:Azazel#2270

Příspěvek od Azazelík » 06.11.2012, 18:31 hod.

no neviem mam dost podobneho wizzarda a viem,ze efektivne sa da mozno do 4 farmit..potom to uz s efektivnostou nema nic spolocne -.-
GRAMMAR NAZI | BattleTag® 79 | STEAM

spiderer
The Butcher
BattleTag:spiderer#1213

Příspěvek od spiderer » 06.11.2012, 18:43 hod.

Otazka je, co berete jako efektivni farmu - to ze oneshotujete elitku? To ze elitku kosite 2s, 5s, 15s ??? Me prijde porad jeste efektivni elitku rubat cca 15-20s a pritom treba pridat dalsi moby a postupne to nabalovat treba. A nechce se mi verit, ze unbuff wiz s 200k dmg to neda. Ale pokud berete efektivni farmit Inferno bez MP a chodit vse one shot tak to asi efektivni bude, ale ja bych tak hrat nemohl urcite :) jediny co by me na tom asi bavilo by bylo chozeni s Andarielkou, ktera sazi poison novu, k tomu fire walkers na molten a vubec ty moby nemlatit, jen je nechat at se zabijou sami, ale tusim, ze by me to bavilo tak 5 min a pak bych hral normalne..

Ryliah
Doom Knight

Příspěvek od Ryliah » 06.11.2012, 18:56 hod.

Tak to áno, ale to sa aj celý čas snažím povedať, ja som netvrdil že sa s 200k nedá hrať vyššie MP. Kľudne aj MP10 a je to určite lepšia zábava ako neustále všetko one shootovať na MP1, ale bavili sme sa o efektivite a rýchlosti farmy a to je rozdiel ;)

Ešte sa editnem : Ano efektivne pre mna znamená čím rýchlejšie moby, elitky vykosiť a v čom najkratšom čase prebehnúť dané lokácie..
Naposledy upravil(a) Ryliah dne 06.11.2012, 19:00 hod., celkem upraveno 2 x.
S4 Monk 1100+

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 06.11.2012, 18:56 hod.

Uz je dost ot, kdyztak zalozte pruslusne tema....
Ale ja s wizzem nemam nejmensi problem....

JayBert
Wraith
BattleTag:jaybert#2185

Příspěvek od JayBert » 06.11.2012, 21:06 hod.

Sorry tedy za OT a zadny offense :)

mluvim tady o archonovi, ktereho hraje jak kuki tak ja. Efektivni farmou rozumim to, ze nevyplacam na jednu elitku celeho archona a pak budu cekat na reuse (sorry ale disintegrate je fakt o nicem). tak mi tady nemalujte med kolem huby ze je to na mp7 v poradku, tomu bych rozumel kdyby mluvil o CM wizovi

edit: pro me je efektivni farma v archonovi takova, ze dame na 1-2 archony treba celou lokaci a jedu v poradku dal, ale kuki ma zrejme asi nejake tajne vychytavky o kterych ja nevim >:D

edit2: spiderer: a v cem je pro tebe vetsi prinos ze rubes o neco dyl elite packy na vyssi MP? to ze mas vetsi bonus xp a mf?

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 06.11.2012, 21:16 hod.

CM wizzard, toho bych tu neresil:-)
Radsi pojedu MP7 i kdyz tady uz me archon i spadne, nez jet mp 3,4 kde si pripadam jak na normalu:-D
Hlavne kvuli MF,GF a XP....
DI je IMHO best spell:-)

Edit: Ted jsem mel chvilu cas, tak jsem potkal dve elity 10m a 16m HP, takze 10-20 vterin, pokud treba nemusim uhnout.-)

Odpovědět

Zpět na „Předměty“