Demonic Essence
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Reptile#2445
no dobre za mesiac sa vam podari craft vsetkych itemov a potom su vam demonic essence zbytocne. zas nedotiahnute zo strany blizzardu.
Re: Demonic Essence
Jako craft se podle mého fakt drtivé většině lidí vyplatí - mrkněte na můj amulet a rukavice - amulet 200 pokusů, rukavice pouhých 130 - když si uvědomím náklady a porovnám to s případnou nákupní cenou takových itemů, není co řešit
Hlavně u rukavic jsem měl fakt kliku
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tyck ... o/17938409
Essencí mám sice zrovna si 500 kusů, ale pořád je co zkoušet - nějaký ten OP amulet s AS by bodnul
A taky přeci většinou necraftíte věci jen na jednu postavu ne? Většina lidí jich má víc a pak spotřeba essencí roste.
A taky další věc - dohrabete se někam k paragonu 100, dostanete gear na úroveň že už se prakticky nedá za přijatelné goldy zlepšit (a dropem si moc člověk nevydělá, miliardy se získávají obchodem a reálnejma prachama), pak je craft jakási "jediná radost ze života", prostě něco na co se těšit, že si zase zkusíte pár amuletů a vyjde nějaký ten fakt luxus. Protože hrát delší dobu postavu se kterou už nehnete je po chvíli otrava a demotivující, alespoň pro mne
Takže si budu zkoušet OP amulety na barbara, rukavice pro wizarda (amulet možná taky), no a pro plánovaného křováka obojí či možná i ramena, takže essencí nebude asi nikdy dost

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tyck ... o/17938409
Essencí mám sice zrovna si 500 kusů, ale pořád je co zkoušet - nějaký ten OP amulet s AS by bodnul

A taky další věc - dohrabete se někam k paragonu 100, dostanete gear na úroveň že už se prakticky nedá za přijatelné goldy zlepšit (a dropem si moc člověk nevydělá, miliardy se získávají obchodem a reálnejma prachama), pak je craft jakási "jediná radost ze života", prostě něco na co se těšit, že si zase zkusíte pár amuletů a vyjde nějaký ten fakt luxus. Protože hrát delší dobu postavu se kterou už nehnete je po chvíli otrava a demotivující, alespoň pro mne

Takže si budu zkoušet OP amulety na barbara, rukavice pro wizarda (amulet možná taky), no a pro plánovaného křováka obojí či možná i ramena, takže essencí nebude asi nikdy dost

-
- Zhar the Mad
ale bude, raz budes mat vsetko
jsem stejného názoru jak Tyckin, takovej amulet ani ramena bych si nikdy nemohl před patchem dovolit, ted je mám. Amulet lucky shot asi na desátej pokus, ramena cca 30-50 x. Jediný rukavice se mi pořád nedaří rollnout to co bych si představoval, mam tam 500+ pokusů a stále ne a ne. Ale co, ono se to jednou povede. Na náklady nekoukám, co item tak X stovek milionů cena na AH před patchem, tak asi tak. A kde je napsáno, že essence nepujdou využít i nadále. Stačí když přidají craft i ostatních itemů a bude zase co dělat. Stejná situace byla i s knížkama a komoditama na craft před patchem, než se ohlásil tenhle craft, mrtě lidí ani nesebíralo knížky a jak jsou ted cenný. http://eu.battle.net/d3/en/profile/limu ... ro/2119908
-
- Zhar the Mad
jasne, keby pridali craft vsetkeho, mozu rovno zavriet AH a zrusit drop.
mne skor ide o to, ze ma nejak uz nebavia take tie klasicke runy napr 5-6 lokacii z aktu 3... vault v 2jke zajdem tak 4-5 krat a mam tiez dost, hlavne ked na nejakom mp5-6 sa stane, ze mi za cely vault nepadne ani jedna DE... to sa potom tazsie aj nieco carfti
preto mozno bude aj dobre ked v tom patchy zvysia densitu mobov, ze clovek zacne chodit viacero lokacii... a mozno nie 

- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Punky delej to jak jak.
Ja mel.taky nedostatek esenci, craftil jsem po kazdym runu.
Ted uz nato kaslu, zas tak moc to nepotrebuju.
Po kazdy, kdyz jich nasbiram 100, tak udelam 10 craftu a pak zase sbiram

No a kdyz me nekdy chytne nalada, tak ucraftim secko.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Ja mel.taky nedostatek esenci, craftil jsem po kazdym runu.
Ted uz nato kaslu, zas tak moc to nepotrebuju.
Po kazdy, kdyz jich nasbiram 100, tak udelam 10 craftu a pak zase sbiram

No a kdyz me nekdy chytne nalada, tak ucraftim secko.

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Já kraftím shouldery a bracery, ještě pořád nejsem spokojenej, jediné s čím jsem spokojenej jsou rukavice, které se povedly asi na 50. pokus. A essencí mám neustále nedostatek. 

ja myslim, ze v podstate nikdy nemuzu ucraftit top item, proto budu craftit furt dokola, a craft ma vyznam i z hlediska ekonomiky hry, ponevac odcerpava penize z ekonomiky a brzdi inflaci.......trosicku
-
- Zhar the Mad
no hlavne amulet odcerpava gemy z AH a rmah co je vyhoda.
Tak 200 pokusů od posledního pěkného, přidal mi 11k dmg, ale sebral 3,5k life :-(

kudy ze se nejvic vyplati behat pro ty essence? a na jaky mp? me prijde,ze na mp1 i 10 padaj furt stejne...
neviem, ja som chodil vault of assasin na nejake mp7 myslim stale dookola a celkom to slo
- Antabus
- Burning Soul
- BattleTag:Antabus#2689
- Kontaktovat uživatele:
nejlepší run na DE je jít si pro check point do krypty na festering woods - myslim ze se menuje warriors end. Hrajte takovy mp, na který zabijete elitu do 15sekund a farměte dokud nezblbnete. 

TreshSocket a Magic Find - Tresh socket - testování účinnosti magic findu
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
Je to Warrior's Rest :-)
A já mám DE kolem 400 a nevím co s tím už
no něco málo ještě na rukavice, pak nevím :/
A já mám DE kolem 400 a nevím co s tím už

jeste se da takto efektivne farmit nebo je jiz novy zpusob jak nahrabat hromadu de?
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
Já osobně než warrior rest chodím Vault of the assasin na MP8 a jsem spokojenem.. průměrně 3,5 DE na jeden run.
a jak dlouho ti to trva probehnout?
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
Nevím, jak kdy...ale cca 4-5 minut.
ok zkusil jsem to a pada to mozna vic nez z warrior rest
kolik se tam muze vyskytovat nejvic elitek?
kolik se tam muze vyskytovat nejvic elitek?