Jsem si prozatím asi naposledy vyfotil na památku, jak jsem zaplnil z dropu slot a něco v truhle legendárkama Vše to bylo bohužel nepoužitelné, tak to šlo na Fiery a následně do aukce...
Celkově jsem na novém patchi nasbíral cca 180 legendárek
Mám dotaz. Na SC AH jsem si koupil plánek na meč Griswold Masterpiece. Šance, že se naroluje s dírou asi není moc velká, že? Vycraftil jsem jich kolem padesátky a ani jeden nebyl s dírou. Kdybych ty meče s dírou neviděl na AH (nemá ten craft být account bound?) a u jednoho z friendů, myslel bych si, že narolovat s dírou ani nemůže... Každopádně z Halloweed plánků naroluje zbraň s dírou aspoň jednou z deseti pokusů, to je vzhledem ke statům výborný poměr cena/výkon. Na HC jsem vycraftil Halloweed zbraně pro všechny postavy. Jedna narolovala 20 level requirement, což mě překvapilo, neboť jsem se domníval, že maximální level requirement je 18...
Celkem potesila tahle blbustka ... Dusicky letaji nejen pri otvirani truhel, ale snad ze vsech interaktivnich predmetu ...
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.
Od samotneho pana generalniho pekelnika ... itemy te nejvyssi kvality samozrejme
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.
Guru: Také mi dnes padly z Diabla dvě lege najednou. Bul Kathos prsten a Firewalkery se strenght (pekelnika jsem sejmul s DH). Jsem se nejdříve zaradoval, a pak...